روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

SH!LA

New member
بچه ها بیایین در مورد شهر هایی که قراره انتخاب کنیم واسه ارشد بحرفیم
چطوره ؟؟

آخه وقتی نه نمره و نه رتبه مون رو نمیدونیم که نمیشـه در مورد انتخاب شهـر صحبت کنیم.

نمیشـه بلند پروازی کرد... باید با دقت و آگاهانه انتخاب کرد. وقتی بیــاد متوجه میشیم که تهران رو میشه بزنیم یـــا شهرستان ها رو... :33:

SH!LA

New member
بچه ها چقدر این روزا حالم بده انگار تو برزخ هستم تکلیفم روشن نیست

من جواب نهایی رو میخوام نه کارنامه نه رتبه نه کلید
خداکنه شبانه قبول شم...........

تا جواب نهایی که خیلی مونـده... ولی همین کارنامه هم بیـاد با نمره و رتبه ای که داریم؛ تا حدود زیادی میشـه بفهمیم کجاها احتمال قبولی داریم و شایــد...!

sepideeee

New member
بچه ها چقدر این روزا حالم بده انگار تو برزخ هستم تکلیفم روشن نیست

من جواب نهایی رو میخوام نه کارنامه نه رتبه نه کلید
خداکنه شبانه قبول شم...........
شما دیگه توقعتون خیلی بالاس .. :5: از بقیه بچه ها یاد بگیر :25r30wi: یا کلید یا رتبه کدومش ؟؟؟؟ :riz481: اصلا مورد نداشتیم تا حالا از بچه های علوم پزشکی توقع نتایج اخر رو داشته باشه :25r30wi:

hiva321654

New member
خیلی خوبه... تعریف کتاب رو از چند نفر شنیدم.

من اگه تا پیش از اعلام نتیجه ها این کتاب دنیای سوفی رو تموم کنم که شاهکار کردم! :65d6a5d6s:

جه جالب اتفاقا منم حالا دارم فایل صوتی دنیای سوفی رو دانلود میکنم هرچند پنج سال پیش خوندمش
کتاب خوبیه که راجب تاریخ فلسفه اس
هرچند که من فلسفه نوینو بیشتر دوس دارم چون منطقی تره بیشتر باریاضیات وفیزیک کارداره
میدونستی توفلسفه جدید ایرانی ها پیشتازن
مثل تئوری شعور دکتر مسعود ناصری

SH!LA

New member
جه جالب اتفاقا منم حالا دارم فایل صوتی دنیای سوفی رو دانلود میکنم هرچند پنج سال پیش خوندمش
کتاب خوبیه که راجب تاریخ فلسفه اس
هرچند که من فلسفه نوینو بیشتر دوس دارم چون منطقی تره بیشتر باریاضیات وفیزیک کارداره
میدونستی توفلسفه جدید ایرانی ها پیشتازن
مثل تئوری شعور دکتر مسعود ناصری

چه جالب... نـه، نمی دونستم. اگه این درگیری ذهنی نبود؛ خیلی بیشتر از این ها از خوندن این کتاب لذت میبردم. :smilies-azardl (181

ROJO

New member
شما دیگه توقعتون خیلی بالاس .. از بقیه بچه ها یاد بگیر !یا کلید یا رتبه کدومش ؟؟؟؟ اصلا مورد نداشتیم تا حالا از بچه های علوم پزشکی توقع نتایج اخر رو داشته باشه :25r30wi:

:25r30wi::25r30wi:دیفوونه ای سپیده مثه خودمی:heart:مردم از خنده :))))

ROJO

New member
بچه ها بیایین در مورد شهر هایی که قراره انتخاب کنیم واسه ارشد بحرفیم
چطوره ؟؟

قراره انتخاب کنیم ک تقریبأ همرو من انتخاب میکنم:riz304:
قرار نیست انتخاب کنمم میشه کرمان:sarma:
مشدم دوس ندارم حالا اگه مجبور شم اونم میزنم:dadad4:

ROJO

New member
دوستان کسی سایت فروش فیلم و سریال سراغ داره اینترنتی بخرم? میخوام کیفیت فیلماش خوب باشه ن ازین الکیا، یجای درست و حسابی:riz304:

الان چ ربطی داشت ب ارشد:78::bunnyearsmiley:

mahi_asr

New member
سلام به کسایی که کنکور دادن و خسته نباشید میگم به همتون
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که تا اعلام نهایی نتایجیعنی شهریور ماه چه کار خاص و مفیدی انجام میدید؟؟ کلاسی چیزی میرین یا 3 ماه عشق وحال؟؟:4d564ad6:

Genetic1400

New member
سلام به کسایی که کنکور دادن و خسته نباشید میگم به همتون
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که تا اعلام نهایی نتایجیعنی شهریور ماه چه کار خاص و مفیدی انجام میدید؟؟ کلاسی چیزی میرین یا 3 ماه عشق وحال؟؟:4d564ad6:

24 تیر جوابا میاد دیگه عشق و حال نمیمونه که.......

zy zy

New member
سلام به همگی امیدوارم همه سالم و تندرست باشین ، هیچی با ارزشتر از سلامتی نیست
من حدود یه هفته س که درحد مرگ مریض شدم هرچی درد دنیاست یهو تو بدن من جمع شد از تب و لرز بگیر تا تهوع و دل پیچه تا سردرد و سرگیجه و افت فشار و... خلاصه مرگو جلوی چشام دیدم ، قبل کنکور گفتم اولین برنامه م اینه که رژیم لاغری بگیرم وزن کم کنم حالا دیگه باید رژیم چاقی بگیرم ، اصن یه وضعی بود توصیف نشدنی ، امیدوارم هیچوقت تجربه ش نکنین
:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

Genetic1400

New member
سلام به همگی امیدوارم همه سالم و تندرست باشین ، هیچی با ارزشتر از سلامتی نیست
من حدود یه هفته س که درحد مرگ مریض شدم هرچی درد دنیاست یهو تو بدن من جمع شد از تب و لرز بگیر تا تهوع و دل پیچه تا سردرد و سرگیجه و افت فشار و... خلاصه مرگو جلوی چشام دیدم ، قبل کنکور گفتم اولین برنامه م اینه که رژیم لاغری بگیرم وزن کم کنم حالا دیگه باید رژیم چاقی بگیرم ، اصن یه وضعی بود توصیف نشدنی ، ایشالا هیچوقت تجربه ش نکنین
:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام زی زی جان
الان چطوری؟ خوبی؟

نازگیس

New member
سلام بچه هاااااا
یه سوالی داشتم توروخدا ج بدید
سوالات رو کجا میشه گیر اورد من سوالات رو ندارم
تروخدااااااا بگید

- - - Updated - - -

بعدامتحان دفترچه رو به ما ندادن

nafasn

New member
سلام بچه ها
منم این روزا یه حال وصف نشدنی دارم. انگار تو ابهامم.ولی یکمی بی خیال کنکور شدم......
منم دارم کتاب در ستایش زندگی مسیحا برزگر رو میخونم.خیلی کتاب خوبیه.اگه این نبود نمیتونستم به حال اولم برگردم.
چقدر ما رو خسته میکنن.یه بار کلید یه بار نمره یه بار انتخاب شهر تا بخوان بگن کجا قبولی دیگه من که میمیرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا