روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
بچه هایی که با هم این تاپیک رو شرو کردیم .. کجان؟؟؟ :New (6):
حتما باید تو روزنامه اطلاعیه بزنیم تا پیدا شن ؟؟ :riz481:
دوستان بیاین اعلام حضور کنین دیگه دلمون تنگ شده :sad:

alireza-ja

New member
البته من از وسطاش اومدم ولی با دقت تمام، کل بیاناتتون رو دنبال میکنم و کسب فیض میکنم.شما ادامه بدید

ROJO

New member
تنها کار مفیده این روزام اینه ک ی کتاب خارجی گرفتم کیس بیماری های ویروسی معرفی کرده حالت پرسش و پاسخ ، روزی ی کیس میخونم:tonguesmiley: در واقع روزی 10دقیقه مطالعه دارم:25r30wi: ینی در عرض چند روز از چند ساعت رسیدم به چند دقیقه :) الان باز پاش بیوفته میتونم برم رو دور بالا :) اینه ک میگن ایرانیا شگفتی سازن:riz481:

infomdmir

New member
برای من حس این روزها شیرینی خاصی داره که حس می کنم این حس رو بعد از این دوران هرگز تجربه نخواهم کرد .

SH!LA

New member
والا ما به کلید هم راضی هستیم :25r30wi: ما اصلا کارنامه هم نمی خوایم همون کلید بدن ما کلامونو میندازیم هوا :whistle:

آخه من کلید رو نمیخوام ببینم؛ فقط منتظر کارنامه و رتبه ام... :dadad4:

این انتظار و معلوم نبودن وضعیت خیلی اذیت کننده ست! :13:

SH!LA

New member
تنها کار مفیده این روزام اینه ک ی کتاب خارجی گرفتم کیس بیماری های ویروسی معرفی کرده حالت پرسش و پاسخ ، روزی ی کیس میخونم:tonguesmiley: در واقع روزی 10دقیقه مطالعه دارم:25r30wi: ینی در عرض چند روز از چند ساعت رسیدم به چند دقیقه :) الان باز پاش بیوفته میتونم برم رو دور بالا :) اینه ک میگن ایرانیا شگفتی سازن:riz481:

حالا باز خوبه هنوز تو فاز درسی هستی. من که از دیروز یه کتاب داستانی درباره تاریخ فلسفه برداشتم و میخونم؛ ولی ذهنم مدام سمت کنکور میره! :j58r36j3gcr4suxymup

SH!LA

New member
برای من حس این روزها شیرینی خاصی داره که حس می کنم این حس رو بعد از این دوران هرگز تجربه نخواهم کرد .

شیرینی؟!! :5:

واقعاً خوش به حالتون که براتون شیرینه؛ برای من که تلخ ِ تلخ ِ ...! :65d6a5d6s:

jilla

New member
مرگ بر طرح:mad_majidonline:
من خبر ندارم زمان ما شرطش یچیز دیگه بود ولی همین الانم ی تبصره واسه طرحیای بیچاره زد سازمان سنجش ک منم مشمولش میشدم ولی محل ندادم:smiliess (7):

چه تبصره ای اومده؟:shocked::33:

ROJO

New member
حالا باز خوبه هنوز تو فاز درسی هستی. من که از دیروز یه کتاب داستانی درباره تاریخ فلسفه برداشتم و میخونم؛ ولی ذهنم مدام سمت کنکور میره! :j58r36j3gcr4suxymup
ی چیزی میگم نخندین، ولی من اصن یادم نمیاد اخرین بار کی کتاب غیر درسی خوندم:ph34r-smiley:مجله شده بخونم ولی کتاب نه:(50): کلا حال نمیکنم با کتاب غیر درسی فقط راهنمایی ک بودم یادمه عشق رمان جنایی بودم
guiltsmileyf.gif

jilla

New member
حالا خوبه روجو جان شما مطالعه میکنی:smilies-azardl (181
من از فردا کنکور رفتم عروسی :(40):
یکی هم 5شنبه میرم
خلاصه کلی سرم شلوغه

حتی وقت ندارم به نتایج کنکور فک کنم :5::shocked:

ROJO

New member
چه تبصره ای اومده؟:shocked::33:

دقیق یادم نیست خونه دارمش الان سرکارم، ولی واسه ما ک فارغ التحصیل سالای قبلیم ی شرایطی نوشته بود که طبق اون میباید زمان ازمون93 گواهی پایان طرحمون رو گرفته باشیم، در حالیکه من هنوز طرحم تموم نشده!:ph34r-smiley:

jilla

New member
ی چیزی میگم نخندین، ولی من اصن یادم نمیاد اخرین بار کی کتاب غیر درسی خوندم:ph34r-smiley:مجله شده بخونم ولی کتاب نه:(50): کلا حال نمیکنم با کتاب غیر درسی فقط راهنمایی ک بودم یادمه عشق رمان جنایی بودم
guiltsmileyf.gif

منم مث تو هستم روجو جان
از کتابای غیر درسی خوشم نمیاد
فقط یه بار به اصرار دوستم یه رمان عاشاقانه خوندم :heart:

SH!LA

New member
guiltsmileyf.gif

عـه... چه جالب؛ دُرست برعکس من... اگه ماهی بگذره و کتابی نخونم دیوانه میشم! کنار درسم همیشه قبل از خواب یه کتاب غیردرسی میخونم. البته روزهای امتحان و یکسال گذشته که درگیر کنکـور و... بودم هیچی نخوندم.

ولی در کُل این روزها خیلی بی حوصله ام... روز به روز هم عصبی تر و بی حوصله تر میشم. برای همین بیشتر میام سایت... دلم میخواد فقط بشینم یه گوشه و کاری نکنم...! :13:

ROJO

New member
حالا خوبه روجو جان شما مطالعه میکنی:smilies-azardl (181
من از فردا کنکور رفتم عروسی
یکی هم 5شنبه میرم
خلاصه کلی سرم شلوغه

حتی وقت ندارم به نتایج کنکور فک کنم :5::shocked:

خیلی خوبه ک،عالیه! من بر عکس روزا رو میشمرم چون سرم ب چیزی گرم نیست، البته کلی غر زدم سر دوستم ک تموم کن بیا بریم اینور اونور با هم من تازه از قفس ازاد شدم خخخخخ... اونم قول داده هفته دیگه بیاد:rolleyessmileyanim:

نازگیس

New member
بچه ها بیایین در مورد شهر هایی که قراره انتخاب کنیم واسه ارشد بحرفیم
چطوره ؟؟

hiva321654

New member
عـه... چه جالب؛ دُرست برعکس من... اگه ماهی بگذره و کتابی نخونم دیوانه میشم! کنار درسم همیشه قبل از خواب یه کتاب غیردرسی میخونم. البته روزهای امتحان و یکسال گذشته که درگیر کنکـور و... بودم هیچی نخوندم.

ولی در کُل این روزها خیلی بی حوصله ام... روز به روز هم عصبی تر و بی حوصله تر میشم. برای همین بیشتر میام سایت... دلم میخواد فقط بشینم یه گوشه و کاری نکنم...! :13:

منم عاشق کتاب خوندنم
واسه من کتاب مث ماده مخدره که منوازدنیای واقعی دور میکنه
الانم دارم کتاب شمشیرحقیقتومی خونم جلدچهارمش بنام معبدبادها
بعدش میرم سراغ کتاب نغمه ای ازاتش ویخ جلدچهارمش طوفان شمشیرها

Genetic1400

New member
بچه ها چقدر این روزا حالم بده انگار تو برزخ هستم تکلیفم روشن نیست

من جواب نهایی رو میخوام نه کارنامه نه رتبه نه کلید
خداکنه شبانه قبول شم...........

SH!LA

New member
منم عاشق کتاب خوندنم
واسه من کتاب مث ماده مخدره که منوازدنیای واقعی دور میکنه
الانم دارم کتاب شمشیرحقیقتومی خونم جلدچهارمش بنام معبدبادها
بعدش میرم سراغ کتاب نغمه ای ازاتش ویخ جلدچهارمش طوفان شمشیرها

خیلی خوبه... تعریف کتاب رو از چند نفر شنیدم.

من اگه تا پیش از اعلام نتیجه ها این کتاب دنیای سوفی رو تموم کنم که شاهکار کردم! :65d6a5d6s:

بالا