والا ما به کلید هم راضی هستیم :25r30wi: ما اصلا کارنامه هم نمی خوایم همون کلید بدن ما کلامونو میندازیم هوا![]()
تنها کار مفیده این روزام اینه ک ی کتاب خارجی گرفتم کیس بیماری های ویروسی معرفی کرده حالت پرسش و پاسخ ، روزی ی کیس میخونم:tonguesmiley: در واقع روزی 10دقیقه مطالعه دارم:25r30wi: ینی در عرض چند روز از چند ساعت رسیدم به چند دقیقهالان باز پاش بیوفته میتونم برم رو دور بالا
اینه ک میگن ایرانیا شگفتی سازن:riz481:
برای من حس این روزها شیرینی خاصی داره که حس می کنم این حس رو بعد از این دوران هرگز تجربه نخواهم کرد .
مرگ بر طرح:mad_majidonline:
من خبر ندارم زمان ما شرطش یچیز دیگه بود ولی همین الانم ی تبصره واسه طرحیای بیچاره زد سازمان سنجش ک منم مشمولش میشدم ولی محل ندادم:smiliess (7):
ی چیزی میگم نخندین، ولی من اصن یادم نمیاد اخرین بار کی کتاب غیر درسی خوندمحالا باز خوبه هنوز تو فاز درسی هستی. من که از دیروز یه کتاب داستانی درباره تاریخ فلسفه برداشتم و میخونم؛ ولی ذهنم مدام سمت کنکور میره! :j58r36j3gcr4suxymup
چه تبصره ای اومده؟:shocked::33:
ی چیزی میگم نخندین، ولی من اصن یادم نمیاد اخرین بار کی کتاب غیر درسی خوندمh34r-smiley:مجله شده بخونم ولی کتاب نه
50): کلا حال نمیکنم با کتاب غیر درسی فقط راهنمایی ک بودم یادمه عشق رمان جنایی بودم
![]()
ی چیزی میگم نخندین، ولی من اصن یادم نمیاد اخرین بار کی کتاب غیر درسی خوندمh34r-smiley:مجله شده بخونم ولی کتاب نه
50): کلا حال نمیکنم با کتاب غیر درسی فقط راهنمایی ک بودم یادمه عشق رمان جنایی بودم
![]()
حالا خوبه روجو جان شما مطالعه میکنی:smilies-azardl (181
من از فردا کنکور رفتم عروسی
یکی هم 5شنبه میرم
خلاصه کلی سرم شلوغه
حتی وقت ندارم به نتایج کنکور فک کنم :5::shocked:
عـه... چه جالب؛ دُرست برعکس من... اگه ماهی بگذره و کتابی نخونم دیوانه میشم! کنار درسم همیشه قبل از خواب یه کتاب غیردرسی میخونم. البته روزهای امتحان و یکسال گذشته که درگیر کنکـور و... بودم هیچی نخوندم.
ولی در کُل این روزها خیلی بی حوصله ام... روز به روز هم عصبی تر و بی حوصله تر میشم. برای همین بیشتر میام سایت... دلم میخواد فقط بشینم یه گوشه و کاری نکنم...! :13:
بچه ها بیایین در مورد شهر هایی که قراره انتخاب کنیم واسه ارشد بحرفیم
چطوره ؟؟
منم عاشق کتاب خوندنم
واسه من کتاب مث ماده مخدره که منوازدنیای واقعی دور میکنه
الانم دارم کتاب شمشیرحقیقتومی خونم جلدچهارمش بنام معبدبادها
بعدش میرم سراغ کتاب نغمه ای ازاتش ویخ جلدچهارمش طوفان شمشیرها