روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
منم خوشحاااااال شدم الاااان ،کلیدای ویروس اووومد بالاخره، ویروسم شد 85%

هوووووراااااااا:thanks::4d564ad6:

ROJO

New member
بنظر من سوالات رشته ما( بیونک) که واقعا در سطح لودیش نبود و آسون تر از اون بود شاید نهایت 10 تا سوالش نیاز به خوندن لودیش داشت. باید تو رشته خودت ببینی سوالات در چه سطحی بوده

خودم میخوام بخونم لیلا خانوم من سلولی مولکولی جزو درسام نبوده ولی بعدأ لازمم میشه، اگه لودیش سطحش واسه من بالاس میشه ی کتاب دیگه ک خوبم باشه بهم معرفی کنی? مرسی

*somaye*

New member
سلام بچه ها
من این دو روزه اینقدر درگیر کار بودم که نتونستم بیام ببینم چه خبره !!
نتونستم از تخمین رتبه استفاده کنم .....پیامک برای من نیومد!
ولی آزمون به نظرم خوب بود ......:dadad4:
به این فکر میکنم که برای سال آینده از مهر ماه شروع کنم .اگه قبول نشدم دوباره شروع میکنم :a2d3:

Genetic1400

New member
سلام بچه ها
به این فکر میکنم که برای سال آینده از مهر ماه شروع کنم .اگه ق بول نشدم دوباره شروع میکنم :a2d3:
درستشم همینه ایشالاکه قبولیم اما خدایی نکرده اگرم نشد تنمون سالم یه بار دیگه تلاش میکنیم.

- - - Updated - - -

سلام بچه ها
به این فکر میکنم که برای سال آینده از مهر ماه شروع کنم .اگه ق بول نشدم دوباره شروع میکنم :a2d3:
درستشم همینه ایشالاکه قبولیم اما خدایی نکرده اگرم نشد تنمون سالم یه بار دیگه تلاش میکنیم.

neginb

New member
شک نکن همون لودیشی که خودت گفتی. هر چند به سر کنکور وزارت بهداشت زیادیه ولی خوندنش خالی از لطف نیست. سواد و اعتماد به نفس خوبی بهت میده.

اقا علیرضا به نظر شما لودیش سنگین نیس؟مثلا برا دور کردن تو روزای اخر ادم همشو فراموش میکنه مرورشم سخته.ج. ز . و. ه بهتر نیس؟؟:riz513:

alireza-ja

New member
من اینو واسه روجو گفتم چون جز دروس امتحانیش نیست واسه بعدا میگه. که چون اون موقع وقتش زیاده بنظرم همون لودیش رو با حوصله بشینه بخونه و نت برداری کنه خیلی واسش خوبه. اولش یه خورده سخت هست ولی بعدش واقعا شیرین میشه. البته اگه کتابتون 2013 ترجمه خانه زیست شناسی تمام رنگی باشه که نور علی نوره.

واسه کنکوریها هم بنظرم از الان تا سال دیگه کلی وقته میشه از پسش بربیاید ولی درست میگید اون دم کنکور اگه خلاصه برداری نکرده باشی خیلی واست سخته پس نت برداری باید حتما در کنارش انجام بشه . البته اگه نت برداری پس از 3 بار مطالعه یه مبحث انجام بشه خیلی بهتره در غیر اینصورا اگه بخواید همون بار اول نت برداری کنید خلاصه هاتون 3 4 برابره لودیش میشه.

alireza-ja

New member
در مورد ج.ز.وه هم اگه منظورتون جز.و.ه های مو.سس.ات مختلفه باید بگم اشتباه مخضه چون بنظرم اولا اینکه خیلی نکته ای هستن و این باعث میشه نتونید در جاهای مهم بین مباحث ارتباط برقرار کنید ثانیا قیمتشون خیلی زیاده. بعد از این طرف هم بزنه و سوالات سلولی امسال 80 درصدشون آبکی باشه اونموقع هستش که میگید این همه هزینه کردم بعد سوالات واسه همه راحت بود. از دوستانم زیاد بودن که با هزینه 500 تومنی سلولی رفتن و به حال من افسوس میخوردن که ضرر کردی نیومدی اما من نرفتم و نشستم خودم کتاب خوندم و جالب اینجاست از همشون هم امسال راضی ترم. یا بعضیها هم میشناسم که نرفتن اما رفتن هزینه 150 200 هزار تومنی کردن ج.ز.وه خریدن بعد واقعا استفاده ازش واسشون سخت بوده چون در خیلی از جاها ارتباط خوب برقرار نمیشه و کنار گذاشتنش.

alireza-ja

New member
بنظر من اگه بجای هزینه های 100 200 تومن خود لودیش رو بخرید و بخونید خیلی بهتره ضرر نمیکنید.

اگر هم لودیش خوندن واستون سخته مطالعه این دو تا کتابو بهتون پیشنهاد میکنم:
زیست سلولی پیشرفته جبارزاده
اصول زیست مولکولی جبارزاده

کتابای خیلی خوبی هستن. قیمتش فکر کنم روی هم 20 25 تومن بشه. هم اطلاعاتش جدیده هم خوندنش خستتون نمیکنه هم باعث میشه لودیش خوندن براتون راحت بشه.

sepideeee

New member
انقد سوالای رشته ی ما لوس و بی مزه بود که اساتید هم در دادن پاسخ صحیح نتونستن به اجماع برسن .. فکر کنم اصلا واسه رشته ی ما کلید نیاد بیرونه :riz481:

sepideeee

New member
منم خوشحاااااال شدم الاااان ،کلیدای ویروس اووومد بالاخره، ویروسم شد 85%

هوووووراااااااا:thanks::4d564ad6:

این تاپیک رو زدی گفتی لطفا همه با امید وارد شن
طبق تحقیقات من اولین ناامید این جمع هم خودت بودی :13:
و طبق تحقیقات بیشتر من اولین امیدوار این جمع هم خودتی :smilies-azardl (113
اصن یه وضیا

ROJO

New member
این تاپیک رو زدی گفتی لطفا همه با امید وارد شن
طبق تحقیقات من اولین ناامید این جمع هم خودت بودی :13:
و طبق تحقیقات بیشتر من اولین امیدوار این جمع هم خودتی :smilies-azardl (113
اصن یه وضیا
سپیده یکم بیشتر تحقیق کنی میبینی اخرین ناامید اون یکی تاپیکم خودم بودم:25r30wi:خب چیکار کنم احساساتم همینجوری در غلیانه:dadad4:

بالا