ROJO
New member
روجو جان این واسه همه درسا میشه یا فقط زبان؟
کل سوالات میشه کل سوالای همون درسه یا کل دفترچه؟
مرسی
این برای محاسبه ی درصده
مثلا زبان
20 صحیح
5 غلط
40سوال
20*3
60
60-5
55
...........
40*3
120
.........
55/120
0.4583
45.83درصد
روجو جان این واسه همه درسا میشه یا فقط زبان؟
کل سوالات میشه کل سوالای همون درسه یا کل دفترچه؟
مرسی
اون رمزی که باید بزنیم تا فایل pdf باز بشه چنده ؟
زبان حدود 70روجو جان مگه تو چند درصد زدی؟مثلا زبان رو؟یکی از دوستان که گفت نحوه محاسبه نمره رو من حساب کردم دیدم خخ کمه ناامید شدم
من تخمین رتبه ی علوم پزشکیو میگم که تو سایت اصلی بعد از کلید میادsepide jan takhmin rotbeye kojaro migi?
امروز اصلا خوشحال نبودم از عصر، ی سری هم گریه کردم بخاطر دوستم ک میگه قبول نمیشم خیلی ناراحتم، اواتارمو بخاطر حرف سپیده عوض کردم...
بنظر من تخمین رتبه کار درستی نیست چون امسال بیوشیمی و ژنتیک(تو رشته ما) طراحی متفاوتی نسبت به سال 92 داشته
پس فقط ناامید میشیم
هرسال سوالات و شرکت کننده های خودشو داره
منی که همیشه بیوشیمی 70 به بالا میزدم این آزمون 50زدم وقتی میزنم میگه رتبت 140
درصورتی که رتبه 1 پارسال 80بیوشیمی زده بوده امسال معلوم نیست بقیه بچه ها چطور زده باشن
حتی رتیه 80 هم 60 خورده ای زده بوده پارسال
پس کار من و نکنید و تخمین رتبه و درصدگیری نکنید بذارید جوابا بیاد اون وقت با خیال راحت برای آینده تصمیم بگیریم
بچه هایی ک امسال زیست سلولی مولکولی داشتن، بنظرشون بهترین کتاب کودومه? میخوام ی کتاب قابل فهم باشه و همچنین جامع ک دوباره خونی و کتاب عوض کردن،نشه! خودم نظرم رو لودیشه، نظر شما?!:riz304:
درصد هایتان همان طور که گفتید پایین هست اما با تجربه ای که امسال کسب کردید و تلاشی که خواهید داشت با استفاده از منابع مناسب و برنامه ریزی و مطالعه منظم حتما" می توانید رتبه ی خیلی خوبی برای سال بعد بیاورید .
.:riz304:
بچه هایی ک امسال زیست سلولی مولکولی داشتن، بنظرشون بهترین کتاب کودومه? میخوام ی کتاب قابل فهم باشه و همچنین جامع ک دوباره خونی و کتاب عوض کردن،نشه! خودم نظرم رو لودیشه، نظر شما?!:riz304: