روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
روجو جان این واسه همه درسا میشه یا فقط زبان؟
کل سوالات میشه کل سوالای همون درسه یا کل دفترچه؟
مرسی

این برای محاسبه ی درصده
مثلا زبان

20 صحیح
5 غلط
40سوال

20*3
60
60-5
55
...........
40*3
120
.........
55/120
0.4583
45.83درصد

sepideeee

New member
امروز اصلا خوشحال نبودم از عصر، ی سری هم گریه کردم بخاطر دوستم ک میگه قبول نمیشم خیلی ناراحتم، اواتارمو بخاطر حرف سپیده عوض کردم...

قربون ابجیه گلم برم :bunnyearsmiley:
ایشاله که هم تو قبول میشی هم دوستت
ولی جدا اواتاره قبلیت حس بدی به من میداد نمی دونم چرا

ROJO

New member
بچه هایی ک امسال زیست سلولی مولکولی داشتن، بنظرشون بهترین کتاب کودومه? میخوام ی کتاب قابل فهم باشه و همچنین جامع ک دوباره خونی و کتاب عوض کردن،نشه! خودم نظرم رو لودیشه، نظر شما?!:riz304:

آخرین ویرایش:

Genetic1400

New member
بنظر من تخمین رتبه کار درستی نیست چون امسال بیوشیمی و ژنتیک(تو رشته ما) طراحی متفاوتی نسبت به سال 92 داشته
پس فقط ناامید میشیم
هرسال سوالات و شرکت کننده های خودشو داره
منی که همیشه بیوشیمی 70 به بالا میزدم این آزمون 50زدم وقتی میزنم میگه رتبت 140
درصورتی که رتبه 1 پارسال 80بیوشیمی زده بوده امسال معلوم نیست بقیه بچه ها چطور زده باشن
حتی رتیه 80 هم 60 خورده ای زده بوده پارسال
پس کار من و نکنید و تخمین رتبه و درصدگیری نکنید بذارید جوابا بیاد اون وقت با خیال راحت برای آینده تصمیم بگیریم

masoumeh90

New member
بنظر من تخمین رتبه کار درستی نیست چون امسال بیوشیمی و ژنتیک(تو رشته ما) طراحی متفاوتی نسبت به سال 92 داشته
پس فقط ناامید میشیم
هرسال سوالات و شرکت کننده های خودشو داره
منی که همیشه بیوشیمی 70 به بالا میزدم این آزمون 50زدم وقتی میزنم میگه رتبت 140
درصورتی که رتبه 1 پارسال 80بیوشیمی زده بوده امسال معلوم نیست بقیه بچه ها چطور زده باشن
حتی رتیه 80 هم 60 خورده ای زده بوده پارسال
پس کار من و نکنید و تخمین رتبه و درصدگیری نکنید بذارید جوابا بیاد اون وقت با خیال راحت برای آینده تصمیم بگیریم

سلام...از کجا تخمین رتبه رو انجام دادین شما؟

biosta

Well-known member
سلام
خیلی از داوطلبان که قبول می شوند ،چه بسا نیمی از قبول شدگان کنکور دفعه ی اول که کنکور داده اند قبول نشدند
درصد هایتان همان طور که گفتید پایین هست اما با تجربه ای که امسال کسب کردید و تلاشی که خواهید داشت با استفاده از منابع مناسب و برنامه ریزی و مطالعه منظم حتما" می توانید رتبه ی خیلی خوبی برای سال بعد بیاورید .
مطمین باشید ده ها داوطلب آمارزیستی مثل شما هستند که تعداد اشتباهاتشان زیادتر از حد معمول شده وگر نه درصد هایشان بسیار بالاتر می شد امیدوارم شما جزو آن دسته باشید که با نگاه مثبت به آنچه که از این کنکور آموخته اید از کنار این کنکور عبور کنید و برای سال بعد همتی بلند بردارید .:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ساحل

alireza-ja

New member
بچه هایی ک امسال زیست سلولی مولکولی داشتن، بنظرشون بهترین کتاب کودومه? میخوام ی کتاب قابل فهم باشه و همچنین جامع ک دوباره خونی و کتاب عوض کردن،نشه! خودم نظرم رو لودیشه، نظر شما?!:riz304:

شک نکن همون لودیشی که خودت گفتی. هر چند به سر کنکور وزارت بهداشت زیادیه ولی خوندنش خالی از لطف نیست. سواد و اعتماد به نفس خوبی بهت میده.

alireza-ja

New member
واسه من که خیلی غیر منطقی بود از طرفی هم هر بار که میزنی نمرتو تغییر میده با همون درصدای اول.

SH!LA

New member

درصد هایتان همان طور که گفتید پایین هست اما با تجربه ای که امسال کسب کردید و تلاشی که خواهید داشت با استفاده از منابع مناسب و برنامه ریزی و مطالعه منظم حتما" می توانید رتبه ی خیلی خوبی برای سال بعد بیاورید .
.:riz304:

من اصلاً دلم نمیخواد به سال بعد فکر کنم. واقعاً نمی تونـم...! :dadad4:

pashmak

New member
اوف چه زود تاپیک صفحه هاش زیاد شده
ای بابا روجو دلت خوش منکه به قبول ی امی ندارم

ROJO

New member
وای من خسته شدم از همین حالا...کاش این یکماه زود میگذشت، از بلاتکلیفی متنفرم!:65d6a5d6s: دست و دلمم بکاری نمیره، کلا نشستم تو خونه غر میزنم، دیگه از tv هم خوشم نمیاد، حوصله بیرون رفتنم ندارم، این کنکور منو از زندگی زده کرد... الان فقط دلم میخواد زود کارنامه بیاد، دیگه هیجان اومدن کلیدا رو هم ندارم:riz481:امروز رئیسمو دیدم بعد چند هفته میگه رسیدن بخیر,جای مارو هم خالی کردی?!:5:( فک کرده من مرخصی گرفتم رفتم مسافرت!نمیدونه من بیچاره داشتم خودمو میکشتم واسه یه لقمه ارشد! )
منم نامردی نکردم گفتم جاتون خالی خیلی خوش گذشت، ایشالا بار بعد با همه ی همکارا:25r30wi:

bioshimi93

New member
امروز امتحانام تموم شد خیلی احساس سبکی می کنم
هر روز امتحان داشتم
خدایاااااااااااا شکرت:thanks::thanks::thanks:

leila89

New member

بنظر من سوالات رشته ما( بیونک) که واقعا در سطح لودیش نبود و آسون تر از اون بود شاید نهایت 10 تا سوالش نیاز به خوندن لودیش داشت. باید تو رشته خودت ببینی سوالات در چه سطحی بوده

بالا