روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

alireza-ja

New member
آخه اونطوری اولش اعشاری میاد بعد طرف 3.52 رو 35.2 میخونه بعد طرف درصدش میاد 352.:25r30wi::25r30wi:

ایرانی مدیونی اگه فکر کنی با تو بودم.

alireza-ja

New member
اره خوبه ولی به شرطی که اونایی که تو پاسخنامه زدی غلط نباشه فقط :)

آره سپیده خانم همین منو دق میده ساده ترین سوال بیوشیمی ور بجای اینکه 2 بزنم 1 زدم. چیزی که تا حالا 100 بار بیشتر خوندمش.:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup

sepideeee

New member
وقتی داشتم درسارو دوره می کردم یه مطلبیو دیدم با خودم گفتم چه خوب شد که رسیدم دوره کنم وگرنه این تو کنکور میومد قطعا نمی تونستم بزنم ولی حالا که دوره کردم یادم میمونه اگه بیاد میزنم جوابو
... چشمت روز بعد نبینه ... همون تو کنکور اومد هر کاری کردم جواب درست یادم نیومد :sad:

irani

New member
آخه اونطوری اولش اعشاری میاد بعد طرف 3.52 رو 35.2 میخونه بعد طرف درصدش میاد 352.:25r30wi

ایرانی مدیونی اگه فکر کنی با تو بودم.

درصد 325 مگه بده؟ نه واقعااااا مگه بده ؟ :(40)::whistle::dadad4:
ولی بجان خودم با فرمول اولی که روجو داده اگه حساب کنین ماشین حساب میگه اینو...

alireza-ja

New member
درصد 325 مگه بده؟ نه واقعااااا مگه بده ؟ :(40)::whistle::dadad4:
ولی بجان خودم با فرمول اولی که روجو داده اگه حساب کنین ماشین حساب میگه اینو...

نه ما که بخیل نیستیم فوقش یه 60 تاشو به من میدادید همدان قبول میشدم.

البته خداییش حسابشو که میکنم و میرم تو فکرش پیش خودم میگم که تو که مولکولی نخوندی بیوشیمی هم که متابولیسمو نگاه نکردی لیپید و قند رو هم که فقط یه بار خوندی زبانت هم که... تازه باکتری هم که بعد عید فقط 20 صفحه عمومی خوندی، نه خداییش با چه رویی رفتی سر جلسه نه من میخوام بدونم.

مکالمه بین خودم با وجدانم

irani

New member
وقتی داشتم درسارو دوره می کردم یه مطلبیو دیدم با خودم گفتم چه خوب شد که رسیدم دوره کنم وگرنه این تو کنکور میومد قطعا نمی تونستم بزنم ولی حالا که دوره کردم یادم میمونه اگه بیاد میزنم جوابو
... چشمت روز بعد نبینه ... همون تو کنکور اومد هر کاری کردم جواب درست یادم نیومد :sad:

نالاحت نباش سپیدی منکه 2تا از سوالا جواب درستو یادم اومد میدونسنم ولی با یکسری استدلال ها میگفتم این نیست از جمله :
طراح سوال منظورش این نبوده!
شاید من بد خوندم اصلا این نبوده!
نه بابا سواله که اینقد راحت نمیدن !
...... نگم که دیگه حساب بد روم وا نکنیییی:25r30wi::5::smiliess (2):

irani

New member
نه ما که بخیل نیستیم فوقش یه 60 تاشو به من میدادید همدان قبول میشدم.

البته خداییش حسابشو که میکنم و میرم تو فکرش پیش خودم میگم که تو که مولکولی نخوندی بیوشیمی هم که متابولیسمو نگاه نکردی لیپید و قند رو هم که فقط یه بار خوندی زبانت هم که... تازه باکتری هم که بعد عید فقط 20 صفحه عمومی خوندی، نه خداییش با چه رویی رفتی سر جلسه نه من میخوام بدونم.

مکالمه بین خودم با وجدانم
ژنتک دادی؟ ما که انگار با مولکولی قهر بودن زیاد سوال نداشت
ولی با اینکه کم خوندی درصدای خوبی زدی....

alireza-ja

New member
ژنتک دادی؟ ما که انگار با مولکولی قهر بودن زیاد سوال نداشت
ولی با اینکه کم خوندی درصدای خوبی زدی....

بیوتک دادم.
آره خودم که راضیم فقط نمیدونم زبان رو چکار کنم. زبان تخصصی خوب میزنم ولی این عمومی بهداشت هیچی. زبان تخصصی وزارت علوم از 15 تا تخصصی 14 تا زدم 11 12 تاش درست بود.

توی بهداشت هم متن و سوالا رو خیلی راحت ترجمه میکنم ولی توی گزینه ها شدیدا میمونم.

irani

New member
بیوتک دادم.
آره خودم که راضیم فقط نمیدونم زبان رو چکار کنم. زبان تخصصی خوب میزنم ولی این عمومی بهداشت هیچی. زبان تخصصی وزارت علوم از 15 تا تخصصی 14 تا زدم 11 12 تاش درست بود.

توی بهداشت هم متن و سوالا رو خیلی راحت ترجمه میکنم ولی توی گزینه ها شدیدا میمونم.
لزگیو خوندی؟ بخون من زبانم زیر 10 بود اورد تا 40 ، 45! تازه فقط 5تا مهارتش خوندم

alireza-ja

New member
لزگیو خوندی؟ بخون من زبانم زیر 10 بود اورد تا 40 ، 45! تازه فقط 5تا مهارتش خوندم

از قبل عید اون نرم افزاری که بچه تا تاپیک بدو بدو لزگی اومده دانلود کردم توی این مدت فقط لغات 5 مهارت اولشو حقظ کردم ولی اصلا کتابشو باز نکردم و خود مهارتها رو نخوندم. شما با مهارتهاش خوندی؟ یا فقط لغات؟

irani

New member
از قبل عید اون نرم افزاری که بچه تا تاپیک بدو بدو لزگی اومده دانلود کردم توی این مدت فقط لغات 5 مهارت اولشو حقظ کردم ولی اصلا کتابشو باز نکردم و خود مهارتها رو نخوندم. شما با مهارتهاش خوندی؟ یا فقط لغات؟

حتما با مهارتا ، اصلش اوناست، من لغتای 5تا مهارتو اصلن نرسیدم مرور کنم دیگه فقط خوندن کتاب نجاتم داد، یعنی ایشالا میده !! کاش بیارم ، داغ دلم تازه شد یادم افتاد،،،:sad::sad:

alireza-ja

New member
ایشالا امسال میدونم چکار کنم. خداروشکر کارم یه مقدار سبکتره چون هم فارغ التخصیل میشم هم سلولیم که وضعیتش خوبه بیوشیمی هم نصف راهو رفتم. فقط میمونه مولکولی و زبان و تا حدودی باکتری.

یعنی فقط با توضیح مهارتهاش تونسیتید نتیجه بگیرید؟ خیلی خوبه

irani

New member
خوب تو لزگی ی سری قلقارو که من اصلن نمیدونستم بهت یاد داد یعنی شیر فهممم کرد،

- - - Updated - - -

متناشم بخونی البته

alireza-ja

New member
باید امسال برم تو کارش. دایره لغاتم شاید بد نباشه ولی قلقا رو نمیدونم. ممنون از کمکت

ROJO

New member
بچه ها ی توصیه ی آبجیانه :))) برای شمایی ک میخواین زبان کار کنید مثلا اقا علیرضا:

تا میتونی متن بخون، هر جا رسیدی، تو نت ،کتاب
...لزگی محدوده تافل محدوده... وقتی ی قسمتی از درس اصلیتو بلد نیستی میخوای جوابشو تو نت پیدا کنی به انگلیسی سرچ کن، هرجا کلمه ی نااشنا دیدی ترجمشو پیدا کن، برای یادگیری زبان ادم باید حریص باشه. ان شاالله ک موفقید

بالا