sepideeee
New member
اینجور باشه که عاللللللییییه :a2d3:
اره خوبه ولی به شرطی که اونایی که تو پاسخنامه زدی غلط نباشه فقط
اینجور باشه که عاللللللییییه :a2d3:
اره خوبه ولی به شرطی که اونایی که تو پاسخنامه زدی غلط نباشه فقط![]()
اره خوبه ولی به شرطی که اونایی که تو پاسخنامه زدی غلط نباشه فقط![]()
آخه اونطوری اولش اعشاری میاد بعد طرف 3.52 رو 35.2 میخونه بعد طرف درصدش میاد 352.:25r30wi
ایرانی مدیونی اگه فکر کنی با تو بودم.
بچه ها روجو از دستمون در رفت)
درصد 325 مگه بده؟ نه واقعااااا مگه بده ؟40):
:dadad4:
ولی بجان خودم با فرمول اولی که روجو داده اگه حساب کنین ماشین حساب میگه اینو...
وقتی داشتم درسارو دوره می کردم یه مطلبیو دیدم با خودم گفتم چه خوب شد که رسیدم دوره کنم وگرنه این تو کنکور میومد قطعا نمی تونستم بزنم ولی حالا که دوره کردم یادم میمونه اگه بیاد میزنم جوابو
... چشمت روز بعد نبینه ... همون تو کنکور اومد هر کاری کردم جواب درست یادم نیومد :sad:
ژنتک دادی؟ ما که انگار با مولکولی قهر بودن زیاد سوال نداشتنه ما که بخیل نیستیم فوقش یه 60 تاشو به من میدادید همدان قبول میشدم.
البته خداییش حسابشو که میکنم و میرم تو فکرش پیش خودم میگم که تو که مولکولی نخوندی بیوشیمی هم که متابولیسمو نگاه نکردی لیپید و قند رو هم که فقط یه بار خوندی زبانت هم که... تازه باکتری هم که بعد عید فقط 20 صفحه عمومی خوندی، نه خداییش با چه رویی رفتی سر جلسه نه من میخوام بدونم.
مکالمه بین خودم با وجدانم
ژنتک دادی؟ ما که انگار با مولکولی قهر بودن زیاد سوال نداشت
ولی با اینکه کم خوندی درصدای خوبی زدی....
لزگیو خوندی؟ بخون من زبانم زیر 10 بود اورد تا 40 ، 45! تازه فقط 5تا مهارتش خوندمبیوتک دادم.
آره خودم که راضیم فقط نمیدونم زبان رو چکار کنم. زبان تخصصی خوب میزنم ولی این عمومی بهداشت هیچی. زبان تخصصی وزارت علوم از 15 تا تخصصی 14 تا زدم 11 12 تاش درست بود.
توی بهداشت هم متن و سوالا رو خیلی راحت ترجمه میکنم ولی توی گزینه ها شدیدا میمونم.
لزگیو خوندی؟ بخون من زبانم زیر 10 بود اورد تا 40 ، 45! تازه فقط 5تا مهارتش خوندم
از قبل عید اون نرم افزاری که بچه تا تاپیک بدو بدو لزگی اومده دانلود کردم توی این مدت فقط لغات 5 مهارت اولشو حقظ کردم ولی اصلا کتابشو باز نکردم و خود مهارتها رو نخوندم. شما با مهارتهاش خوندی؟ یا فقط لغات؟
خواهش میکنم، موفق باشیباید امسال برم تو کارش. دایره لغاتم شاید بد نباشه ولی قلقا رو نمیدونم. ممنون از کمکت