روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
مگه وزارت علوم هم برای دانشگاه آزاد دانشجو میگیره؟؟ یا منظور شما هون کنکور دانشگاه آزاد هست؟:smiliess (12):

همون کنکور داشنگاه آزاد که 9 خرداد برگزار شد ، آخه من که دفترچه دستم بود انگار بالاش نوشته بود وزارت علوم :))) ، همون آزادی که سم شهررضا هم میگیره ، پرستاری خوراسگان و تهران
حالا نمیدونم دقیق ، شک افتاد بهم ولی فک کنم آزاد وزارت علوم بود دیگه :))))

bme88

New member
منم آزادو شنیدم

- - - Updated - - -

آره منم منظورم علوم تحقیقات تهرانه؟

- - - Updated - - -

آره منم منظورم علوم تحقیقات تهرانه؟

تا اونجا که من می‌دونم علوم تحقیقات از بهترین دانشگاه‌های کشوره که امکانات آزمایشگاهی فوق‌العاده‌ای داره
من اگه دولتی تهران قبول نمیشدم، بعد از دانشگاه شهرمون علوم تحقیقات از اولین اولویت هام بود

karshenasgh

New member
واسه ما(نانو) واحد علوم دارویی نوشته فک کنم منظورش همونه

- - - Updated - - -

واسه ما(نانو) واحد علوم دارویی نوشته فک کنم منظورش همونه

کجا نوشته؟ میشه لطفاً آدرسشو بدی منم برم ببینم خیالم راحت بشه...

abtin13

New member
صفحه 8 دفترچه بند 6 اطلاعات ضروری اینو نوشته :

6- كساني كه در آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي سال 93 (سال تحصيلی 93-94)
شركت نموده و در دانشگاه دولتی عادی پذيرفته شوند، در صورت عدم ثبت نام و یا پس از ثبت
نام در دانشگاه از ادامه تحصيل انصراف دهند، مجاز به شركت در آزمون سال 94 (سال تحصيلي
94-95 ) نمي باشند ، بديهي است در صورت محرز شدن عدم رعايت اين امر، داوطلب متخلف -
محسوب شده و به هئيت بدوي رسيدگي تخلفات آزمونها معرفي خواهد شد

این میتونه معنیش این باشه که آزاد و شبانه و مازاد محرومیت ندارن؟؟؟

معنیش اینه که فعلا نداره ولی شاید یه ساعت دیگه، یه ماه دیگه یا یه سال دیگه داشه باشه.بستگی داره مسئولین صبح از دنده چپ بیدار شده باشن یا نشده باشن.کلا برنامه ریزی در ایران ثانیه ایه.نباید از الان تا فردا برای خودت بر اساس اعمال مسئولین برنامه ریزی داشته باشی

mozhdeee

New member
به نظرم اگه تهران هستین یا هر شهر دیگه ، 500 کیلومتر مسافتی نباشه ، " چون واقعا ارزشش رو داره ، چون جو جامعه طوری هست که رو آزاد زیاد حساب نمیکنن ، والبته شاید باشن عزیزانی که واقعا به خاطر بعضی مسائل میرن آزاد ، ولی جو طوری هست که نمیدونم چرا ولی آزاد رو زیاد به حساب نمیارن تو بحث کار
من میشناسم کسائی رو واسه دکترا که دانشگاههای خارج مدرک فرستادن حتی دانشگاههای دولتی شهرستانها رو خوندن ، نگاه دیگری دارن بهش تا آزاد
فاصله ما تا شیراز 1500 کیلومتره پرواز مستقیمم نداره

mozhdeee

New member
همون دفترچه رشتع نانوتکنولوژی
نوشته دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد علوم دارویی

abtin13

New member
شنيدم كه ساله ديگه ٢٠٪ اضافه ميشه فقط ماييم كه اضافي هستيم

والا ما هم از رییس سنجش پزشکی شنیده بودیم که امسال ظرفیت ها مثل سال قبله و حتی افزایش هم شاید داشته باشه ولی 180 درجه حرف با عمل فرق داشت.زیاد به شنیده ها . گفته ها و دیده ها توجه نکنید دوستان

karshenasgh

New member
صفحه 9 دفترچه هم اینو گفته :

3- داوطلبان ميبايست در طی مهلت تعيين شده نسبت به انتخاب رشته محل تحصيل خود اقدام نمایند. لازم به توضيح است در صورت عدم تکميل فرم مربوطه از طریق سامانه اینترنتی در
زمان مقرر، متعاقباً هيچگونه فرمی که بصورت حضوري يا كتبي يا ارسال از طريق پست و E.mail ارسال شود و یا داوطلبی خواهان تغيير، افزایش، کاهش و یا ابطال در اطلاعات مربوطه بعد از ثبت نهایی و یا پس از زمان مقرر باشد، ترتيب اثر داده نخواهد شد.
تذکر مهم: الف- عدم تکميل فرم انتخاب رشته محل تحصيل در زمان مقرر، به منزله انصراف بوده و داوطلب از روند آزمون حذف میگردد.
ب- مهلت تعيين شده جهت انتخاب رشته محل تحصيل، قابل تمدید نمیباشد.
ج- داوطلبان دقت نمایند بطور همزمان می توانند نسبت به ویرایش انتخاب محل تحصيل خود اقدام نمایند .

دوباره آخر صفحه 9 میگه :

در صورتيکه در اولویتهای انتخاب شده نياز است جابجایی صورت پذیرد یا حذف شود، به آسانی میتوان از گزینه جابجایی یا حذف استفاده نمود. البته این عمل پيش از فشردن گزینه ثبت نهایی امکانپذیر است. دقت شود در صورت فشردن گزینه ثبت نهایی، جابجایی یا حذف امکانپذیر نخواهد بود.

خودشونم نمیدونن آخرش با خودشون چند چندن!!!! دیوونه میکنن آدمو با این بی نظمیشون...:smiliess (13)::sad:

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
چه جالب! بعد از صفحه 8 دفترچه دوباره میشه صفحه 6!! بعد میشه 10!!!:5::5::1dco2x0p1lilzhfpg1t

دل آرام

New member
البته بستگی داره شما خودت کدوم شهر باشی؟؟

من تهرانم
همش حس میکنم زاهدان برم میان منو گروگان میگیرن ! :shocked:
ولی خدایی پارسال گیر داده بودم به خانواده یه سفر بریم سیستان بلوچستان ! فکر کنم خدا آرزومو بر آورده کرده ! :4d564ad6:

SH!LA

New member
من تهرانم
ولی خدایی پارسال گیر داده بودم به خانواده یه سفر بریم سیستان بلوچستان ! فکر کنم خدا آرزومو بر آورده کرده ! :4d564ad6:

از تهران میخوای بری زاهــدان؟! :5:

chemist tala

New member
من تهرانم

نه عزیز اینطوریا نیست من خواهرم زابل درس خونده اتفاقا دانشگاه های وزارت علومش از بهترین دانشگاه های کشور بهداشتو نمیدونم ولی زاهدان خودش خوبه اما اب و هواش بده

karshenasgh

New member
صفحه 10 دفترچه:

8- تا زمانيکه کليه اولویت های مورد نظر را وارد ننشده ، از فشردن گزینه ثبت نهایی خودداری شود.
دقت شود : کليه این مراحل قبل از فشردن گزینه ثبت نهایی قابل انجام میباشد.
9- پس از تکميل مراحل ثبت اولویتهای انتخابی، گزینه ثبت نهایی زده شود.
10- با توجه به اینکه هيچگونه مهلت ویرایش و تصحيح داده نخواهد شد، و مهلت تعيين شده جهت انتخاب اولویت رشته محل تحصيل تمدید نمیگردد، لذا دقت لازم به عمل آید.
11- پس از پایان کليه مراحل و فشردن گزینه ثبت نهایی، فرم مربوطه پرینت گرفته شده و جهت مراحل بعدی نگهداری شود.
تذکر مهم: در صورتيکه پيش از فشردن گزینه ثبت نهایی از فرم پرینت گرفته شود فاقد اعتبار بوده و قابل پيگيری نخواهد بود.

بالا