چند روز پیش یه بار این تاپیک رو از اول تا آخر مرور کردم و پستهای گپ زدنم رو حذف کردم, و امروز هم به خاطر اینکه بتونیم یه تصمیم درست بگیریم از اول چک کردم و اسم همه ی فیلمهایی که دیده شده یا در موردش صحبت شده جدا کردم. ( دوستان پستهای اسپم تون رو حذف نکردیداااااااااااا :New (6)

تاکید در درجه اول با فیلمهایی هست که
فایل صوتی تحلیل شون رو از
صفحه ی سه همین تاپیک می تونید دانلود کنید (البته تا وقتی اسپم ها پاک نشدن صفحه ی سه هست ممکنه بعدا تغییر کنه) و فایل دانلود تورنتشون هم همونجا هست (سعی می کنم لینک دانلود هم برای فیلمهایی که در نهایت برای اینهفته انتخاب می شن پیدا کنم و بذارم, اما بعضی از فیلمها واقعا قدیمی هستن و حتی تورنتشون هم به سختی پیدا می شه, اگه سعی کنید دانلود با این نرم افزار رو امتحان کنید کار ساده تر هست چون فایل قابل دانلود اولیه شون رو گذاشتم و بعد از اون مشکل ف ی ل ت ر نداریم) به این دلیل اولویت با این فیلمهاست که هم فیلم رو ببینیم هم تحلیل رو بشنویم که
یاد بگیریم چطوری تحلیل کنیم, و حقیقتا کلی مطلب مفید تو هر فایل تحلیل بیان شده. و بعد از اینکه این لیست صفحه ی سه تموم شد خودمون تا حدی توان تحلیل رو داریم و می تونیم فیلمهای دیگه رو ببینیم.
اما به همین دلیل که هم باید دانلود کنیم هم فیلم رو ببینیم هم تحلیل رو بشنویم, برای این هفته سه تا فیلم انتخاب کنیم و اگر مایل بودید (آقای یزدان :tonguesmiley

دوتا فیلم یا انیمیشن از مواردی که قبلا تو تاپیک بحث شده و من در ادامه آوردمشون رو هم انتخاب کنید.
فیلمهایی رو که دیدید اگر خودتون تمایلی به دانلود دوباره و دوباره دیدنش ندارید فقط فایل تحلیل صوتی رو گوش بدید که هدف اصلی فعلا اون هست.
A Dangerous Method
قرن خود! Century of Self
روانشناسی نیست ولی خیلی قشنگهThe help
Wall – E
Barfi
Wreck It Ralph
The Aviator
Rango
Black Swan
Fight Club
Rain man
The Lorax 2012