روان شناسی از دوربین سینما

mj1919

New member
کارتون و انیمیشنهایی که دارم و پیشنهاد می کنم:
Brave (2012
nightmare before xmas
The Princess And The Frog
Zambezia
A Monster In Paris
Beauty-and-the-Beast

yazdan

New member
دوستان اگه موافق بودید بگید که دست بکار بشیم.درضمن نظر من اینه که هر هفته 3فیلم روانشناسی ی فیلم غیر روانشناسی و ی انیمیشن ببینیم که خسته هم نشیم.

fanoosi

New member
همیشه به گردش و تفریح

منم احتمال زیاد 3شنبه تا جمعه میخوام برم مشهد.. بچه ها اولین باره میرم مشهد... خیلی دوس داشتم برم .. کاش بشه این هفته بریم .

سلامت باشی...:thanks:
وای....چه عالی...انشالله به سلامتی... خدا یه زیارت با معرفت نصیبت کنه...چون دفعه ی اولت هس قدر بدون....دعا کن که مستجابه...حتما بخواه که دوباره دعوتت کنه....
مارو هم از دعا فراموش نکن آینازجونم:28:

ainazhz

New member
عزیزم تاکید ایشون روی تعهد به اجرا بود حتی گفتن که سه تاهم باشه ولی باهم ببینیم بهتره

به دلیل اینکه باید هم فیلمو ببینیم هم نقد رو بشنویم تعداد حدود 5 تا رو پیشنهاد دادم, چون واقعا نمی رسم
امروزم متاسفانه نتونستم فیلم ببینم :sadsmiley:
The Jacket رو فکر می کنم من و آقای یزدان دیدیم و نظرمون رو گفتیم, این رو بذارید تو اولویت که هماهنگ باشیم

منم the jacket رو دیدم و نظر دادم

منم موافقم . اما منم شاید به 3تا فیلم تو هفته برسم . اما همه ی تلاشم رو میکنم که 5 تا رو ببینم...

ainazhz

New member
سلامت باشی...:thanks:
وای....چه عالی...انشالله به سلامتی... خدا یه زیارت با معرفت نصیبت کنه...چون دفعه ی اولت هس قدر بدون....دعا کن که مستجابه...حتما بخواه که دوباره دعوتت کنه....
مارو هم از دعا فراموش نکن آینازجونم:28:
مرسی فانوسی جونم .. حتما حتما .. مگه میشه شماهارو یادم بره...:28:

ainazhz

New member
خب چی شد الان . ؟ کدوم فیلم و اول باید ببینیم . بگید تا مت دانلود کنم امشب؟ بچه ها . به ترتیب از 1تا 5 شماره بزارید که گیج نشیم..
من قبلا 127 ساعت رو دیدم . به نظرم rain man رو ببینیم بهتره...(نظر شخصیمه:motat:)

mohana

Well-known member
میشه منم انیمیشن پیشنهاد کنم؟؟؟:smiliess (4):

علاوه بر اون مواردی که آقا mj گفتن

Despicable Me
The Secret World of Arrietty
ice age
Howl's Moving Castle
Rise of the Guardians
rango اخر ما نفهمدیدم فرماسونریه یا نه:65d6a5d6s:

+ انیمیشن کوتاه که با مفهومن

هرکدوم از اینا رو ندیدین، بعدا حتما ببینین به نظرم قشنگن:riz304:

rawy

New member
من از فیلم های که شما پیشنهاد دادین فقط Wall_E رو دارم:sadsmiley: بیشتر فیلمام اکشنن
اگه میشه لینک تورنت the jacket و هر فیلمی رو که روش به توافق میرسین رو بذارین
من وال ای رو خیلیییییییییی دوس دارم, خوشحال می شم اگه همه موافق باشن و زودتر ببینیمش و تحلیلش رو بشنویم (البته قبلا دیدم ولی باز هم مشتاقم که ببینمش)
عزیزم به صفحه ی 3 همین تاپیک مراجعه کنید, لیست تمام فیلمها با لینک دانلود تورنت و لینک دانلود فایل تحلیل صوتی شون هست.
شکر خدا شما با دانلود تورنت مشکلی ندارین, سریعتر شروع کنید به گرفتن که باهم پیش بریم

rawy

New member
با سلام به همه ی دوستان
از فهرست ص 3، من این لیست بلند بالا رو ندیدم!
هر کدوم که قرار شد باهم ببنیم، بهتره واسش لینک دانلود مستقیم معرفی کنیم و از چند روز قبلش بذاریم تا فرصت دانلود ش باشه!

افسانه بگرونس / The Legend of Bagger Vance
چند انسان خوب / A Few Good Men
توازن / Equilibrium
خانه 9 نفره / House of 9
درباره اشمیت / About Schmidt
پنجره مخفی / Secret Window
تدوین نهایی / The Final Cut
جلیقه / The Jacket
حافظه / Memento
ماهی بزرگ / Big Fish
پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika
یک روش خطرناک / A Dangerous Method

سلام
کاش اونهایی رو که دیدید رو می فرمودید که الان فایل تحلیلش رو باهم پیش بریم
برای دانلودهای بعد از این سعی می کنم لینک دانلود مستقیم پیدا کنم و بذارم (دوستان هم کمک کنن لطفا) اما لینکهای مستقیم معمولا ف ی ل ت ر می شن یا بعد از مدتی بسته می شن

rawy

New member
فیلمهایی که من اتخاب کردم

rain man
secret window
freud
the tree of life
sybil
Equilibrium
A Few Good Men
Phone Booth
HIDDEN

اگر فیلمی و قبلا دیدم باید دوباره دانلود کنم و
ببینم دیگه نه؟( بله بله جناب یزددان چشم . میبینم
:14::13::65d6a5d6s::ph34r-smiley:
)
آیناز جان منظورت اینه که اینا رو داری؟ یا باید دانلود کنی؟

(آها تو پست بعدیت دیدم که نداری)
اگه خودت تمایلی به دانلود و دوباره دیدنش نداری نه, فقط حتما حتما فایل تحلیلش رو دانلود کن و گوش کن

آخرین ویرایش:

rawy

New member
چند روز پیش یه بار این تاپیک رو از اول تا آخر مرور کردم و پستهای گپ زدنم رو حذف کردم, و امروز هم به خاطر اینکه بتونیم یه تصمیم درست بگیریم از اول چک کردم و اسم همه ی فیلمهایی که دیده شده یا در موردش صحبت شده جدا کردم. ( دوستان پستهای اسپم تون رو حذف نکردیداااااااااااا :New (6):)
تاکید در درجه اول با فیلمهایی هست که فایل صوتی تحلیل شون رو از صفحه ی سه همین تاپیک می تونید دانلود کنید (البته تا وقتی اسپم ها پاک نشدن صفحه ی سه هست ممکنه بعدا تغییر کنه) و فایل دانلود تورنتشون هم همونجا هست (سعی می کنم لینک دانلود هم برای فیلمهایی که در نهایت برای اینهفته انتخاب می شن پیدا کنم و بذارم, اما بعضی از فیلمها واقعا قدیمی هستن و حتی تورنتشون هم به سختی پیدا می شه, اگه سعی کنید دانلود با این نرم افزار رو امتحان کنید کار ساده تر هست چون فایل قابل دانلود اولیه شون رو گذاشتم و بعد از اون مشکل ف ی ل ت ر نداریم) به این دلیل اولویت با این فیلمهاست که هم فیلم رو ببینیم هم تحلیل رو بشنویم که یاد بگیریم چطوری تحلیل کنیم, و حقیقتا کلی مطلب مفید تو هر فایل تحلیل بیان شده. و بعد از اینکه این لیست صفحه ی سه تموم شد خودمون تا حدی توان تحلیل رو داریم و می تونیم فیلمهای دیگه رو ببینیم.
اما به همین دلیل که هم باید دانلود کنیم هم فیلم رو ببینیم هم تحلیل رو بشنویم, برای این هفته سه تا فیلم انتخاب کنیم و اگر مایل بودید (آقای یزدان :tonguesmiley:) دوتا فیلم یا انیمیشن از مواردی که قبلا تو تاپیک بحث شده و من در ادامه آوردمشون رو هم انتخاب کنید.
فیلمهایی رو که دیدید اگر خودتون تمایلی به دانلود دوباره و دوباره دیدنش ندارید فقط فایل تحلیل صوتی رو گوش بدید که هدف اصلی فعلا اون هست.
A Dangerous Method
قرن خود! Century of Self
روانشناسی نیست ولی خیلی قشنگهThe help
Wall – E
Barfi
Wreck It Ralph
The Aviator
Rango
Black Swan
Fight Club
Rain man
The Lorax 2012
Trance 2013
Equilibrium
The Jacket

فیلمهایی که فقط صحبت شده اما برنامه ای برای دیدنشون نبوده:
Inception
K-Pax
انیمیشن مری و مکس
هویت
Shining
seven
mr.brooks
crash
HIDDEN
The Fountain
Cloud Atlas
The Sixth Sense
پرسه در مه
Slumdog Millionaire
The Experiment
A Beautiful Mind
Shutter Island
Awakenings
Cast Away
Matrix

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
آیناز جان منظورت اینه که اینا رو داری؟ یا باید دانلود کنی؟

(آها تو پست بعدیت دیدم که نداری)
اگه خودت تمایلی به دانلود و دوباره دیدنش نداری نه, فقط حتما حتما فایل تحلیلش رو دانلود کن و گوش کن
نه راوی جون اینارو ندیدم و ندارم. گفتم چون دوس دارم اینارو ببینم دیگه.. قرار همین بود که فیلمایی که دوست داریم ببینیم رو بگیم دیگه. مگه نه؟ فیلمایی که دیدم رو اصلا نمیتونم دوبار ببینم... یعنی کلا یه فیلم و دوبار هیچ وقت نمیبینم... اما اگر فیلمیو انتخاب کردین که من قبلا دیدم فایل تحلیل صوتیش رو حتمت گوش میدم. ترجیح میدم فیلمایی که ندیدم رو ببینم و با شما همراه شم

rawy

New member
و اما فیلمهای انتخابی
دوستایی که بعضی فیلمها رو دارن کارشون ساده تر هست و می تونن لیست هفته های بعد رو دانلود کنن (که تعیین می کنیم) و کسانی که ندارند هم اگر لطف کنند و همکاری کنند که از لیست همراه با فایل تحلیل فیلمها رو ببینیم بسیار سپاسگذار.
فیلمی که اکثرا یا داشتید یا قبلا دیدید 127 ساعت هست
فعلا با این شروع کنیم, اگر ندارید شروع کنید برای دانلود و اگر دارید فایل صوتیش رو دانلود کنید و شنبه همه این رو بشنویم و در موردش نظرمون رو بگیم.
آقای یزدان من مورد اول رو با توجه به اونچه که دوستان درش توافق داشتن گفتم که اقلا یک فیلم مشخص شده باشه, لیست کامل هفته ی آینده و هفته ی بعدش رو لطفا شما تعیین کنید.

rawy

New member
کاش اگه موافق هستین که از لیست صفحه ی 3 پست سوم شروع کنیم, همگی یک بار دیگه تشریف بیارید و 5-10 فیلم رو به ترتیب اولویت (داشتن یا علاقه) تعیین کنید که بتونیم فیلم های این هفته و هفته ی آینده رو مشخص کنیم

ainazhz

New member
خب پس فیلم اول 127 ساعت . تعیین شد؟
پس من فایل صوتیش رو گوش میدم چون دیدمش

ainazhz

New member
فیلم دوم rain man باشه؟ :dadad4: من خیلی دوس دارم این فیلمو ببینم :sad:

rawy

New member
فیلم دوم rain man باشه؟ :dadad4: من خیلی دوس دارم این فیلمو ببینم :sad:

من چیزایی که به نظرم می اومد رو گفتم و دلیل اینکه از لیست صفحه 3 ببینیم, این فیلم خیلی خوبه ولی فایل تحلیل ازش نداریم, حالا هرجور همگی صلاح می دونید
داریش یا باید دانلودش کنی؟

fanoosi

New member
:14:
خوب نیست آدم پشت سر مسافر از این حرکات انجام بده ولی زود بیا, مراقب خودت باش, به سلامت

:25r30wi::25r30wi:
راوی از دست تو...
تنها ناراحتیم از رفتنم همینه که ازتون دور میشم....ولی زود میایم انشالله....به 10 روز نکشیده میایم انشالله...
راستی خدمت شما و جناب یزدان عارضم که چشششششششششم...باور کنید وقت نکردم اسپمها رو پاک کنم....الانم تا فردا درگیر جمع کردن وسیله ام....برگشتم حتما تمیزکاری میکنم:tonguesmiley:

fanoosi

New member
دوستای عزیزم
دیروز یه فیلم دیدم که میخوام معرفیش کنم...
فیلم Now.Is.Good.2012

Now Is Good (2012) - IMDb
در مورد یه دختر 17 ساله به نام تسا که 4 ساله از سرطان خون رنج می بره و به زودی قراره بمیره چون به خواست خودش شیمی درمانیشو قطع کرده...و یه لیست از کارهایی که دوست داره انجام بده، رو دیوار اتاقش نوشته...اضطراب وجودی رو خیلی خوب نشون میده...روابطی که تو خانواده اشون جریان داره خیلی جالبه...توصیه میکنم ببینیدش...من که دوسش داشتم!

لینک دانلود:
http://takmovie20.in/دانلود-فیلم-now-is-good-2012/

آخرین ویرایش:
بالا