روان شناسی از دوربین سینما

rawy

New member
با سلام وتشکر به خاطر تاپیک جلبی که ایجادکردین.منم فیلماتونو دنبال میکنم واز نقداش استفاده میکنم.فقط میخواستم پیشنهاد بدم که خود فیلم ونقدcloud atlasروهم بذارین.وصفشو ازیکی ازدوستانم شنیدم.موضوع جالبی داره.ولی ندیمش ،یعنی موفق نشدم دانلودش کنکم..:wacsmiley:

سلام دوست گرامی
خیلی خوشحالم که مخصوصا از رشته های دیگه تو جمع ما هستین, فقط کاش شما که زحت دیدن فیلم و شنیدن نقدها رو می کشید تو بجث ما شرکت کنید و نظر خودتون در مورد فیلم ها بفرمایید.
تورنت می تونید دانلود کنید براتون لینکش رو بذارم؟ اگه نه اجازه بدید سرچ کنم

ainazhz

New member
با سلام وتشکر به خاطر تاپیک جلبی که ایجادکردین.منم فیلماتونو دنبال میکنم واز نقداش استفاده میکنم.فقط میخواستم پیشنهاد بدم که خود فیلم ونقدcloud atlasروهم بذارین.وصفشو ازیکی ازدوستانم شنیدم.موضوع جالبی داره.ولی ندیمش ،یعنی موفق نشدم دانلودش کنکم..:wacsmiley:

عزیزم اگر دنبال میکنی پس بیا تو جمع ما هم شرکت کن نظر خودتو بگو

ainazhz

New member
این پستت اگه کوتاهی کنی تو دادگاه بر علیه خودت استفاده میشه

راستی لطفآ دوستان سایر رشته ها هم پیشنهاد بدن.مخصوصآ mj و BioScientist که مرتب اینجا سر میزنن.
فقط لطفآ پیشنهادات در راستای موضوع تاپیک باشه.
چشم قربان اطاعت امر میشود

ainazhz

New member
کاملآ موافقم
منم پنج شبه پیشنهادمو میگم.
بنظرم بهتره 10 فیلم هر کس پیشنهاد بده و فیلمهاییی که بیشتر پیشنهاد شدن انتخاب بشن.درضمن برا هفته اول فیلمای دوهفته بعدم مرفی کنیم که اوناییکه نداریمو دانلود کنیم و اول هفته آماده باشیم.بعبارتی یک هفته جلو باشیم.
جناب یزدان 10 تا زیاده... به نظرم 5 تا کافیه. چون من نتم هم محدوده باید تو تایمه رایگان دانلود کنم. هم اینکه فیلم ها و سریالای دیگه هم میبینم که اونام تو اولویتن... وقتی زیاد انتخاب کنیم گیج میشیم... فکر میکنم از 5 تا شروع کنیم ببینیم چطور پیش میریم

yazdan

New member
در حد سه تا فیلم میتونم همراهی داشته باشم چون من توی هفته میتونم دو تا سه فیلم دانلود کنم و انشاالله ببینم! بعد هم خوشحال میشم از نظرات دوستان عزیز استفاده کنم
دو شب قبل The Jacket رو دانلود کردم و انشاالله امشب می بینم.

فقط یه نکته! همانطور که rawy جان عرض کردند خوبه برنامه ریزی باشه برای فیلم دیدن، الان توی چند روز قبل چند تا فیلم معرفی شده و درباره اونا هم یه کم بحث شده که اینجوری خوب نیست! اگر از قبل مشخص بشه که چه فیلمی رو کی ببینیم و کی نقد بشه عالی میشه.
:riz304:

دوست عزیز تنها راه موفقیت این کار گروهی و پربار شدن اون اینه که بهش متعهد باشیم.یعنی جزء کارای مهممون باشه.من حرفی ندارم که 3تا باشه اما خدایی بشرطی که راس موعد مقرر ببینید و سریعآ نظر بدید وگرنه عضوی که کمکاری کرده صرفآ جلوی پیشرفت برنامه رو میگیره و درنهایت باعث دلسردی اعضای فعال میشه.

سه فلم رو با 10 نفر دیدن بمن بیشتر میچسبه تا 5 فیلم رو با دونفر دیدن.

پس اگه موافقید اسم خدارو بیارید که شروع کنیم.حتمآ تا فرداشب بگید از فهرستی که تو صفحه 3 اعلام شده کدومارو دارید؟(این فهرست فایل تحلیل هم داره که میتونه کمک کنه توی بهتر دیدن فیلم تقویت و حرفه ای بشیم)و اگه نداشتید دو فهرستی که در صفحه نخست این تاپیک راوی عزیز زحمت کشیده و نوشته رو وارسی کنید و ببینید کدومارو دارید.

ممنونیم که با ما همراهید.

دوستان عزیز که قصد دارن بطور جدی بااین برنامه همراه باشند تا فرداشب فیلمای مورد نظرشون رو ذکر کنن که تصمیم گرفته بشه.منتظریما!!!!!از تیم جانمونید داریم حرکت میکنیما!!

rawy

New member
5 تا فیلم انتخابی من برای دیدن, تقریبا به ترتیب اولویت:
۱۲۷ ساعت / 127 Hours
باجه تلفن / Phone Booth
پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika
افسانه 1900 / The Legend of 1900

5 فیلم و انیمیشنی که دیدم اما نقدشون رو نشنیدم و نظرم رو نگفتم:
وال - ای (انیمیشن) / Wall-E
رنگو (انیمیشن)/ Rango
ماهی بزرگ / Big Fish
رستگاری در شاوشنگ / The Shawshank Redemption
مسیر سبز / The Green Mile

Leyli002

New member
سلام دوست گرامی
خیلی خوشحالم که مخصوصا از رشته های دیگه تو جمع ما هستین, فقط کاش شما که زحت دیدن فیلم و شنیدن نقدها رو می کشید تو بجث ما شرکت کنید و نظر خودتون در مورد فیلم ها بفرمایید.
تورنت می تونید دانلود کنید براتون لینکش رو بذارم؟ اگه نه اجازه بدید سرچ کنم

باشه سعی میکنم شرکت کنم حتما...راستی این برنامه ی تورنت خیلی خوبه راحت شبی دوتا فیلم باهاش دانلودمیکنم،بیشترم بشه فک کنم:smiliess (8):منی که همیشه فیلمام تا نصف دانلودمیشد یا اگه میشد وا نمیشد،واقعا دستون درد نکنه واسه معرفیش.cloud atlasهم اگه یه جوری اینجابذارین که با تورنت دانلود شه ممنون میشم:riz304:.چون هرچی سایت واسه دانلودش پیداکردم جواب نداده یا تانصف رفته...:wacsmiley:

Leyli002

New member
عزیزم اگر دنبال میکنی پس بیا تو جمع ما هم شرکت کن نظر خودتو بگو

باشه سعی میکنم.آخه من تو تایپ کردن تنبلم یه کم.فقط هر فیلمی رو که با هم به توافق رسیدین اگه لینک دانلودش تو اول صفحه نبود،لینکشوبذارین بی زحمت

rawy

New member
باشه سعی میکنم شرکت کنم حتما...راستی این برنامه ی تورنت خیلی خوبه راحت شبی دوتا فیلم باهاش دانلودمیکنم،بیشترم بشه فک کنم:smiliess (8):منی که همیشه فیلمام تا نصف دانلودمیشد یا اگه میشد وا نمیشد،واقعا دستون درد نکنه واسه معرفیش.cloud atlasهم اگه یه جوری اینجابذارین که با تورنت دانلود شه ممنون میشم:riz304:.چون هرچی سایت واسه دانلودش پیداکردم جواب نداده یا تانصف رفته...

:4d564ad6: خیلی خوشحالم که لینکهای تورنت بلا استفاده نبوده

این لینک Cloud Atlas تو صفحه اول هم می ذارمش :thumbsupsmileyanim:

این هم لینک یه نقد براش که خودم نخوندمش اولین لینکی بود که پیدا کردم امیدوارم مفید باشه

rawy

New member
جناب یزدان
من به هیچ وجه نمیخوام جلوی پیشرفت برنامه تون رو بگیرم! عرض کردم من سه تا فیلم رو می بینم و همراهی می کنم، شما و بقیه دوستان اگر نظرتون پنج تا فیلم هست حتما بر اساس پنج تا برنامه ریزی کنید.

فیلم و انیمیشن های پیشنهادی من:
The Shawshank Redemption
The Jacket
Constantine
Rain man
127 Hours
Finding Nemo
Rango

عزیزم تاکید ایشون روی تعهد به اجرا بود حتی گفتن که سه تاهم باشه ولی باهم ببینیم بهتره
من حرفی ندارم که 3تا باشه اما خدایی بشرطی که راس موعد مقرر ببینید و سریعآ نظر بدید وگرنه عضوی که کمکاری کرده صرفآ جلوی پیشرفت برنامه رو میگیره و درنهایت باعث دلسردی اعضای فعال میشه
به دلیل اینکه باید هم فیلمو ببینیم هم نقد رو بشنویم تعداد حدود 5 تا رو پیشنهاد دادم, چون واقعا نمی رسم
امروزم متاسفانه نتونستم فیلم ببینم :sadsmiley:
The Jacket رو فکر می کنم من و آقای یزدان دیدیم و نظرمون رو گفتیم, این رو بذارید تو اولویت که هماهنگ باشیم

rawy

New member
بااین حساب فعلآ127ساعت و شائوشنک فعلآ پذیرفته شدن
بنظرم تا وقتی کمی هماهنگ تر بشیم همون3تارو بزاریم کافیه
راوی یا بیوساینتیس از فهرست فیلمای هم کدومارو دارید؟حداقل 3تا دیگه مشترک پیداکنید چون با جمع شدن بقیه ممکنه دوتا دیگشونم خط بخوره
من
۱۲۷ ساعت / 127 Hours
باجه تلفن / Phone Booth
گوتیکا / Gothika
افسانه 1900 / The Legend of 1900
ماهی بزرگ / Big Fish
دارم
البته اگه فردا تصمیم گرفته بشه میتونم باقیشونم دانلود کنم.

the jacket دیدم و نظرمم نوشتم.شاووشنک و مسیر سبزم میتونم زود گیربیارم.
من ده مورد گفتم 5 مورد دوم هم که نوشتم هستن

rawy

New member
فیلم و انیمیشن های پیشنهادی من:
The Shawshank Redemption
The Jacket نظرمو گفتم
Constantine
Rain man نظرمو گفتم
127 Hours
Finding Nemo
Rango

مواردی که من موافقم و مشکلی ندارم رو سبز کردم
در مورد اونایی هم که قبلا صحبت شده لطفا دوستان تو اولویت بذارن و نظرشون رو بگن
مرسی
البته برای Rain man و Finding Nemo تحلیل صوتی نداریم متاسفانه, اما اگه دیدید حتما نظرتون رو بفرمایید

آخرین ویرایش:

Leyli002

New member
بقیه دوستان هم لطفآ زودتر نظر بدن

من از فیلم های که شما پیشنهاد دادین فقط Wall_E رو دارم:sadsmiley: بیشتر فیلمام اکشنن
اگه میشه لینک تورنت the jacket و هر فیلمی رو که روش به توافق میرسین رو بذارین

Leyli002

New member
:4d564ad6: خیلی خوشحالم که لینکهای تورنت بلا استفاده نبوده

این لینک Cloud Atlas تو صفحه اول هم می ذارمش :thumbsupsmileyanim:

این هم لینک یه نقد براش که خودم نخوندمش اولین لینکی بود که پیدا کردم امیدوارم مفید باشه

واقعا دستتون درد نکنه،لطف کردین:rose:

mj1919

New member
با سلام به همه ی دوستان
از فهرست ص 3، من این لیست بلند بالا رو ندیدم!
هر کدوم که قرار شد باهم ببنیم، بهتره واسش لینک دانلود مستقیم معرفی کنیم و از چند روز قبلش بذاریم تا فرصت دانلود ش باشه!

افسانه بگرونس / The Legend of Bagger Vance
چند انسان خوب / A Few Good Men
توازن / Equilibrium
خانه 9 نفره / House of 9
درباره اشمیت / About Schmidt
پنجره مخفی / Secret Window
تدوین نهایی / The Final Cut
جلیقه / The Jacket
حافظه / Memento
ماهی بزرگ / Big Fish
پنهان / HIDDEN
گوتیکا / Gothika
یک روش خطرناک / A Dangerous Method

ainazhz

New member
فیلمهایی که من اتخاب کردم

rain man
secret window
freud
the tree of life
sybil
Equilibrium
A Few Good Men
Phone Booth
HIDDEN

اگر فیلمی و قبلا دیدم باید دوباره دانلود کنم و
ببینم دیگه نه؟( بله بله جناب یزددان چشم . میبینم
:14::13::65d6a5d6s::ph34r-smiley:
)

fanoosi

New member
سلام دوستان
طرحتون عالیهههههههههههه
منتها من جمعه میرم مسافرت و فکر کنم یه هفته نباشم
انشالله وقتی برگشتم شرکت میکنم

ainazhz

New member
سلام دوستان
طرحتون عالیهههههههههههه
منتها من جمعه میرم مسافرت و فکر کنم یه هفته نباشم
انشالله وقتی برگشتم شرکت میکنم

همیشه به گردش و تفریح

منم احتمال زیاد 3شنبه تا جمعه میخوام برم مشهد.. بچه ها اولین باره میرم مشهد... خیلی دوس داشتم برم .. کاش بشه این هفته بریم .

ainazhz

New member
من هیچ کدوم ازاین فیلمارو ندارم باید امشب اولویت رو تعیین کنیم که بزارم واسه دانلود. لطفا هر فیلمی که انتخاب شد اگر لینک دانلودش رو هم دارید بزارید ممنون میشم

mj1919

New member
mj عزیز کاش بگید کدوم فیلمارو دردسترس دارید؟چون از شنبه میخوایم شروع کنیم.عیبی نداره اگه خارج از فهرست باشه.
فعلآ فیلم 127ساعت رو شروع به دانلود کنید تا بقیشونم معلوم بشه.

از اون فهرست من بقیه رو دیدم،
این فهرستی که جدا کردم، رو هم ندیدم و توی هارد ندارم،

فیلم 127 ساعت رو هم قبلا دیدم،

فیلم هایی که من رو هارد دارم خیلی زیاده،
ولی با مضمون مرتبط اینا رو می تونم پیشنهاد کنم، که روی هارد دارم(قرمز ها رو ندیدم):
Mr Nobody
The Assassination Jesse James By The Coward Robert Ford
The Usual Suspects
Django Unchained 2012 DVDScr
Never.Let.Me.Go.2010
Munich
Schindlers.List.1993

Source-Code

بالا