fanoosi
New member
:25r30wi: قاصدک حواست بود بهت گفتم آیناز؟
الهی بگردم هیچی هم نگفتی
اصن معلوم نی حواسم کجا بود اینو می نوشتم
الهییییییییییییییییی!!:25r30wi::25r30wi:
اگه من بودم قهر میکردم!!:25r30wi:
:25r30wi: قاصدک حواست بود بهت گفتم آیناز؟
الهی بگردم هیچی هم نگفتی
اصن معلوم نی حواسم کجا بود اینو می نوشتم
شما برنامت همینطوری خود به خود پر هست
همینقدر هم که اینجا هستی جای بسیییییییی خوشحالیه که رفیق نیمه راه نیستی
منظورم فیلم بود که چه فیلم هایی ببینیم؟
من امروز احتمالا rain man رو می بینم
اگه پیشنهادی داشتی به منم بگو که بتونیم تبادل نظر کنیم
سلااااااااااام قاصدک جون خوبی؟؟؟؟؟؟
خب خدا رو شکر
برفی رو بذار فانوسی برات توضیح بده که چی کار کنی
فیلم دیگه خواستی بگو سرچ می کنیم اگه پیدا شد برات می ذاریم
البته من تورنت همه رو تو صفحه اول گذاشتم
ولی با دانلود منیجر بخوای دانلود کنی روشش فرق می کنه
سلام قاصدک جونم
خوبی؟
عزیزم شرمنده خیلی سرم شلوغ بود نتونستم جواب سوالاتو سریع بدم...
اما راوی جون زحمت کشیدند و توضیحات کاملی دادند...
هنوز مشکل اینترنت دانلود منجر برقراره؟
باید حذفش کنی...بعد ریستارت کنی....دوباره دانلودش کنی و بعد بری آنتی ویروس و فایر وال رو غیرفعال کنی و بعد رو نرم افزار کلیک راست و "ران از ادمینستیتور" رو بزنی و بر اساس راهنمای نصب دوباره نصبش کنی (و حتما کرک اش کنی تا این ارور رو نده)....انشالله حل میشه این مشکل
از حرفهام هر جا مشکل داری بگو بیشتر توضیح بدم
آنتی ویروس و فایروال چون فعال بودن فایل مربوط به کرک حذف شده و نرم افزارت نصفه و نیمه نصب شده...این ارور هم یعنی باید پول بدی نرم افزار رو فعال کنی که تو ایران کسی اینکارو نمیکنه و همه از کرک شده ی نرم افزارهای مختلف استفاده میکنند...
هر مشکلی بود در خدمتم آجی...
قاصدک جونم...
مشکل نرم افزار اینترنت دانلود منجر حل شد؟
اون نرم افزار جوین رو هم تونستی نصب کنی؟
راستی اون دکمه ای که باهاش میشه عکس گرفت پیدا کردی؟
...
این عکس فایل های منه...میبینی فایل ها شماره داره؟ پنج تای اول 200 مگابایته و آخری هم 43 مگابایته...
ولی عکسی که شما گرفتی....من شماره هاشو نمیبینم...6 تا فایل 200 مگابایتی داری یه فایل 34 مگابایتی و 2 فایل 25 مگابایتی و یه فایل صفرمگابایت....اینا دیگه از کجا اومدند؟...
[
عکس منو ببین و 6 فایل اصلی رو ببر داخل یک پوشه ی جدا و با نرم افزار جوین کن....اگه درست نشد حتما یکی یا چندتا از فایل ها ناقص دانلود شده که بازم بعید میدونم...
خبر بده چی شد عزیزم...
سلام عزیز دلم
دشمنت شرمنده باشه شما ببخشید که هی سوال می کنم و خرابکاری....
برای کرک کردنش دقیقا باید چی کار کرد ؟؟؟:21:
من همون جور که راوی جووون گفته بود حذفش کردم ، آنتی ویروس رو غیر فعال کرده و مجدد نصب نمودم.... فولدر پچ رو که زدم داخلش چیزی بود به اسم IDMan روی اون که کلیک کردم اول یه پنجره اومد اکی کردم... بعد یه قسمتی میومد که باید اسمو فامیل و شماره سریال وارد کنی اونا رو که وارد کردم درست شد. البته فکر کنم
دوتا آهنگ تونستم دانلود کنم...
درسته یا.... ؟؟؟
من که گفتم خرابکاری کردم هی اومدم همه فایل ها رو جوین کنم اون فایل های 25 مگا بایتی اضافه شد....:25r30wi:
دکمه عکس گرفتن رو هم پیدا کردم ولی کار نمی کنه
موندم چرا قبل از این خرابکاری یه کپی از فایل هام نگرفتم....50):
عکس منو ببین و 6 فایل اصلی رو ببر داخل یک پوشه ی جدا و با نرم افزار جوین کن....اگه درست نشد حتما یکی یا چندتا از فایل ها ناقص دانلود شده که بازم بعید میدونم...
فانووووسی ازم ناامید نشی هااااا
6 تا رو بردم رو داخل یه فایل جدا .... فایل جدید که بعد از جوین به وجود میاد باز 200 مگابایته و همون 29 دقیقه متوقف میشه
باید از اول همه شو دانلود کنم...؟؟؟
قربووووووووونت برم
باشه حتماااااااا, چشم
بچه ها ممنون از لطف تون
من فعلا نیستم تا ببینم کی می تونم برگردم
پیشنهاد می کنم فیلم زمانی برای دوست داشتن رو هم اگر ندید حتما ببینید جالبه
فیلم ایرانیه البته
دانلود فیلم ایرانی زمانی برای دوست داشتن
Rain Man رو دیدم
آخییییییییی خیلی عاطفی بود
داستین هافمن عااااااااااالی بازی کرده بود, بعید می دونم فیلم دیگه ای باشه که انقدر واضح بتونه بیمار اوتیستیک رو به نمایش بذاره (البته به قول فانوسی اوتیسم طیفی هست و این مورد تو قسمت های کمتر مشکل دارش قرار می گرفت)
عاشق اون دفترچه ی صدمات جدیشم :25r30wi:
واقعا کدوم قسمت مغز اینا به چه شکلی در میاد که چنین قابلیت هایی رو پیدا می کنند؟
اگه اونا می تونن فراتر از یه کامپیوتر با عدد و رقم کار کنند, پس مغز بقیه هم باید بتونه, نه؟
کدوم قسمت مغز رو چطوری باید دستکاری کرد که اینجوری بشه, بدون صدمه هاش؟ :21:
بگمممممممممممم؟؟؟؟ بگمممممممممممم؟؟؟
حالا ما که گرفتیم قاب کردیم زدیم به دیوار چه تاجی به سرمون زده؟
اگه باهم تو یه دانشگاه قبول می شدیم که می شد باهم یه پایان نامه کار کرد, ولی نه دیگه اینجوری تو باید یه سال وایسی منتظر من, بعدم معلوم نی من حتما دانشگاه شما قبول بشم یا نه