روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
لینکی که راوی جووون گذاشته برا دانلود منیجر رو وقتی می زنم یک صفحه نصفه میاد که خط اولش اینهESET Smart Security

رو این لینک کلیک کن ببین دانلود میشه؟
همش 5 مگابایته ....خیلی سریع دانلود میشه
http://dl.p30share.biz/soft/92-03/internet/idman6.16.3.[www.P30Day.com].rar
این صفحه باز نمیشه به هیچ وجه؟
جدیدترین نسخه دانلود منجر Internet Download Manager v6.16 Build 3

fanoosi

New member
میشه فیلم رو هم ایمیل کرد؟؟؟
یعنی فایلی که برا خودتون دانلود کردید رو کامپیوترتون رو اتچ کنید تو ایمیل و من از اونجا بگیرم یا چون حجمش زیاد نمیشه؟؟:33:
یا میشه شما فیلمهایی که خودتون دارید یا گرفتید رو دی وی دی بریزیم بعد یه جایی قرار بذاریم من ازتون بگیرم؟؟؟

اگه میشد که خیلی خوب بود...متاسفانه محدودیت اتچ داره ایمیل....یعنی تا سقف 25 مگابایت فقط!!
اینم میشه ولی یه خرده طول میکشه...
من دوست دارم تمام ریزه کاریهای دانلود رو یاد بگیری که از این به بعد دانلود کنی و بیای اینجا به ما معرفی کنی...
عزیزم حتما از اون صفحه عکس بگیر و آپلود کن بذار اینجا (صفحه ای که 6 پارت فیلم برفی داخلشه....دیگه هیچ حدسی ندارم برای درست شدنش....شاید اگه ببینمش یه چیزی دستگیرم بشه...برای عکس گرفتن از صفحه هم که حتما میدونی....هر صفحه ای خواستی ازش عکس بگیری دکمه ی prt sc sys rq می زنی و بعد میای تو صفحه ی پینت پیستش میکنی...فقط سیو از JPEG باشه چون این فرمت سبکتره و راحت تر آپلود میشه....اگه PNG باشه خیلی سخت آپلود میشه...)

ghasedak69

New member
هر صفحه ای خواستی ازش عکس بگیری دکمه ی prt sc sys rq می زنی

فانوووسی جون این دکمه که میگی کجاست ؟؟؟ پیداش نکردم...:smiliess (12):
این عکس و باز با گوشیم گرفتم گذاشتم

ghasedak69

New member
اینترنت دانلود منیجر رو سرچ زدم تو گوگل و یاهو و نرم افزارش رو دانلود کردم البته ورژن پایین و بالاش رو نمی دونم.... نصب کردم ولی از قسمت 5 به بعد مراحل یعنی (۵. پس از اتمام نصب، فایل Patch را به صورت Run As Administrator اجرا کنید و نرم افزار خود را پچ نمایید. حال به اجرای نرم افزار بپردازید.
توجه: در صورت دریافت ارور Could not found، محل نصب نرم افزار را به صورت دستی وارد نمایید. هنگامی که از شما درخواست جستجو برای فایل اجرایی نرم افزار شد، آن را تایید کنید و فایل اجرایی نرم افزار را که واقع در یکی از دو فولدر Program Files\Internet Download Manager یا Program Files(x86)\Internet Download Manager می باشد انتخاب نمایید و اجازه دهید نرم افزار پچ شود.)

رو نتونستم انجام بدم.
حالا هم هرچی بخوام دانلود کنم با این دو پنجره مواجه میشم و هیچی دیگه نمی تونم دانلود کنم...

پس از ok کردن این پنجره میاد

rawy

New member
لینکی که راوی جووون گذاشته برا دانلود منیجر رو وقتی می زنم یک صفحه نصفه میاد که خط اولش اینهESET Smart Security

آیناز جان شما آنتی ویروس نود 32 روی سیستمت نصبه, این صفحه توسط آنتی ویروست مشکل دار شناخته می شه و اجازه نمی ده که ببینیش
اگه خواستی این مشکل رو حل کنی روی علامت آنتی ویروس که پایین صفحه همیشه هست کلیک راست کن و گزینه ی Disable real-time file system protection رو بزن, این گزینه آنتی ویروست رو غیرفعال می کنه و می تونی اون سایت رو ببینی , البته الان نیازی نیست چون دیگه دانلودش کردی
ورژنی که من برات گذاشته بودم 6 بود, جدیدش هم نبود اشکالی نداره.

در مورد رجیستر یا ثبت نام نرم افزار: ما تو ایران قانون کپی رایت نداریم, یعنی اینجا از امریکا آزاد تره نیاز نیست بابت برنامه ای که دانلود میکنی پول بدی (در واقع دزدی اینترنتیه :ph34r-smiley:) و به خاطر همین برای اکثر نرم افزارها یک فایل کرک یا پچ ساخته شده که برنامه رو رجیستر کنه.
این فایل های کرک یا پچ توسط ویروس یاب, ویروس تشخیص داده می شن! و کافیه وقتی ویروس یابت فعاله روشون کلیک کنی, ناپدید می شه :smiliess (12):

بنابراین احتمال می دم که شما فایل کرک برنامه رو ناپدید کردی, چون قطعا ویروس یابت فعال بوده. اگه پوشه اصلی فایلی رو که دانلود کردی رو داری و هنوز پاک نکردی می تونی دوباره از توی اون فایل پچ رو پیدا کنی. اما اگه پاک کردی باید دوباره نرم افزار رو دانلود کنی یا اینکه تو نت دنبال کرکش بگردی (به نظرم دوباره دانلود کنی بهتره)
برنامه ای رو که نصب کردی رو از : کنترل پنل - پروگرم اند فیوچر - اد اور ریمو پیداش کن و آنیستالش کن , بعد ویروس یابت رو به روشی که بالا گفتم موقتا از کار بنداز, دوباره برنامه رو نصب کن و فایل پچ رو هم نصب کن, بعد که خیالت راحت شد برنامه اکی هست می تونی ویروس یابت رو دوباره اینیبل کنی.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
میشه فیلم رو هم ایمیل کرد؟؟؟
یعنی فایلی که برا خودتون دانلود کردید رو کامپیوترتون رو اتچ کنید تو ایمیل و من از اونجا بگیرم یا چون حجمش زیاد نمیشه؟؟:33:
یا میشه شما فیلمهایی که خودتون دارید یا گرفتید رو دی وی دی بریزیم بعد یه جایی قرار بذاریم من از تون بگیرم؟؟؟

هم حجش زیاده نمی شه هم اینکه مسئله لینک نیست, چون این لینک ها تو نت هست, تو ایمیلت هم که باشه, باز هم تو حجم زیاد برای گرفتنش به مشکل می خوری اگه برنامه دانلود نداشته باشی.
فانوسی راس میگه ما چندتا فیلم بریزیم برات فیلمهای جدید چی؟ نمی خوای با ما باشی؟ :sadsmiley:
می گن می خوای به کسی کمک کنی بهش ماهی نده, ماهیگیری یادش بده

فانوسی نظرت چیه یه فایت کلاب , آها نه یه سایکولوژی مووی کلاب راه بندازیم :21:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
هر صفحه ای خواستی ازش عکس بگیری دکمه ی prtsc sysrq می زنی

فانوووسی جون این دکمه که میگی کجاست ؟؟؟ پیداش نکردم...:smiliess (12):
این عکس و باز با گوشیم گرفتم گذاشتم
[/IMG][/URL]

دکمه ی Print Screen یا prtsc sysrq روی صفحه کلید هست, هر جایی که روی مانیتور داری می بینی این دکمه رو فشار بدی ازش عکس می ندازه, بعد برنامه پینت رو باز کن و اونجا پیستش کن (یا دکمه ی کنترل V رو بزن) و jpeg سیوش کن.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
آقای mj1919 , فایت کلاب رو دیدم, متوجهه اون دوتا نکته ای که شما فرموده بودید نشدم, ممکنه خودتون توضیح بدید؟

ghasedak69

New member
آیناز جان شما آنتی ویروس نود 32 روی سیستمت نصبه, این صفحه توسط آنتی ویروست مشکل دار شناخته می شه و اجازه نمی ده که ببینیش
اگه خواستی این مشکل رو حل کنی روی علامت آنتی ویروس که پایین صفحه همیشه هست کلیک راست کن و گزینه ی Disable real-time file system protection رو بزن, این گزینه آنتی ویروست رو غیرفعال می کنه و می تونی اون سایت رو ببینی , البته الان نیازی نیست چون دیگه دانلودش کردی
ورژنی که من برات گذاشته بودم 6 بود, جدیدش هم نبود اشکالی نداره.

در مورد رجیستر یا ثبت نام نرم افزار: ما تو ایران قانون کپی رایت نداریم, یعنی اینجا از امریکا آزاد تره نیاز نیست بابت برنامه ای که دانلود میکنی پول بدی (در واقع دزدی اینترنتیه :ph34r-smiley:) و به خاطر همین برای اکثر نرم افزارها یک فایل کرک یا پچ ساخته شده که برنامه رو رجیستر کنه.
این فایل های کرک یا پچ توسط فیلتر شکن ویروس تشخیص داده می شن! و کافیه وقتی فیلتر شکنت فعاله روشون کلیک کنی, ناپدید می شه :smiliess (12):

بنابراین احتمال می دم که شما فایل کرک برنامه رو ناپدید کردی, چون قطعا فیلتر شکنت فعال بوده. اگه پوشه اصلی فایلی رو که دانلود کردی رو داری و هنوز پاک نکردی می تونی دوباره از توی اون فایل پچ رو پیدا کنی. اما اگه پاک کردی باید دوباره نرم افزار رو دانلود کنی یا اینکه تو نت دنبال کرکش بگردی (به نظرم دوباره دانلود کنی بهتره)
برنامه ای رو که نصب کردی رو از : کنترل پنل - پروگرم اند فیوچر - اد اور ریمو پیداش کن و آنیستالش کن , بعد فیلتر شکنت رو به روشی که بالا گفتم موقتا از کار بنداز, دوباره برنامه رو نصب کن و فایل پچ رو هم نصب کن, بعد که خیالت راحت شد برنامه اکی هست می تونی فیلتر شکنت رو دوباره اینیبل کنی.

راوی جوووونم سلام
فیلتر شکن که کلا ندارم . آنتی ویروس هم گویا ندارم یا پاک شده چون قبلا داشتم ولی الان هیچی از علامت آنتی ویروس پایین صفحه نیست....

yazdan

New member

بین حرفا تقریبا گفتن نظرمو اما اگه بخوام یه جا جمعش کنم:
اول اینکه من این فیلم رو خیلی وقت پیش دیدم, دقیق و مو به مو یادم نیست متاسفانه, با شنیدن فایل صوتیش هم دوس داشتم دوباره می دیدمش (امیدوارم به زودی بالاخره بعد یه سال فیلمامو پس بگیرم و بتونم ببینمش)
دفه اول که دیدم اصلا فیلمش رو دوست نداشتم, شخصیت سابینا یه دفه از یه بیمار روانی تبدیل شد به یه نظریه پرداز :33:
و مشخص نشد که چطور این اتفاق رخ داد, دقیقا مشکلش چی بود و از کجا ناشی شده بود و دقیقا به چه شکل درمان شد؟
فیلم نه به خود سابینا تونست کامل برسه, نه به یونگ, نه به فروید, از هر موردی یه ذره مطرح کرد
اما با شنیدن فایل صوتی که متوجه شدم قسمت بیشتر فیلم واقعی بوده یه مقدار نظرم نسبت بهش تعدیل شد
در مورد فروید و یونگ به نظر من اون کسی که فیلم لهش کرده فرویده
اصلاااااااا دوست نداشتم از یه همچون آدم با ابهتی یه همچین موش آبکشیده ای نمایش داده بشه
یه آدم ضعیف و خودخواه تنها تصویری بود که از فروید نشون داده شد, در صورتی که من حتی به عکس فروید نگاه می کنم ابهتش رو حس می کنم.
و بالعکس یونگی که خیانت کرد (همونطور که تو فایل صوتی هم گفته شده) خطاش خیلی عادی جلوه داده شده ( و طبق فایل صوتی این رابطه هم برای یونگ مفید واقع شد هم سابینا) جا داشت یه مدال هم بهش می دادن :25r30wi:

من هنوز فیلم یک روش خطرناک رو ندیدم
اینروزا کل روز رو جایی هستم
فعلآ دارم همرو دانلود میکنم که بعد به طرز وحشیانه ای همرو ی دفه ببینم
پیشاپیش از نظراتتون میشه دوچیزو حدس زد:
1.یکی از بچه ها گفته بود یونگ ضایع شده و راوی میگه فروید ضایع شده تو این فیلم.پس میشه حدس زد تعصب بی تاثیر نبوده.چون هممون انتظار تمجید از شخص مورد علاقمونو داریم.

2.باوجود اینکه کمپانیای سازنده فیلم برام اسمشون آشنا نبود اما از روی بازیگراش میشه گفت محصول هالیووده که این کافیه که بشه انتظار داشت هردو رو بخوان ضایع کنن.تو کتاب نظریه های شخصیت زندگینامه فروید بیشتر شبیه ی نامه از یکی از مخالفانش بود.تو بند آخر صفحه 35 که دیگه زده بود به سیم آخر و گفته بود فروید چون توالت عمومی تو شهرای آمریکا کم بوده از آمریکا متنفر بوده .خلاصه اینکه آمریکاییا شمشیرو از روبستن برا آلمانیا.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
من هنوز فیلم یک روش خطرناک رو ندیدم
اینروزا کل روز رو جایی هستم
فعلآ دارم همرو دانلود میکنم که بعد به طرز وحشیانه ای همرو ی دفه ببینم
پیشاپیش از نظراتتون میشه دوچیزو حدس زد:
1.یکی از بچه ها گفته بود یونگ ضایع شده و راوی میگه فروید ضایع شده تو این فیلم.پس میشه حدس زد تعصب بی تاثیر نبوده.چون هممون انتظار تمجید از شخص مورد علاقمونو داریم.

2.باوجود اینکه کمپانیای سازنده فیلم برام اسمشون آشنا نبود اما از روی بازیگراش میشه گفت محصول هالیووده که این کافیه که بشه انتظار داشت هردو رو بخوان ضایع کنن.تو کتاب نظریه های شخصیت زندگینامه فروید بیشتر شبیه ی نامه از یکی از مخالفانش بود.تو بند آخر صفحه 35 که دیگه زده بود به سیم آخر و گفته بود فروید چون توالت عمومی تو شهرای آمریکا کم بوده از آمریکا متنفر بوده .خلاصه اینکه آمریکاییا شمشیرو از روبستن برا آلمانیا.

با اینکه هنوز ندیدینش تفسیر قشنگی کردید
اینکه بچه ها گفتن فیلم یونگ رو ضایع کرده به این دلیله که یونگ تو فیلم با دختری که بیمارش هست رابطه داره, و خب این چیزیه که ماها انتظارش رو نداشتیم و فکر نمی کردیم اینطوری باشه, ولی فیلم تخیلی نیست و از روی واقعیت ساخته شده. حتی تو فیلم سعی شده که این رو عادی و تازه مفید نشون بده!!!
منظور من هم از خراب کردن تصویر فروید شاید یه سلیقه شخصی بود, این رو حقیقتا می گم که با دیدن چهره فروید تو عکس ها ابهت و جذبه اش رو حس می کنم, شما هم حس می کنید آیا؟
ولی تو فیلم یه آدم بدبخت بیچاره ی عقده ای دیدم
حالا زودتر فیلمو ببینید شمام نظرتون رو بهمون بگید

rawy

New member
منThe Experimentندیدم.همینطورمAwakenings 1990که داره دانلود میشه.
ی پیشنهاد دارم.سعی کنیم فعلآ چه برای معرفی و چه برای تماشا فیلمای خیلی تخصصی رو در اولویت بزاریم.

Awakenings 1990 این فیلم بیشتر پزشکیه تا روان شناسی, ولی روی من خییلیییی تاثیر گذاشت, چون روی درمان حالت کاتاتونیک افراد کار می کرد و ... بقیه اش رو نگم بی مزه می شه
پیشنهادتون خوبه اکثر فیلم هایی که مطرح کردیم هم تخصصی هستن, اما من شخصا چند روزه دارم توهم می زنم دیگه, واقعا اعصابو بهم می ریزه, بینش لازمه یه تام و جری ای پلنگ صورتی ای چیزی ببینیم

من الان دارم Dragonfly 2002 رو می بینم که ارتباطی به روان شناسی نداره, ولی چون تو دروایو سی ریختمش و می خوام ویندوز عوض کنم ترجیح می دم فیلمایی که تو این درایوه رو تو اولویت بذارید :25r30wi:
با تچکر :p

rawy

New member
Rawy جان جدی میگی؟!!!
مدتی بود این فیلمو داشتم، بعد که پیشنهاد دادید دیدم، البته به سختی دیدم، چندبار نگاه کردم ببینم کی تموم میشه!:13:
البته شما با دید یک روان شناس دیدید فرق داره!

من خیلی میخوام rain man رو ببینم، به خاطر شخصیت اول فیلم البته ندارم و باید دانلود کنم!

سلام دوست عزیز, به جمع ما خوش اومدین
آره جدی :black_eyed:
راستی من نظرمو در مورد Fight Club نگفتم
در مورد سختی دیدنش که از نظر صحنه های چندش آور کتک کاری با شما موافقم, واقعا حالم بد شد, و درسته تا حدی هم به جهت روان شناسی تاییدش می کنم, چون Fight Club از شروع ایجاد یه گروه رو به نمایش گذاشت تا جایی که چقدر می تونه قدرتمند باشه و این جمله که : "توده عقل نداره" (یعنی جماعتی که دور هم جمع می شن و تحت تاثیر یک فرد هستند, به شدت رفتارهاشون وابسته به گروه می شه, گاهی حتی بدون اینکه فکر کنن عمل می کنن) . و همینطور خود بیماریش که من تقریبا تا آخرای فیلم می خواستم بیام اینجا بپرسم بچه هاااااااا این چش بود بالاخره؟؟؟ :21:
اما خود فیلم و دیالوگ هاش هم واقعا معرکه بود و جای فکر داشت. من دوتا قسمتش رو خیلی دوست داشتم, یکی اونجایی که اسید ریخت پشت دستش دیالوگهای اون قسمت عاااااااالی بود, و قسمت دیگه اش که به اون آقای (نمی دونم چینی بود ژاپنی بود چی بود) گفت دوست داشتی چی بشی؟ گفت دامپزشک, گفت بهت فرصت می دم بری دامپزشک بشی , نشدی می کشمت!
لینک نقدش رو اینجا گذاشتم, اینم چند نمونه از دیالوگهای عالی این فیلم که تو نقد هم اومده:

_ ما بچه های نسل وسط تاریخ هستیم.
_ هیچ هدف و مقصدی نداریم.
_ هیچ جنگ بزرگی نداریم.
_ رکود شدید هم نداریم.
_ جنگ بزرگ ما یک جنگ روحی است.
_ رکود شدید، در زندگی خود ماست.
_ همه ما بزرگ شده تلویزیون هستیم.

پس من امروز rain man رو می بینم, جاتون خالی :smiliess (3):

آخرین ویرایش:

ghasedak69

New member
راوی جوووونم فکر کنم خداروشکر درست شد....
حالا چیکار کنم برفی درست بشه؟؟؟

fanoosi

New member
:21::wacsmiley::j58r36j3gcr4suxymup

سلام قاصدک جونم
خوبی؟
عزیزم شرمنده خیلی سرم شلوغ بود نتونستم جواب سوالاتو سریع بدم...
اما راوی جون زحمت کشیدند و توضیحات کاملی دادند...
هنوز مشکل اینترنت دانلود منجر برقراره؟
باید حذفش کنی...بعد ریستارت کنی....دوباره دانلودش کنی و بعد بری آنتی ویروس و فایر وال رو غیرفعال کنی و بعد رو نرم افزار کلیک راست و "ران از ادمینستیتور" رو بزنی و بر اساس راهنمای نصب دوباره نصبش کنی (و حتما کرک اش کنی تا این ارور رو نده)....انشالله حل میشه این مشکل
از حرفهام هر جا مشکل داری بگو بیشتر توضیح بدم
آنتی ویروس و فایروال چون فعال بودن فایل مربوط به کرک حذف شده و نرم افزارت نصفه و نیمه نصب شده...این ارور هم یعنی باید پول بدی نرم افزار رو فعال کنی که تو ایران کسی اینکارو نمیکنه و همه از کرک شده ی نرم افزارهای مختلف استفاده میکنند...
هر مشکلی بود در خدمتم آجی...

fanoosi

New member
فانوسی برنامه بعدیت چیه؟

سلام راوی جونم خوبی؟
چه خبر؟
والا تا آخر این هفته یه جوری سرم شلوغه که اصلا برنامه نریختم!!!
فقط این وسط ها هر وقت مجالی پیدا کنم فیلم میبینم و میام اینجا میگم....
برنامه شما چیه؟

fanoosi

New member
قاصدک جونم...
مشکل نرم افزار اینترنت دانلود منجر حل شد؟
اون نرم افزار جوین رو هم تونستی نصب کنی؟
راستی اون دکمه ای که باهاش میشه عکس گرفت پیدا کردی؟
...
این عکس فایل های منه...میبینی فایل ها شماره داره؟ پنج تای اول 200 مگابایته و آخری هم 43 مگابایته...

ولی عکسی که شما گرفتی....من شماره هاشو نمیبینم...6 تا فایل 200 مگابایتی داری یه فایل 34 مگابایتی و 2 فایل 25 مگابایتی و یه فایل صفرمگابایت....اینا دیگه از کجا اومدند؟...

عکس منو ببین و 6 فایل اصلی رو ببر داخل یک پوشه ی جدا و با نرم افزار جوین کن....اگه درست نشد حتما یکی یا چندتا از فایل ها ناقص دانلود شده که بازم بعید میدونم...
خبر بده چی شد عزیزم...

بالا