روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
:25r30wi: قاصدک حواست بود بهت گفتم آیناز؟
الهی بگردم هیچی هم نگفتی
اصن معلوم نی حواسم کجا بود اینو می نوشتم

الهییییییییییییییییی!!:25r30wi::25r30wi:
اگه من بودم قهر میکردم!!:25r30wi:

fanoosi

New member
شما برنامت همینطوری خود به خود پر هست
همینقدر هم که اینجا هستی جای بسیییییییی خوشحالیه که رفیق نیمه راه نیستی
منظورم فیلم بود که چه فیلم هایی ببینیم؟
من امروز احتمالا rain man رو می بینم
اگه پیشنهادی داشتی به منم بگو که بتونیم تبادل نظر کنیم

سلامت باشی...باور کن اونقدر دوستتون دارم که با ذوق و شوق و در اوج خستگی میام...
من فعلا فیلم جدید دانلود نمیکنم
آخه یه سری از دوستام گرفتم ولی نمیدونم چیا هستند و هنوز وقت نکردم اسماشون رو ببینم...
هر وقت دیدم خبر میدم....
مرد بارانی رو حتما ببین....از اولین فیلمهایی بود که دیدم و واقعا ازش خوشم اومد...
خیلی قشنگهههههههههههههه
دیدی دوست دارم نظرت رو بشنوم راوی جونم...

ghasedak69

New member
سلااااااااااام قاصدک جون خوبی؟؟؟؟؟؟
خب خدا رو شکر
برفی رو بذار فانوسی برات توضیح بده که چی کار کنی
فیلم دیگه خواستی بگو سرچ می کنیم اگه پیدا شد برات می ذاریم
البته من تورنت همه رو تو صفحه اول گذاشتم
ولی با دانلود منیجر بخوای دانلود کنی روشش فرق می کنه

سلام دوست مهربوووونم
اون فیلم هایی که می گید مگه میشه روانشناس باشی و ندیده باشی رو بذار لطفا چون من هیچ کدوم و ندیدم البته کی پکس و انیمیشن مری و مکس رو نصفه و نیمه دیدم + روش خطرناک و رالف و قوی سیاه که با شما دیدم

حواسم به آیناز گفتنت بود اومدم بگم دیدم فیلترشکنم اشتباه کردی گفتم هیچی نگم که خجالت نکشی...

ghasedak69

New member
سلام قاصدک جونم
خوبی؟
عزیزم شرمنده خیلی سرم شلوغ بود نتونستم جواب سوالاتو سریع بدم...
اما راوی جون زحمت کشیدند و توضیحات کاملی دادند...
هنوز مشکل اینترنت دانلود منجر برقراره؟
باید حذفش کنی...بعد ریستارت کنی....دوباره دانلودش کنی و بعد بری آنتی ویروس و فایر وال رو غیرفعال کنی و بعد رو نرم افزار کلیک راست و "ران از ادمینستیتور" رو بزنی و بر اساس راهنمای نصب دوباره نصبش کنی (و حتما کرک اش کنی تا این ارور رو نده)....انشالله حل میشه این مشکل
از حرفهام هر جا مشکل داری بگو بیشتر توضیح بدم
آنتی ویروس و فایروال چون فعال بودن فایل مربوط به کرک حذف شده و نرم افزارت نصفه و نیمه نصب شده...این ارور هم یعنی باید پول بدی نرم افزار رو فعال کنی که تو ایران کسی اینکارو نمیکنه و همه از کرک شده ی نرم افزارهای مختلف استفاده میکنند...
هر مشکلی بود در خدمتم آجی...

سلام عزیز دلم
دشمنت شرمنده باشه شما ببخشید که هی سوال می کنم و خرابکاری....
برای کرک کردنش دقیقا باید چی کار کرد ؟؟؟:21:
من همون جور که راوی جووون گفته بود حذفش کردم ، آنتی ویروس رو غیر فعال کرده و مجدد نصب نمودم.... فولدر پچ رو که زدم داخلش چیزی بود به اسم IDMan روی اون که کلیک کردم اول یه پنجره اومد اکی کردم... بعد یه قسمتی میومد که باید اسمو فامیل و شماره سریال وارد کنی اونا رو که وارد کردم درست شد. البته فکر کنم
دوتا آهنگ تونستم دانلود کنم...
درسته یا.... ؟؟؟

ghasedak69

New member
قاصدک جونم...
مشکل نرم افزار اینترنت دانلود منجر حل شد؟
اون نرم افزار جوین رو هم تونستی نصب کنی؟
راستی اون دکمه ای که باهاش میشه عکس گرفت پیدا کردی؟
...
این عکس فایل های منه...میبینی فایل ها شماره داره؟ پنج تای اول 200 مگابایته و آخری هم 43 مگابایته...

ولی عکسی که شما گرفتی....من شماره هاشو نمیبینم...6 تا فایل 200 مگابایتی داری یه فایل 34 مگابایتی و 2 فایل 25 مگابایتی و یه فایل صفرمگابایت....اینا دیگه از کجا اومدند؟...
[

عکس منو ببین و 6 فایل اصلی رو ببر داخل یک پوشه ی جدا و با نرم افزار جوین کن....اگه درست نشد حتما یکی یا چندتا از فایل ها ناقص دانلود شده که بازم بعید میدونم...
خبر بده چی شد عزیزم...

من که گفتم خرابکاری کردم هی اومدم همه فایل ها رو جوین کنم اون فایل های 25 مگا بایتی اضافه شد....:25r30wi:
دکمه عکس گرفتن رو هم پیدا کردم ولی کار نمی کنه:whistle:
موندم چرا قبل از این خرابکاری یه کپی از فایل هام نگرفتم....:(50):

ghasedak69

New member
عکس منو ببین و 6 فایل اصلی رو ببر داخل یک پوشه ی جدا و با نرم افزار جوین کن....اگه درست نشد حتما یکی یا چندتا از فایل ها ناقص دانلود شده که بازم بعید میدونم...

فانووووسی ازم ناامید نشی هااااا
6 تا رو بردم رو داخل یه فایل جدا .... فایل جدید که بعد از جوین به وجود میاد باز 200 مگابایته و همون 29 دقیقه متوقف میشه

باید از اول همه شو دانلود کنم...؟؟؟

rawy

New member
قاصدک جون هرچی گشتم دنبال لینک دانلود همممممش فیلترهههههههه :smiliess (2):
وای تورنت به این راحتی, چه کاریه آخهههههههه
من Inception رو پیدا کردم, اونم حجمش یک گیگه ولی فکر می کنم کیفیتش خوب باشه
این فیلم هم فوق العاده است
خلاصه داستان : دام کاب یک دانشمند است که البته چندان در راه پیش بردن علم تحقیق نمی کند . او موفق می شود که به تکنولوژی دست پیدا کند که از طریق آن قادر است به رویاها و و ذهن های انسان ها نفوذ کند و از این طریق اطلاعات آنها را برباید . فن آوری که کاب به آن دست پیدا کرده است شرکت ها و افراد زیادی را وسوسه کرده است تا آن را در اختیار داشته باشند . ضمن آنکه حضور در بین دنیای رویاها باعث به هم خوردن تعادل در دنیای واقعی نیز شده است. واکنون کاب و گروهش در بین یک سری اتفاقات بزرگ و کوچک وحشتناک به دام افتاده اند و باید تمامی مسائل را حل کنند …
لینک دانلود Inception محصول ۲۰۱۰ آمریکا
دانلود زیرنویس فارسی
این هم پسورد فایل زیرنویس www.ariamovie.in

rawy

New member
راستی فانوسی فیلم Se7en رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مععععععععععرکه است

rawy

New member
Rain Man رو دیدم
آخییییییییی خیلی عاطفی بود
داستین هافمن عااااااااااالی بازی کرده بود, بعید می دونم فیلم دیگه ای باشه که انقدر واضح بتونه بیمار اوتیستیک رو به نمایش بذاره (البته به قول فانوسی اوتیسم طیفی هست و این مورد تو قسمت های کمتر مشکل دارش قرار می گرفت)
عاشق اون دفترچه ی صدمات جدیشم :25r30wi:
واقعا کدوم قسمت مغز اینا به چه شکلی در میاد که چنین قابلیت هایی رو پیدا می کنند؟
اگه اونا می تونن فراتر از یه کامپیوتر با عدد و رقم کار کنند, پس مغز بقیه هم باید بتونه, نه؟
کدوم قسمت مغز رو چطوری باید دستکاری کرد که اینجوری بشه, بدون صدمه هاش؟ :21:

fanoosi

New member
سلام عزیز دلم
دشمنت شرمنده باشه شما ببخشید که هی سوال می کنم و خرابکاری....
برای کرک کردنش دقیقا باید چی کار کرد ؟؟؟:21:
من همون جور که راوی جووون گفته بود حذفش کردم ، آنتی ویروس رو غیر فعال کرده و مجدد نصب نمودم.... فولدر پچ رو که زدم داخلش چیزی بود به اسم IDMan روی اون که کلیک کردم اول یه پنجره اومد اکی کردم... بعد یه قسمتی میومد که باید اسمو فامیل و شماره سریال وارد کنی اونا رو که وارد کردم درست شد. البته فکر کنم
دوتا آهنگ تونستم دانلود کنم...
درسته یا.... ؟؟؟

دیگه اینجوری نگیا...چه خرابکاری آخه؟!
خب پس اگه ارور نمیده و تونستی باهاش دانلود کنی نشون میده که خداروشکر حلههههههههه:4d564ad6:

fanoosi

New member
من که گفتم خرابکاری کردم هی اومدم همه فایل ها رو جوین کنم اون فایل های 25 مگا بایتی اضافه شد....:25r30wi:
دکمه عکس گرفتن رو هم پیدا کردم ولی کار نمی کنه:whistle:
موندم چرا قبل از این خرابکاری یه کپی از فایل هام نگرفتم....:(50):

اشکال نداره...یه کاریش میکنیم...
این کاری که میگم انجام بده بلکه درست بشه...
برو قسمت فولدر آپشن....نوار ویو (view)... اون سه تا جمله که با آبی دورش خط کشیدم رو اگه تیک داره بردار...وقتی میخوای تیک جمله ی سوم رو برداری یه اخطار میده که yes رو میزنی بعد هم اپلای و اکی رو بزن...
اون وقت فایل هات مثل فایلهای من نمایش داده میشه و شماره هاش معلوم میشه....اینطوری شاید تونستی 6 تا فایل اصلیت رو پیدا کنی...
اگه درست شد اون 6 تا فایل رو ببر داخل یک پوشه ی جدا و جوین کن...وباز بهم خبر بده چی شد...

fanoosi

New member

فانووووسی ازم ناامید نشی هااااا
6 تا رو بردم رو داخل یه فایل جدا .... فایل جدید که بعد از جوین به وجود میاد باز 200 مگابایته و همون 29 دقیقه متوقف میشه

باید از اول همه شو دانلود کنم...؟؟؟

چرا ناامید بشم!!!!؟؟؟؟؟؟
ارور خاصی میده؟
میگه 6 تا فایل با موفقیت جوین شد؟
فایلی که ازش درمیاد چند مگابایته؟

fanoosi

New member
بچه ها ممنون از لطف تون
من فعلا نیستم تا ببینم کی می تونم برگردم
پیشنهاد می کنم فیلم زمانی برای دوست داشتن رو هم اگر ندید حتما ببینید جالبه
فیلم ایرانیه البته
دانلود فیلم ایرانی زمانی برای دوست داشتن

کجا میری قاصدکم؟؟؟؟؟
فیلمشو دارم...چشم میبینم....
ممنون که معرفیش کردی عزیزم

fanoosi

New member
Rain Man رو دیدم
آخییییییییی خیلی عاطفی بود
داستین هافمن عااااااااااالی بازی کرده بود, بعید می دونم فیلم دیگه ای باشه که انقدر واضح بتونه بیمار اوتیستیک رو به نمایش بذاره (البته به قول فانوسی اوتیسم طیفی هست و این مورد تو قسمت های کمتر مشکل دارش قرار می گرفت)
عاشق اون دفترچه ی صدمات جدیشم :25r30wi:
واقعا کدوم قسمت مغز اینا به چه شکلی در میاد که چنین قابلیت هایی رو پیدا می کنند؟
اگه اونا می تونن فراتر از یه کامپیوتر با عدد و رقم کار کنند, پس مغز بقیه هم باید بتونه, نه؟
کدوم قسمت مغز رو چطوری باید دستکاری کرد که اینجوری بشه, بدون صدمه هاش؟ :21:

این سوال آخر رو اگه بیای با هم بررسی کنیم شاید به یه جایی برسیم!!
(آخه بگو لیسانسه ی مدرک نگرفته....تو را چه به نظریه پردازی که تازه داری پیشنهاد همکاری هم میدی!!:25r30wi:)

fanoosi

New member
بگمممممممممممم؟؟؟؟ بگمممممممممممم؟؟؟

وای سلام
چقدر خوشحالم هستی....رفتم تاپیک زنگ تفریح کسی رو ندیدم میخواستم صدات کنم...آخه معمولا منو تو با هم هستیم!!سنگر رو حفظ میکنیم!!
بگوووووووووووووووو دیگهههههههههههههه!!!منتظرمااااااا

fanoosi

New member
حالا ما که گرفتیم قاب کردیم زدیم به دیوار چه تاجی به سرمون زده؟
اگه باهم تو یه دانشگاه قبول می شدیم که می شد باهم یه پایان نامه کار کرد, ولی نه دیگه اینجوری تو باید یه سال وایسی منتظر من, بعدم معلوم نی من حتما دانشگاه شما قبول بشم یا نه

تاج که نمیزنه....دکتراشم تاج نمیزنه....فقط خیالت راحته گرفتی دیگه!!
آره چقدر خوب بود با همدیگه هم ک ل ا س ی میشدیم...
راوی....یعنی چی یه سال وایستم؟ داری شکسته نفسی میکنیا...هنوز که چیزی معلوم نیست!
(راستی.....قاصدک الان پیام داد که برفی درست شد!!!!هوراااااااااااااااااااااااااااااا!!!)

بالا