سلام
اولآ اگه حرفام تند بود عذر میخوام ولی من اسم این بابا میاد تنم کهیر میزنه.میدونی چرا؟چون همیشه گفتم وقتی کسی دروغ میگه داره به شعور مخاطبینش توهین میکنه.
درضمن من اساسآ با رابطه مراد ومریدی مخالفم ولی اگه قراربود در حد روش شناسی ی الگو داشته باشم اون شخص حتمآ سقراط بود.هر انسانی در دنیای خودش نقطه ی پرگاره.
پس اگه قراره مرزای دنیارو تعیین کنیم بهتره اون مرزا نسبت به دید منه نوعی نعیین بشن که برای من کاربرد داشته باشه.
بعبارتی عاشق اینم که به سبک سقراط عزیز با سوال پیچ کردن خودم و دیگران به نتایجی برسم که زنده باشن.برای همون لحظه آفریده شده باشن.اصلآ دوست ندارم به حرفی استناد کنم که ریشش معلوم نیست و از طریق منطق قابل سنجش نباشهومثل رکوردای این دکترمون که جاشون تو کتاب رکوردای گینس خالیه.
نمیدونم منظورمو رسوندم؟درواقع خواتم علت موضع گیریمو توضیح بدم.
دوست عزیز همیشه ایمان دارم که عقل انسان چراغ راهشه.اخیرآ فهمیدم راجرز ی جایی گفته بود حرف منم مهر و امضا پای حرف یزدان.پژوهشها نشون داده حتی بچه های بسیار کم سن هم خوب و بد مطلق رو تشخیص میدن.
یعنی اگه کسی خودشو گول نزنه خودش خوب میدونه کجا درست رفته کجا غلط.
بنظرت بهتر نیست بجای طرح سوال موضوع بدی،بعد نظرتو بگی و بعد جویای نظر دیگران بشی؟چون طرح سوالات شبیه اینه که منتظری طرف مقابل که با ی سوال کلی روبرو شده ی سوتی بوده و از خجاتش دربیای.سوتفاهم نشه.میگم این ظاهر قضیس
درپایان این سخنرانی حضور شما رو در جمع خودمون خوش آمد میگم
با سلام
خواهش می کنم، نه من ناراحت نشدم، فقط تعجب کردم که چرا اینجوری جبهه گرفتید؟ منکه نگفتم طرفدار عباسی ام، و نه مریدش، عرض کردم اون مستند هم ساخته ی بی بی سی است (شبکه ی خبر پراکنی بریتانیا)
والا اگه راستش رو بخواهید من ، خیی از مطالب بالا رو متوجه نشدم، راستش رو بخواهید مرید عباسی نیستم، و حقیقتش رو بخواهید از چند روش دنبال درک و دریافتم، یکی اش عقل خودمه،
در مورد ، طرح سوال، من به زعم خودم، کم دردسر ترین راه رو برای شروع بحث رفتم، یعنی اگه از اول می گفتم نظرم چیه، ممکن بود، نظر ناقصم با توجه به پیشبرد بحث بسیار عوض بشه، و یا اینکه دوستان روانشناس، موضع گیری شدید الحنی داشته باشند، خوب طبیعی هم است،
ولی بنده به عنوان برادر کوچکتر/بزرگتر شما، عرض می کنم، شما کمی دچار قضاوت پیش از بررسی موضوع شدید (اسم اصلاحشو نمی دونم چیه!؟؟!) ،
من دنبال یاد گرفتن موضوعی هستم در زمینه های روانشناسی،
اگه مایل به ادامه ی بحث و گفتگو هستید، من خیلی خوشجال میشم ، بازم دعوت می کنم، خود مستند رو ببینید، اگه دوست ندارید، بگید، تا لینک مستند اصلی با زیر نویس انگلیسی رو بذارم، منظور اصلی من در خود مستند اصلی قرار داره،
یا علی
ما نیز هم خوش آمد می گیم
اون فایل اصلی ای که ایشون گذاشتن اتفاقا خیلی ویدئوی خوبی هست, توش میگه که خواهر زاده ی فروید از نظریات فروید سو استفاده کرده و تبلیغات رو جا انداخته و بشر امروز به این دلیل شده مصرف گرا, چون فایلش زبان اصلیه و زیرنویس هم نداشت من تو اون یکی ویدئو که این آقای عباسی همون فیلم رو می ذاره و روش توضیح می ده دیدم.
این باز قدرت فروید رو نشون می ده که با نظریه اش چه کردند, مثل چاقو که هم می تونه جراحی کنه هم می تونه به کشتن بده