yazdan
New member
خوب حالا که دلها آماده است باید چند نکته رو عرض کنم:
من یک مستند 4 قسمتی رو می خوام معرفی کنم، این مستند در سال 2002 توسط BBC تهیه شده. با عنوان: قرن خود!
![]()
در این مستند، خصوصا در قسمت اولش به آرای زیگموند فروید و برادرزاده اش/خواهرزاده اش می پردازد و نیز چگونه اساس روانشناسی و روانکاوی ساخته شده توسط فروید به عنوان یک ابزار دست .... (در نقد، این مسئله بیشتر چالش شده)
خوب بهتره خودتون ببینیدش!
اولا عرض کنم که برای اینکه متوجه متنها و تفسیر اون بشوید، اکیدا توصیه می کنم که نقد اون مستند رو هم ببینید،
مشاهده و دانلود مستند قرن خود:قسمت اول بیوماشینهای خوشحالی از سایت آپارات:
عباسی نقد و بررسی مستند قرن خود(قسمت اول)
زیر نویس انگلیسی هر چهار قسمت:
Download the century the self english 374414 zip
دانلود نقد و بررسی و ترجمه ی متن، این مستند از اینجا:
http://dl5.zahra-media.ir/dr abbasi...amat-j275-tajavoz be zehn 1 (90.3.12)-110.rar
در صورتی که استقبال شد، ادامه ی مستند و ادامه ی نقد رو هم قرار می دهم.
[شاید برا جواب دادن به این پست دیر باشه اما همینکه اسم عباسی اومد تازه فهمیدم این حرص و ولع برا نقد فروید از کجا ریشه میگیره
این جناب عباسی بنظرمن در توهم بسر میبرن.کسی که میگه برا بستن تنگه هرمز میتونیم ی نفتکشو اونجا غرق کنیم بنظرت صلاحیت نقد فرویدو داره.؟در تمام آثاری که من از فروید خوندم فروتنی موج میزنه.بارها نظریشو اصلاح کرده و اعتراف کرده که ناقصه.گناه اون بنده خدا اینه که گفته غریزه جنسی.همون چیزی که تو کشور ما اسمشو نبره.انگار اصلآ تو ایران مردم از راه گرده افشانی متولد میشن.ببخشید کمی جوش آوردم.بهتر نیست برااینکه کسی رو بشناسید برید سروقت آثار خود اون فرد؟فروید20000بار گفته منظورش از غریزه جنسی چیزی فراتر از سکسه.الابنه که پلاکارد به دست پاشم برم خیابان انقلاب یا در انجمن روانشنسی.:البته به ایشونم حق میدم.یادمه تو یکی از کتابای دینی دوره دبیرستان از قول ی آدم معروفی نوشته بود فوید هرآنچه که اروپا درطی قرون متمادی از اخلاقیات جمع کرده بود را در 50 سال به باد داد.
یادمه تو تلویزون حدود 10 سال پیش ی برنامه درباره سینمای مبتذل داد.گویندش صراحتآ گفت فروید گفته باید فیلما آزاد باشه تا انرژی جوونا تخلیه بشه.
تو مملکت ما هیچ نیازی به استناد به مدارک مستدل وجود نداره.میتونید هر ادعایی بکنید.
خلاصه اینکه ملت ایران تو ناهشیارشون از فروید متنفرن،اگه بپرسی چرا میگن همینجوری و ...............
بهتره دیگه چیزی نگم،چون تمومی نداره حرفام
آخرین ویرایش: