روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
حالا لازمه شماها هی اینو نقل قول کنیییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (2):
صفحه رو که باز می کنی فقط عکس این جن زده میاد:p7977cujr38iyymsu8:
بیاین پستاتونو ویرایش کنین سکته کردم :sdasdasd:
پرند جان من عمرا فیلم ترسناک ببینم, چون خیلی خوش باورم و لحظه به لحظه اش رو تو ذهنم بازسازی می کنم, واسه اقلا یه هفته ام بسه

من نه فیلم ترسناک دوس دارم نه فیلم درام گریه ناک اعصاب خرد کن...
به اندازه کافی حالم بد هست!!!
فقط دوست دارم فیلم شاد ببینم...خانوادگی...ماجراجویی و یکم اکشن...رمانتیک هم بد نیست...

fanoosi

New member

دشمنت شرمنده باشه عزیزم, منم اگه اون فیلم و ندیده بودم یادم نمی موند, بنابراین حقیقتا دیدن فیلم کمک خوبیه برامون
بعد یه مشکلی که برام پیش اومد این بود که وقتی کاپلان 2 رو تموم کردم گفتم عه چرا آسپرگر توش نبود؟ :p
بعدا فهمیدم که اختلال نافذ رشده و تو جلد 3 اومده , چون تو فیلم تاکیدی روی کودکیش نبود منو به اشتباه انداخت
آره واسه همین تعجب کردم که چطور جیل میل عاشق شد؟ بافتنی می بافت؟ و ... :33:
یه فیلم برای سندرم داون هست به اسم روز هشتم اونم بد نیست
مای نیم ایز خان رو تو یه سری فیلم که سفارش دادم برام بزنن لیست داده بودم نگو اشتباه کردم و به جای یه فیلم هندی دیگه خورده بود :sadsmiley:
نه ندارمش متاسفانه ولی دانلودش می کنم سرفرصت

واسه حسادت و عاشق شدنش یکم شک دارم چه جوری شده؟!!باید حتما از استادم بپرسم...
ولی واسه بافتنی که اکثر بچه های عقب افتاده میتونند توانایی های حرکتی رو کسب کنند درسته؟....(البته اگه مشکلشون حرکتی نباشه مثل فلج اطفال...)

mj1919

New member
سلام
اولآ اگه حرفام تند بود عذر میخوام ولی من اسم این بابا میاد تنم کهیر میزنه.میدونی چرا؟چون همیشه گفتم وقتی کسی دروغ میگه داره به شعور مخاطبینش توهین میکنه.
درضمن من اساسآ با رابطه مراد ومریدی مخالفم ولی اگه قراربود در حد روش شناسی ی الگو داشته باشم اون شخص حتمآ سقراط بود.هر انسانی در دنیای خودش نقطه ی پرگاره.
پس اگه قراره مرزای دنیارو تعیین کنیم بهتره اون مرزا نسبت به دید منه نوعی نعیین بشن که برای من کاربرد داشته باشه.
بعبارتی عاشق اینم که به سبک سقراط عزیز با سوال پیچ کردن خودم و دیگران به نتایجی برسم که زنده باشن.برای همون لحظه آفریده شده باشن.اصلآ دوست ندارم به حرفی استناد کنم که ریشش معلوم نیست و از طریق منطق قابل سنجش نباشهومثل رکوردای این دکترمون که جاشون تو کتاب رکوردای گینس خالیه.
نمیدونم منظورمو رسوندم؟درواقع خواتم علت موضع گیریمو توضیح بدم.
دوست عزیز همیشه ایمان دارم که عقل انسان چراغ راهشه.اخیرآ فهمیدم راجرز ی جایی گفته بود حرف منم مهر و امضا پای حرف یزدان.پژوهشها نشون داده حتی بچه های بسیار کم سن هم خوب و بد مطلق رو تشخیص میدن.
یعنی اگه کسی خودشو گول نزنه خودش خوب میدونه کجا درست رفته کجا غلط.
بنظرت بهتر نیست بجای طرح سوال موضوع بدی،بعد نظرتو بگی و بعد جویای نظر دیگران بشی؟چون طرح سوالات شبیه اینه که منتظری طرف مقابل که با ی سوال کلی روبرو شده ی سوتی بوده و از خجاتش دربیای.سوتفاهم نشه.میگم این ظاهر قضیس
درپایان این سخنرانی حضور شما رو در جمع خودمون خوش آمد میگم

با سلام
خواهش می کنم، نه من ناراحت نشدم، فقط تعجب کردم که چرا اینجوری جبهه گرفتید؟ منکه نگفتم طرفدار عباسی ام، و نه مریدش، عرض کردم اون مستند هم ساخته ی بی بی سی است (شبکه ی خبر پراکنی بریتانیا)
والا اگه راستش رو بخواهید من ، خیی از مطالب بالا رو متوجه نشدم، راستش رو بخواهید مرید عباسی نیستم، و حقیقتش رو بخواهید از چند روش دنبال درک و دریافتم، یکی اش عقل خودمه،

در مورد ، طرح سوال، من به زعم خودم، کم دردسر ترین راه رو برای شروع بحث رفتم، یعنی اگه از اول می گفتم نظرم چیه، ممکن بود، نظر ناقصم با توجه به پیشبرد بحث بسیار عوض بشه، و یا اینکه دوستان روانشناس، موضع گیری شدید الحنی داشته باشند، خوب طبیعی هم است،

ولی بنده به عنوان برادر کوچکتر/بزرگتر شما، عرض می کنم، شما کمی دچار قضاوت پیش از بررسی موضوع شدید (اسم اصلاحشو نمی دونم چیه!؟؟!) ،
من دنبال یاد گرفتن موضوعی هستم در زمینه های روانشناسی،

اگه مایل به ادامه ی بحث و گفتگو هستید، من خیلی خوشجال میشم ، بازم دعوت می کنم، خود مستند رو ببینید، اگه دوست ندارید، بگید، تا لینک مستند اصلی با زیر نویس انگلیسی رو بذارم، منظور اصلی من در خود مستند اصلی قرار داره،

یا علی

ما نیز هم خوش آمد می گیم
802421_Laie_54.gif

اون فایل اصلی ای که ایشون گذاشتن اتفاقا خیلی ویدئوی خوبی هست, توش میگه که خواهر زاده ی فروید از نظریات فروید سو استفاده کرده و تبلیغات رو جا انداخته و بشر امروز به این دلیل شده مصرف گرا, چون فایلش زبان اصلیه و زیرنویس هم نداشت من تو اون یکی ویدئو که این آقای عباسی همون فیلم رو می ذاره و روش توضیح می ده دیدم.
این باز قدرت فروید رو نشون می ده که با نظریه اش چه کردند, مثل چاقو که هم می تونه جراحی کنه هم می تونه به کشتن بده

rawy

New member
واسه حسادت و عاشق شدنش یکم شک دارم چه جوری شده؟!!باید حتما از استادم بپرسم...
ولی واسه بافتنی که اکثر بچه های عقب افتاده میتونند توانایی های حرکتی رو کسب کنند درسته؟....(البته اگه مشکلشون حرکتی نباشه مثل فلج اطفال...)

میگم زیاد نمی دونم در موردشون ولی مهارت حرکتیه مورد نیاز برای بافتنی نیاز به تفکر هم داره, همون صحنه ای که داره اندازش رو میگیره این نیاز به درک و استدلال داره به نظرم میومد که تو توان یه فرد اوتیسمی نباشه, ولی شایدم هست و من اطلاع ندارم

fanoosi

New member
راوی جونم
من تورنت رو نصب کردم...فایل هایی که برای تورنت هر فیلم گذاشتی هم دانلود کردم و داخل نرم افزار ادد کردم....ولی دانلود نمیشه
الان این صفحه رو ببین....من باید چیکار کنم؟!!!

parand

Well-known member
جناب mj1919 سلام...خوب هستید؟؟؟
یه سوال داشتم..
میگم این مستندی که تو این تایپیک گذاشتین با اون فیلمی که تو تایپک کرم حلزوون گذاشتین به هم ربط دارن؟؟؟؟؟؟؟؟
15 قسمت از فیلم arrivals رو دانلود کردم خیلی دوست دارم فیلمایی که تو این دو تا تایپیک گذاشتید رو ببینم ولی نمی دونم چرا اراده فیلم دیدن ندارم.....

fanoosi

New member
میگم زیاد نمی دونم در موردشون ولی مهارت حرکتیه مورد نیاز برای بافتنی نیاز به تفکر هم داره, همون صحنه ای که داره اندازش رو میگیره این نیاز به درک و استدلال داره به نظرم میومد که تو توان یه فرد اوتیسمی نباشه, ولی شایدم هست و من اطلاع ندارم

چون شناخت و مهارت های خودیاریشون سالمه ممکنه بتونند....باز هم سوال میکنم که مطمئن بشم....بعد اطلاع میدم...

fanoosi

New member
یه سوال داشتم..
میگم این مستندی که تو این تایپیک گذاشتین با اون فیلمی که تو تایپک کرم حلزوون گذاشتین به هم ربط دارن؟؟؟؟؟؟؟؟
15 قسمت از فیلم arrivals رو دانلود کردم خیلی دوست دارم فیلمایی که تو این دو تا تایپیک گذاشتید رو ببینم ولی نمی دونم چرا اراده فیلم دیدن ندارم.....

ببخشید پرند میپرم تو بحثتون...
15 قسمت از arrivals منظورت همون مستند ظهور 52 قسمتی هست که زیرنویس داره؟
اگه اینههههههه درنگ نکن....همین الان بشین ببین خیلی جالبهههههههههههههههههههههههه!

parand

Well-known member
اگه اینههههههه درنگ نکن....همین الان بشین ببین خیلی جالبهههههههههههههههههههههههه!

خواهش میکنم عزیزدلم.
بله خانومی خودشه مستند ظهور....
سعیمو میکنم ببینم...

rawy

New member
فانوسی جان, قوی سیاه رو خودم امتحان کردم الان داره می گیره, یکم زمان دادی تا بیاد و نیومد؟
دارم نسخه جدید تر نرم افزار تورنت رو دانلود می کنم می ذارم (البته تو خودش آپدیت داره) و یه توضیحاتی هم همونجا اضافه می کنم, اگه مشکل داشتی بهم بگو

fanoosi

New member
فانوسی جان, قوی سیاه رو خودم امتحان کردم الان داره می گیره, یکم زمان دادی تا بیاد و نیومد؟
دارم نسخه جدید تر نرم افزار تورنت رو دانلود می کنم می ذارم (البته تو خودش آپدیت داره) و یه توضیحاتی هم همونجا اضافه می کنم, اگه مشکل داشتی بهم بگو

آره هر چی نگاش کردم اونم به من نگاه کرد و سکوت کرد!!!و دیگر هیچ!!:25r30wi:
دستت درد نکنه عزیزم...
فقط تو این صفحه که عکسشو گذاشتم باید روی چی کلیک کنم تا دانلود بشه؟!

rawy

New member
خودش دانلود میشه, ولی دانلود بستگی به این داره که اون قسمتی که نوشته seed صفر نباشه
در واقع سید تعداد افرادی هستند که اون فایل رو به اشتراک گذاشتن و همزمان با ما آیلاین هستند و ما می تونیم فایل مورد نظرمون رو ازشون بگیریم, و سرعت گرفتن ما بستگی به سرعت نت اونها هم داره
و peers کسایی هستند که مثل ما دارن همون فایل رو دانلود می کنن
روی هر فایلی که داری دانلود می کنی راست کلیک کن و گزینه ی force start رو بزن
بعد از قسمت bandwith allocation سرعت دانلود رو بذار روی های و سرعت آپلود رو بذار رو کمترین مقدار ممکن که از پهنای دانلودت کم نکنه

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
خودش دانلود میشه, ولی دانلود بستگی به این داره که اون قسمتی که نوشته seed صفر نباشه
در واقع سید تعداد افرادی هستند که اون فایل رو به اشتراک گذاشتن و ما می تونیم بگیریم, و سرعت گرفتن ما بستگی به سرعت نت اونها هم داره
و peers کسایی هستند که مثل ما دارن همون فایل رو دانلود می کنن
روی هر فایلی که داری دانلود می کنی راست کلیک کن و گزینه ی force start رو بزن
بعد از قسمت bandwith allocation سرعت دانلود رو بذار روی های و سرعت آپلود رو بذار رو کمترین مقدار ممکن که از پهنای دانلودت کم نکنه

نمیدونم چرا دو تا جمله ی آخرت رو تو پست نشون نمیده...ولی اینجا که اومدم جواب بدم دیدمشون...
چشم....کارهایی که گفتی انجام میدم
فقط اگه سیدس و پیرس همینطور صفر بمونند چی؟ دانلود نمیشه؟

rawy

New member
نمیدونم چرا دو تا جمله ی آخرت رو تو پست نشون نمیده...ولی اینجا که اومدم جواب بدم دیدمشون...
چشم....کارهایی که گفتی انجام میدم
فقط اگه سیدس و پیرس همینطور صفر بمونند چی؟ دانلود نمیشه؟

ویرایش کردم گلم
اگه صفر بمونن دوتا دلیل می تونه داشته باشه , یا اون لحظه کسی نیست (که کم پیش میاد, مگه تو فایلهای خیلی قدیمی که کلا فقط ده - پونزده نفر به اشتراک گذاشتن) من معمولا سعی می کنم فایلهایی رو بذارم که سیدهای بالا دارن با حجم پایین و کیفیت خوب, مگر اینکه دیگه نباشه و مجبور بشم با سید پایین بذارم
یا اینکه جایی که ازش اشتراک نت گرفتین تورنت رو بسته باشه, اینم بعیده, ولی اگه حل نشد تماس بگیر سوال کن

fanoosi

New member
ویرایش کردم گلم
اگه صفر بمونن دوتا دلیل می تونه داشته باشه , یا اون لحظه کسی نیست (که کم پیش میاد, مگه تو فایلهای خیلی قدیمی که کلا فقط ده - پونزده نفر به اشتراک گذاشتن) من معمولا سعی می کنم فایلهایی رو بذارم که سیدهای بالا دارن با حجم پایین و کیفیت خوب, مگر اینکه دیگه نباشه و مجبور بشم با سید پایین بذارم
یا اینکه جایی که ازش اشتراک نت گرفتین تورنت رو بسته باشه, اینم بعیده, ولی اگه حل نشد تماس بگیر سوال کن

ممنون از راهنماییت راوی جوووووووووووووونم
مرسی:riz304:

mj1919

New member
یه سوال داشتم..

سلام
نه، یکی هستند، توی تاپیک حلزون، بحث تبلیغات شد، منم قسمتهای 3و4 مستند ارایوال یا ظهور، رو گذاشتم، که بطور خاص رو کنترل ذهن بحث می کنه،
توی مستند بی بی سی، با نام قرن خود، در همین زمینه کار کرده، یعنی روانشناسی و بحث ضمیر ناخودآگاه در خدمت سیاستمداران، قرار گرفته! برای کنترل توده ها!

خواهش می کنم،
جواب کامل رو جناب راوی فرمودند

parand

Well-known member
سلام
نه، یکی هستند، توی تاپیک حلزون، بحث تبلیغات شد، منم قسمتهای 3و4 مستند ارایوال یا ظهور، رو گذاشتم، که بطور خاص رو کنترل ذهن بحث می کنه،
توی مستند بی بی سی، با نام قرن خود، در همین زمینه کار کرده، یعنی روانشناسی و بحث ضمیر ناخودآگاه در خدمت سیاستمداران، قرار گرفته! برای کنترل توده ها!
خواهش می کنم،
جواب کامل رو جناب راوی فرمودند

پس حتما لازم شد ببینمش...
حیطه ی روانشناسی اجتماعی واقعا جالبه. میتونه برای افراد عادی هم در زندگیه روزمره بسیار کمک کننده باشه و فن قانع سازی و ترغیب رو به افراد یاد میده.

یکی از استادامون خیلی به حیطه ی روان شناسی اجتماعی علاقه داشت و تخصصی در این زمینه کار میکرد...
ک ل ا س های درسش واقعا شلوغ بود با اینکه حضور غیاب نمی کرد همه ی دانشجوها میومدن. حتی از رشته های دیگه هم به عنوان مهمان شرکت می کردند. هیچکس خسته نمیشد.

به نظر من اگه فردی یکم از روان شناسی اجتماعی سر در بیاره زندگیه راحتتری داره....

fanoosi

New member
وای عجب فیلم اعصاب خرد کنی بود قوی سیاه....بیچاره عجب توهماتی داشت...
واقعا اسکیزوفرنی ها عذاب میکشن...
فکر میکرد رقیبشو کشته بعد طرف اومد بهش تبریک گفت!!
جالب بود...
اون آخرش چی میشه؟ واقعا زخمی میشه یا بازم توهمه....آخه بقیه هم میپرسن با خودت چیکار کردی؟ (سکانس آخر رو میگم که لباسش خونی بود و میگفت بی نقص بودم)

mj1919

New member
وای عجب فیلم اعصاب خرد کنی بود قوی سیاه....بیچاره عجب توهماتی داشت...
واقعا اسکیزوفرنی ها عذاب میکشن...
فکر میکرد رقیبشو کشته بعد طرف اومد بهش تبریک گفت!!
جالب بود...
اون آخرش چی میشه؟ واقعا زخمی میشه یا بازم توهمه....آخه بقیه هم میپرسن با خودت چیکار کردی؟ (سکانس آخر رو میگم که لباسش خونی بود و میگفت بی نقص بودم)

سلام
من این فیلم رو خیلی وقت قبل دیدم، ولی تاجایی که یادم هست،
آخرش ، در ادامه ی همون توهماتی که داشته، به دلیل چند شخصیتی بودنش، فکر کرده که دوست و رقیبش رو کشته، و انداخته توی رختکن،
آخر فیلم معلوم میشه که تمام اون شخصیت دوم توی خودش بوده، و برای اینکه بتونه قوی سیاه بشه، اون رقیبش که در درون خودش بوده رو به طور فیزیکی و ذهنی حذف کرده، (با زخمی کردن خودش، [که فکر کرده رقیبش رو کشته] اون رو توی ذهنش کشته و در واقع به خودش آسیب زده)

بالا