رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

Artmis.a

New member
سلام:ad54ad:
اتفاقا منم اين سوال آقاي siteman رو داشتم
واقعا تواين زمينه مشكل دارم
چون ديدم و شنيدم كه اونايي كه مهندسي و ياكلا رشته رياضي خوندن به رشته ما بي اهميت مي نگرند و ارزشي براش قائل نيستن
فك ميكنن خيلللي برترند
براهمين يه جوراي دوست دارم هم رشته باشه
البت معيارهاي ديگه هم دارم كه خيلي مهم ان برام
براهمين شك دارم:33:

درست فکر میکنی عزیزم. شک نداشته باش.

تمام معیارها مهمند هیچکدوم رو فدای دیگری نکن.

کلاً حین انتخاب همسر اصلاً گذشت نداشته باش چون کسی بعد از ازدواج برات گذشت به خرج نمیده!

monika.6

New member
از من می شنوید برای ازدواج اصلاً عجله نکنید.

0.513197001360569225_taknaz_ir.jpg

اها
این شد حرف حساب صد در صد موافقم

veterner

New member
من دوست دارم رشته همسرم از این رشته ها باشه!(علوم تغذیه،مامایی،دبیری زیست یا شیمی، اگه اینا نبود پزشکی!) البته اینا معیار اصلی نیستند ولی هی کمی اهمیت نیست!
187413_I_like_IR_by_Nha.gif

آقای گلچین خوب دامپزشکی هم مینوشتید!:New (6):

shayeste12

New member
نه فکر نمیکنم بچه های مهندسی اینطور فکر کنند و خود رو از دیگران برتر بدونن یا حداقل کسایی رو که خودم میشناسم اینطور فکر نمیکنند...
بالاخره ببینید شما 4سال تو دانشگاه با بچه های خودتون بودید و شاید هم اردو و یا مسافرت هایی با هم داشتین و تقریبا همدیگرو میشناسین و اینطور میشه که بچه ها معمولا با هم رشته ای هاشون ازدواج میکنند...
ولی خب این قانون کلیت نداره و ممکنه که با دختر خاله ای عمه ای...که یه چیزه دیگه خونده ازدواج کنه...
شاید با دختر همسایه خخخخخ(همسایه های ما که دختراشونو شوهر دادن:sdasdasd:)
:25r30wi:

چي بگم :smiliess (12):ان شاالله اين طوري باشن كه شما مي گيد

kaveh1316

New member
سلام دوست ع.یری که سوالو مطرح کردی جوابا رو که نوشته بودن خوندم خوب بود ولی به نظر من کامل نبود رشته تحصیلی وسایر مسایل مهم هستن ولی هیچی تفاهم نمیشه ولی از اونجاییکه معانی مختلفی داره باید بهت بگم تفاهم یعنس اینکه شما هرچی بگی ایشون بگه چشم حالا اگه تو همرشتتون پیدا میشه چه بهتر وگرنه شانستو جای دیگه امتحان کن

mehran35

New member
کی گفته یکی بودن رشته تحصیلی یا شغل باعث تفاهمات بیشتر میشه؟
مگه قراره توی زندگی مشترک شبها بشینین با هم فرمول ریاضی حل کنین که میخاین طرفتون هم از رشته شما سردربیاره؟
نخیر برادر من فردای ازدواج اینقدر مسائل تازه بوجود میاد که حتی خودتونم رشتتون یادتون میره....................پس مهم تر از یکی بودن رشته داشتن تفاهمه!
برفرض خود من اگه طرف مقابلم از رشته های پزشکی سردربیاره بعد از شیفت میخام بیام واسش تعریف کنم چند مورد اکسپایر داشتیم چند مورد احیا کردیم...........در صورتی که میگن اصلا نباید حرفای محیط کارو با خودت به خونه ببری!
در مورد درک کردن بهتر هم باید بگم اگه دونفر واقعا به همدیگه علاقه داشته باشن وبخوان در مقابل هم فداکاری کنن نیازی به درک که نداره هیچ تازه بعد از یه مدتی با شرایط کاری همم آشنا میشن!
پس خیلی سخت نگیر ازدواج با یه رشته دیگه جذابیتشم بیشتره!

najma

New member
سلام دوست ع.یری که سوالو مطرح کردی جوابا رو که نوشته بودن خوندم خوب بود ولی به نظر من کامل نبود رشته تحصیلی وسایر مسایل مهم هستن ولی هیچی تفاهم نمیشه ولی از اونجاییکه معانی مختلفی داره باید بهت بگم تفاهم یعنس اینکه شما هرچی بگی ایشون بگه چشم حالا اگه تو همرشتتون پیدا میشه چه بهتر وگرنه شانستو جای دیگه امتحان کن

جان ؟؟؟؟:21::(50): یکی هر چی بگه ، اون یکی بگه چشم . این یعنی تفاهم واقعاااااااااااااااااااااااا ؟؟؟

bacillus.bs

New member
صد در صد شک نکنید! هر چقدر هم که هر دو طرف رومانتیک باشن و بگن این مسائل مهم نیست بعدا تو زندگی مسائلی هست که باعث میشه این قضیه رو به رخ هم بکشن
مخصوصا فکر میکنم برای به مرد خیلی سخت باشه که خانمش از خودش بالاتر باشه و ممکنه این حس و داشته باشه که طرفش و از دست بده و این بدترین و خطرناکترین حسه

منم نظرم دقيقا همينه ولي نمي دونم چرا بعضي ها ميگند اصلا مهم نيست

bacillus.bs

New member
ولي در كل در اين دوره زمونه هيچ چيز مهمتر از پول نيست:motat:
پول كه باشه عشق و محبت تفاهم علاقه .......:28:
همه چيز هست
پول نباشه ......:sdasdasd::smilies-azardl (12)

siteman

New member
ولي در كل در اين دوره زمونه هيچ چيز مهمتر از پول نيست:motat:
پول كه باشه عشق و محبت تفاهم علاقه .......:28:
همه چيز هست
پول نباشه ......:sdasdasd::smilies-azardl (12)

منم فکر میکردم اینجوریه...
ولی تجربه ی تلخی که من داشتم بر اثر همون کادو و اینا.....
طرف مقابلت اگه پولدار باشه اگرم نخاد با حرف هاش تو رو اذیتت میکنه
،مثلا میگفت این هفته میریم باغمون...این هفته میریم چالوس...فلان چیز رو ما خریدیم..ما فلان چیز رو داریم...
خلاصه پول زیاد هم خوب نیس...روز آخر جدایی بهم گفت من خونه هم داشتم لیاقتم رو نداشتی،منم گفتم خدا بیشترش کنه ههه

bacillus.bs

New member
منم فکر میکردم اینجوریه...
ولی تجربه ی تلخی که من داشتم بر اثر همون کادو و اینا.....
طرف مقابلت اگه پولدار باشه اگرم نخاد با حرف هاش تو رو اذیتت میکنه
،مثلا میگفت این هفته میریم باغمون...این هفته میریم چالوس...فلان چیز رو ما خریدیم..ما فلان چیز رو داریم...
خلاصه پول زیاد هم خوب نیس...روز آخر جدایی بهم گفت من خونه هم داشتم لیاقتم رو نداشتی،منم گفتم خدا بیشترش کنه ههه

تجربه نشون داده ادماي پول دار واقعي هيچ وقت از مال و اموالشون جلوي ديگران حرفي نميزنند و حتي خودشون را پايين تر از اون چيزي كه هستند نشون ميدند

siteman

New member
تجربه نشون داده ادماي پول دار واقعي هيچ وقت از مال و اموالشون جلوي ديگران حرفي نميزنند و حتي خودشون را پايين تر از اون چيزي كه هستند نشون ميدند
دقیقا موافقم
اصلا نمیشه فهمید اینا چطور آدمی هستن خخخ

royaaaaa

New member
خوبه خوبه.اگه خانم وآقا(همسران آینده) رشتشون باهم متفاوت باشه بهتر میتونن مسائل خونه رو حل کنن.چون هرکدوم از یه گوشه مشکلات میگیرنو چون در مورد اون مشکل اطلاعات دارن بهتر میتونن نظر بدن ومشکلو حل کنن:smilies-azardl (113

بالا