رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

Artmis.a

New member
وقتی یک پسر بگه شک بر انگیزه ، پس حتما شک بر انگیزه .

100%
560619_heartshape1.gif

به نظرم اون عشقی که ابرازش با: گذشت، مهربونی، درک، تعهدددددد و پا به پا اومدن در هر شرایطی باشه خیلی قشنگ تر و پایدارتر از عشق رومانتیکیه که بخواد با کادوهای آنچنانی و کلمات بیان بشه!

چون عشق نوع اول فقط به خودت تعلق داره و تو تا آخر عمر خیالت راحته.
489519_painteggsmile.gif

ولی عشق نوع دوم از فردی به فرد دیگر و فردهای دیگر متقل میشه و هیچ تضمینی هم نداره که امروز که متعلق به تو بود فردا متعلق به کسی بهتر از تو نباشه... .
752319_phoneysmile.gif
:sad:

دیگران رو نمیدونم ولی من آدمی هستم که کیفیت رو به کمیت ارجح میدونم و به نظرم عشق نوع اول شاید کمیت آنچنانی ای از منظر دیگران نداشته باشه ولی کیفیت و پایداریش عالیه.

najma

New member
آشپزی که نه بلد نیسم...برنجام شفته میشه خخخخخ
ولی سالاد رو بلااجبار میدن انجام بدیم هههه
بالاخره هرکس یه دورانی داشته و هدیه هم گرفته هم داده خخخخخخخ:motat:

نه والا برادر من! ما ازون هدیه هایی که شما میگی نه به کسی دادیم نه از کسی گرفتیم:bunnyearsmiley:
یه همچین آکبند هایی هستیم ما ...

siteman

New member
خیلی خوبه که آکبند بودددددد
ما هم به اقتضای زمانه بوده اگه چیزی گرفتیم یا دادیم خخخخخخ
:25r30wi:

najma

New member
100%
560619_heartshape1.gif

به نظرم اون عشقی که ابرازش با: گذشت، مهربونی، درک، تعهدددددد و پا به پا اومدن در هر شرایطی باشه خیلی قشنگ تر و پایدارتر از عشق رومانتیکیه که بخواد با کادوهای آنچنانی و کلمات بیان بشه!

چون عشق نوع اول فقط به خودت تعلق داره و تو تا آخر عمر خیالت راحته.
ولی عشق نوع دوم از فردی به فرد دیگر و فردهای دیگر متقل میشه و هیچ تضمینی هم نداره که امروز که متعلق به تو بود فردا متعلق به کسی بهتر از تو نباشه... .
752319_phoneysmile.gif
:sad:

دیگران رو نمیدونم ولی من آدمی هستم که کیفیت رو به کمیت ارجح میدونم و به نظرم عشق نوع اول شاید کمیت آنچنانی ای از منظر دیگران نداشته باشه ولی کیفیت و پایداریش عالیه.

منم بیشتر همون اولیه منظورم بود . خب اینا رو اگر کسی بلد باشه رومانتیک محسوب میشه دیگه . بخصوص اینکه درکت کنه ... چون اصولا این یک کار از هر مردی بر نمیاد حتی اگر خیلی متعهد هم باشه .
ولی کادو هم میخوام م م م م دیگه ... البته کادوهای بعد ازدواج وگرنه که قبل ازدواج هر پسری بلده کادو بخره :image170:

Artmis.a

New member
منم بیشتر همون اولیه منظورم بود . خب اینا رو اگر کسی بلد باشه رومانتیک محسوب میشه دیگه . بخصوص اینکه درکت کنه ... چون اصولا این یک کار از هر مردی بر نمیاد حتی اگر خیلی متعهد هم باشه .
ولی کادو هم میخوام م م م م دیگه ... البته کادوهای بعد ازدواج وگرنه که قبل ازدواج هر پسری بلده کادو بخره :image170:

بابا میخره میخره خخخخخ:whistle:

monika.6

New member
بچه ها به نظرتون مشكل ايجاد ميشه اگر مدرك زن بالاتر از مرد باشه
يا اين كه اصلا مرد مدرك نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
و چرا

صد در صد شک نکنید! هر چقدر هم که هر دو طرف رومانتیک باشن و بگن این مسائل مهم نیست بعدا تو زندگی مسائلی هست که باعث میشه این قضیه رو به رخ هم بکشن
مخصوصا فکر میکنم برای به مرد خیلی سخت باشه که خانمش از خودش بالاتر باشه و ممکنه این حس و داشته باشه که طرفش و از دست بده و این بدترین و خطرناکترین حسه

varia

Well-known member
من دوست دارم رشته همسرم از این رشته ها باشه!(علوم تغذیه،مامایی،دبیری زیست یا شیمی، اگه اینا نبود پزشکی!) البته اینا معیار اصلی نیستند ولی هی کمی اهمیت نیست!
187413_I_like_IR_by_Nha.gif

siteman

New member
من دوست دارم رشته همسرم از این رشته ها باشه!(علوم تغذیه،مامایی،دبیری زیست یا شیمی، اگه اینا نبود پزشکی!) البته اینا معیار اصلی نیستند ولی هی کمی اهمیت نیست!
به سلامتی اینم نظریه....
ایشالله همونا که گفتی بیان جلوووووو:smilies-azardl (113

goleyakh

New member

گلچین جان انواع سفارشات پذیرفته میشود .......:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خوب فکراتو کردی؟؟رشته دیگه ای مدنظرت نیست؟:33:

shayeste12

New member
سلام:ad54ad:
اتفاقا منم اين سوال آقاي siteman رو داشتم
واقعا تواين زمينه مشكل دارم
چون ديدم و شنيدم كه اونايي كه مهندسي و ياكلا رشته رياضي خوندن به رشته ما بي اهميت مي نگرند و ارزشي براش قائل نيستن
فك ميكنن خيلللي برترند
براهمين يه جوراي دوست دارم هم رشته باشه
البت معيارهاي ديگه هم دارم كه خيلي مهم ان برام
براهمين شك دارم:33:

varia

Well-known member
گلچین جان انواع سفارشات پذیرفته میشود .......:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خوب فکراتو کردی؟؟رشته دیگه ای مدنظرت نیست؟:33:

بچه ها اول عرض کنم که من پسر هستم(سوء تفاهم نشه!!)!!
بعدشم خوب نظر دادم دیگه مگه چیه؟!
115013_fly2.gif
115013_fly2.gif

siteman

New member
سلام:ad54ad:
اتفاقا منم اين سوال آقاي siteman رو داشتم
واقعا تواين زمينه مشكل دارم
چون ديدم و شنيدم كه اونايي كه مهندسي و ياكلا رشته رياضي خوندن به رشته ما بي اهميت مي نگرند و ارزشي براش قائل نيستن
فك ميكنن خيلللي برترند
براهمين يه جوراي دوست دارم هم رشته باشه
البت معيارهاي ديگه هم دارم كه خيلي مهم ان برام
براهمين شك دارم:33:
نه فکر نمیکنم بچه های مهندسی اینطور فکر کنند و خود رو از دیگران برتر بدونن یا حداقل کسایی رو که خودم میشناسم اینطور فکر نمیکنند...
بالاخره ببینید شما 4سال تو دانشگاه با بچه های خودتون بودید و شاید هم اردو و یا مسافرت هایی با هم داشتین و تقریبا همدیگرو میشناسین و اینطور میشه که بچه ها معمولا با هم رشته ای هاشون ازدواج میکنند...
ولی خب این قانون کلیت نداره و ممکنه که با دختر خاله ای عمه ای...که یه چیزه دیگه خونده ازدواج کنه...
شاید با دختر همسایه خخخخخ(همسایه های ما که دختراشونو شوهر دادن:sdasdasd:)
:25r30wi:

بالا