رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

Artmis.a

New member
اتفاقا رشته هم مهم مثل پزشكان كه معمولا با هم سر كشيك و مشكلات كاري خودشون كنار ميان كه اينم حاكي از درك متقابل از رشته و كارشونه

درسته منم موافقم

امروزه اصول هرکسی رو عقاید خودش رقم میزنه!

و خب چون تب تحصیل توی جامعه ی ما به طور چشمگیری رو به رشده مسلمه که تحصیلات و رشته ی تحصیلی هم جزء اصول قرار بگیره.

به طور مثال وقتی شما یک زیست شناس باشی و علاقمند به رشته ات مدام درگیر تحقیقات میشی و بحث در مورد رشته ی تحصیلیت و وقتی قرار باشه با کسی از یک رشته نامرتبط مثل زیر شاخه های مهندسی و ... ازدواج کنی اون فرد نمیتونه میزان علاقه ی تو به رشته ات رو درک کنه و توی خیلی از فعالیتهات دچار مشکل میشی.

من قبلاً نظرم این بود که دو فرد با خصوصیاتی مقابل هم میتونن همو کامل کنند ولی بعدها به این نتیجه رسیدم دو فرد مشابه در هر زمینه و معیاری بهتر میتونن باهم زندگی کنند و خوشبخت باشن.

البته ملاک های دیگه ای برای انتخاب همسر مهمه مثل: دیانت، اخلاق، اصالت، خانواده، فرهنگ و جایگاه اجتماعی و تحصیلی
اما واقعاً امروزه از کدومش تا قبل از ورود به زندگی مشترک میتونیم مطمئن باشیم؟
اصلاً گیریم چنین فردی هم پیدا شد چه تضمینی هست که این فرد عوض نشه؟؟؟؟؟؟

انسانها با گذر زمان و با تغییر موقعیت عوض میشن اینو هیچوقت فراموش نکنید.

همراه و همسفر شدن آسونه ولی همراه و همسفر موندن خیلیییییییی سخت(خصوصاً برای آ...).

mahsa.

New member
اتفاقا رشته هم مهم مثل پزشكان كه معمولا با هم سر كشيك و مشكلات كاري خودشون كنار ميان كه اينم حاكي از درك متقابل از رشته و كارشونه

به نظر من درک ربطی به رشته نداره
کسی که بخواد باطرف مقابلش درک مشترک داشته باشه ..........یه راهی پیدا میکنه برا زندگی شادتر حتی اگر هم رشته ای نباشند
کسی که بخواد ناسازگاری کنه میکنه حتی اگه هم رشته ای باشه ناسازگاری میکنه
شعور ودرک متقابل وتفاهم ...............به منظر من ربطی به رشته نداره ...................البته به نظرمن

mahsa.

New member
؟

انسانها با گذر زمان و با تغییر موقعیت عوض میشن اینو هیچوقت فراموش نکنید.

همراه و همسفر شدن آسونه ولی همراه و همسفر موندن خیلیییییییی سخت(خصوصاً برای آ...).

هستمت ارتمیس .................نه اشتباه شد..................دارمت ارتمیس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

MOHAMMAD.R

New member

اگه نزدیک به هم باشه رشته هاشون خیلی مشکلات کوچیک ممکنه دیگه به وجود نیاد البته بازم هرکسی یه جوره دورو ورمون پر از زوجایی هستش که تو مسیر کاملا جدا هستن ولی خوشحال و خوشبخت دارن زندگی میکنن..

mahsa.

New member
راستی این همسر آینده چجوری تو جیب جا میشه؟
کجاست؟
اشیاست؟
...............؟

Artmis.a

New member
راستی این همسر آینده چجوری تو جیب جا میشه؟
کجاست؟
اشیاست؟
...............؟

عجله نکن مهسا جون تو هم صبر کن بیست سال دیگه بهت میگم.
655019_parssmile_v36.gif

siteman

New member
بچه ها من اسن فک نمیکردم اینقد نظرات متفاوت باشه خخخخ
راستش من تو دوران دانشگاه که بودم خب تو دانشکده ی مهندسی بودیم دیگه و چه پسر یا دختر همه فقط همدیگرو دیدند و تقریبا با خلق و خوی همدیگه آشنا بودن و همسر آینده شون رو از بین همه دیگه انتخاب میکردن تا کسی دیگه...
خلاصه اینجوریه که ذهن محدود میشه به رشته های مهندسی تا اینکههههههههههههههههههه بابام گفت یکی از بستگان دورمون دخترش داره مامایی میخونه اونم گزینه بدی نیس....:riz304: منم چند وقتیه درگیر اینم که آیا میشه یکی از بچه های مهندسی و دیگری از شاخه های علوم پزشکی...
البته خبری نیست ها و فقط خودم دارم با خودم بالا و پایین میکنم:whistle:

Artmis.a

New member
بچه ها من اسن فک نمیکردم اینقد نظرات متفاوت باشه خخخخ
راستش من تو دوران دانشگاه که بودم خب تو دانشکده ی مهندسی بودیم دیگه و چه پسر یا دختر همه فقط همدیگرو دیدند و تقریبا با خلق و خوی همدیگه آشنا بودن و همسر آینده شون رو از بین همه دیگه انتخاب میکردن تا کسی دیگه...
خلاصه اینجوریه که ذهن محدود میشه به رشته های مهندسی تا اینکههههههههههههههههههه بابام گفت یکی از بستگان دورمون دخترش داره مامایی میخونه اونم گزینه بدی نیس....:riz304: منم چند وقتیه درگیر اینم که آیا میشه یکی از بچه های مهندسی و دیگری از شاخه های علوم پزشکی...
البته خبری نیست ها و فقط خودم دارم با خودم بالا و پایین میکنم:whistle:

خخخخخخ خو چرا فرصتو از دست دادین؟(دانشکده مهندسی)

نمیدونم ولی حتماً در جریان مسائل کاری رشته های علوم پزشکی از قبیل شیفت و ... هم هستین و باید ببینین میتونین باهاش کنار بیاین یا نه؟!

چون در تخصص من نیست من پاسخدهی رو به عهده ی دوستان ماما مثل آشل عزیز و مونیکا جان میذارم به نظرم سوالاتتون رو از این دوستان بپرسید و معیارها و شرایطتونو سبک سنگین کنید.:whistle:

siteman

New member
خخخخخخ خو چرا فرصتو از دست دادین؟(دانشکده مهندسی)

.:whistle:

من پروزه ام مونده و کاراموزیم هنوز فرصت داریم...خخخخ
آره در مورد مامایی زیاد تحقیق کردم خخخ البته در مورد شیفت که مگه اجباریه؟؟؟
مگه نمیتونن مطب بزنن؟

Artmis.a

New member
ولی بنظرم همون کبوتر با کبوتر مهندس با مهندس، پزشکی با پزشکی بهتر بودها! حالا خود دانید.
221719_otbdhjln3s7z47v9.gif

mehrshad

New member
اصلا رشتش برام مهم نیست. اخلاق اعتقاد و ایمان و ظاهرش و خوانوادش برام مهمتره از رشته تحصیلیش !!

Artmis.a

New member
مگه نمیتونن مطب بزنن؟

پس از فرصتها استفاده کن قبل از آنکه پشیمان شوی!:motat:
مگه من ویکی پدیا یا دایره المعارفم برادر!
221719_otbdhjln3s7z47v9.gif

monika.6

New member
مگه نمیتونن مطب بزنن؟

اگه فرصت خوبی تو دانشکده ی خودتون دارین که خب چه بهتر ولی در مورد مامایی باید بگم درست میگین شیفت های ما اجباری نیست هم میتونیم مطب بزنیم هم درمانگاه کار کنیم که یه جورایی میشه مثل کار اداری مثل اکثر دوستای متاهل من که طرحشون و رفتن درمانگاه تا بتونن به زندگیشون هم برسن.

monika.6

New member
مگه نمیتونن مطب بزنن؟

اگه فرصت خوبی تو دانشکده ی خودتون دارین که خب چه بهتر ولی در مورد مامایی باید بگم درست میگین شیفت های ما اجباری نیست هم میتونیم مطب بزنیم هم درمانگاه کار کنیم که یه جورایی میشه مثل کار اداری مثل اکثر دوستای متاهل من که طرحشون و رفتن درمانگاه تا بتونن به زندگیشون هم برسن.

بالا