نفس
New member
من قبول شدم ازاد علوم دارویی تهران این ازاد ازمونشو از طریق وزارت بهداشته
تبریک عزیزم
من کدرهگیریمو ندارم...از طرق هم که گفته نمیاد واسم ..نمیدونم چیکارکنم؟؟؟
به سنجش پزشکی زنگ بزنیدتبریک عزیزم
من کدرهگیریمو ندارم...از طرق هم که گفته نمیاد واسم ..نمیدونم چیکارکنم؟؟؟
بزن کف قشنگه رو به افتخار مهتااااااااااااااااااااااااااااااااااااب جونم :applause:
مهتابی دیگه وقتشه لقب مادر علم تغذیه رو بهت بدیما
به همه بچه های قبول شده چه تک رقمی چه دو رقمی ها تبریک میگم ان شالله که همیشه موفق باشین
سلام با اجازه منم اومدم
:smiliess (4):
امروز کارناممو گرفتم گفتم بیام اطلاع رسانی کنم واسه کسایی که امسال می خوان کنکور بدن
ژنتیک:84.4
بیولوژی:82.2
بیوشیمی:86.6
زبان:70
رتبه در کل:1
سلام با اجازه منم اومدم
:smiliess (4):
امروز کارناممو گرفتم گفتم بیام اطلاع رسانی کنم واسه کسایی که امسال می خوان کنکور بدن
ژنتیک:84.4
بیولوژی:82.2
بیوشیمی:86.6
زبان:70
رتبه در کل:1
نه نگار جونم مادر علم تغذیه رتبه 1 امساله که 1 ترم از ما پایین تر بود و در حال انجام کارآموزی ارشد داد!!!!! جالبه که هم استعداد درخشان بدون آزمون بود و هم آزمون داد و آزمونشو اول شد با نمره حدود 360 یا 70. اسمش خانم تهرانیه و 1سال از من کوچیکتره.واقعا ترکونده.:thumbsupsmileyanim: همه 1 کف به افتخار این دوستم....:applause:
ممنون مگه نگفتی اگه رتبت خوب شه بهم تولدمو تبریک میگی یادت رفتا 8 مهر بود:sadsmiley:خدارو شکر تبریک میگم بهتون ساناز خانم
سلام دوستان
خیلی متاسفم .عاشق امار زیستی هستم . نمرم شده 106.امانمره اخرین نفر قبول شده 112 بوده .مردود شدم:wacsmiley:
وای تبریک میگم ویدا جون. چه تفاهمی!!!:thanks:سلام منم اومدم
من بارداری 70
بهداشت 70
نوزاد 90.
جنین 100
زبان 58
داخلی 45
رتبه کل :3
نمره :306
وای نمردیم ودیدیم اینجا یه نفر رشتش آناتومی باشه خیلی خیلی تبریک میگم متاسفانه من قبول نشدم ، هم سال اولم بود و هم اینکه رشته خودم نبود ولی انشاالله امسال قبولم . دست ما رو هم بگیر گلم:s
سلام عزیزم
من هم رشته اصلیم از گروه توانبخشی و غیر مرتبط بود همه چیز به پشتکار ادم بستگی داره.من 10 ماه درس خوندم با شرایطی که متاهلم و شاغل هم بودم فروردین و اردیبهشت هم نتونستم درس بخونم.عاشقش باش. اناتومی عاشقتم::heart::heart::heart::heart:[/QUOTE
slm ishala sale baad qabul mishi.faqat say kon reference bekhoni
وای تبریک میگم ویدا جون. چه تفاهمی!!!:thanks: