رتبه ها و درصد هاي پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد سال 92-91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نفس

New member
بچه ها من کد رهگیریمو فراموش کردم

از طریق فراموشی کد هم میرم...میگه یافت نشد...چیکار کنم

شماره تلفنی ..چیزی هست که بتونم زنگ بزنم

کمکم کنید لطفا

negar91

New member
تبریک به همه بچه هایی که رتبه خوب آوردن.

تغذیه 71.11
بیوشیمی 90
فیزیولوژی 86.67
زبان 67.50

نمره 348

رتبه 3 :smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584xمعادل با 2 رقم آخر شماره دانشجوییم
بزن کف قشنگه رو به افتخار مهتااااااااااااااااااااااااااااااااااااب جونم :applause:
مهتابی دیگه وقتشه لقب مادر علم تغذیه رو بهت بدیما
به همه بچه های قبول شده چه تک رقمی چه دو رقمی ها تبریک میگم ان شالله که همیشه موفق باشین

نفس

New member

کمکم کنید لطفا

parsa90

New member

کمکم کنید لطفا
ایمیلی که دادید رو چک کنید کد رهگیری موقع ثبت نام به ایمیل شما زده میشه

salam baba

New member
پرستاری:::

درصد درس اول 65.00

درصد درس دوم 56.67

درصد درس سوم 31.67

درصد درس چهارم 86.67

درصد درس پنجم 13.33

درصد درس ششم 38.33

سهمیه ازاد
نمره 209
نمره آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد 193.00
نتیجه قبول
دانشگاه علوم بهزيستي وتوانبخشي
رتبه در سهمیه 260
رتبه در کل 260
روان پرستاري -پرستاري داخلي وجراحي -پرستاري كودكان -پرستاري بهداشت مادران ونوزادان -زبان عمومي -پرستاري بهداشت جامعه -

k800

New member
بجه ها خواهشا درصداتونو رو کنید دیگه اینقدر نامرد نباشید........:s:smilies-azardl (12)(6)

سلام دوستان
خیلی متاسفم .عاشق امار زیستی هستم . نمرم شده 106.امانمره اخرین نفر قبول شده 112 بوده .مردود شدم:wacsmiley:

saba saba

New member
سلام
نمیدونم چه طورشروع کنم ازکجاشروع کنم باچه کلماتی شروع کنم نوشتن .این پست اخرین پستی که اینجامیذارم روزای زیبا وپراسترسی توعلوم پزشکی داشتم خداروممنونم بادوستای خوبی مثل پرستاری86.امید2010.اریا21.پرستارمهربون.skyوha3an .بوکان اشناشدم.من تموم تلاشموبرای کمک به بچه هاکردم اگرکوتاهی کردم ببخشیداگرباکسی بحثی کردم ببخشید.
یه نصیحت میکنم خدافراموش نکنید من تنهاپارتیم خداست که برای قبولی ارشدبهمون نشون دادازهرپارتی قویتر.ایمیل من چون مشکل داشت نتونستم واردش بشم اگرکسی برام پیام گذاشته ولی جواب ندادم حلال کنه
اگرتوزندگیتون خداچیزی بهتون ندادبدونیدخیرتون بوده اگرچیزی دادکه ازتصورتون خیلی بالاتر بودبدونیدتوانایی شمامیدونه ومطمئن شمامفیدخواهیدبودفقط طوری زندگی کنیدکه اگرزمانی نبودیدهمه ارزوی بودنتونوداشته باشند مهم نیست که اول باشی ولی مهم که اخرنباشی تلاشتونوبرای بیمارابکنیدامیداونابعدخداماهستیم همتونودوست دارم مثل خواهروبرادرم.به خدامیسپارمتون مراقب خودتون باشید:

آخرین ویرایش:

saba saba

New member
خداحافظ

سلام
نمیدونم چه طورشروع کنم ازکجاشروع کنم باچه کلماتی شروع کنم نوشتن .این پست اخرین پستی که اینجامیذارم روزای زیبا وپراسترسی توعلوم پزشکی داشتم خداروممنونم بادوستای خوبی مثل پرستاری86.امید2010.اریا21.پرستارمهربون.skyوha3an .بوکان اشناشدم.من تموم تلاشموبرای کمک به بچه هاکردم اگرکوتاهی کردم ببخشیداگرباکسی بحثی کردم ببخشید.
یه نصیحت میکنم خدافراموش نکنید من تنهاپارتیم خداست که برای قبولی ارشدبهمون نشون دادازهرپارتی قویتر.ایمیل من چون مشکل داشت نتونستم واردش بشم اگرکسی برام پیام گذاشته ولی جواب ندادم حلال کنه
اگرتوزندگیتون خداچیزی بهتون ندادبدونیدخیرتون بوده اگرچیزی دادکه ازتصورتون خیلی بالاتر بودبدونیدتوانایی شمامیدونه ومطمئن شمامفیدخواهیدبودفقط طوری زندگی کنیدکه اگرزمانی نبودیدهمه ارزوی بودنتونوداشته باشند مهم نیست که اول باشی ولی مهم که اخرنباشی تلاشتونوبرای بیمارابکنیدامیداونابعدخداماهستیم همتونودوست دارم مثل خواهروبرادرم.به خدامیسپارمتون مراقب خودتون باشید:

این دوستمون داره یجوری خدافظی میکنه که من نگرانش شدم!فکر کنم قصد خودکشی داره:smiliess (15):
عزیز من مگه کجا میری؟همین خونه هایه بغلی هستین دیگه.ناسلامتی تو دهکده جهانی هستیما.
پس فقط سلام
خدافظی معنی نداره:thumbsupsmileyanim:

elgar

New member
سلام بچه ها من رتبه 1 انگل شناسی شدم بخاطر شرایطم اهواز رو اولویت اول انتخاب کردم ای هم درصدام :
کرم شناسی 71
تک یاخته 82
میکروب شناسی 58
زیست 31.4
زبان 36

سلام بچه ها من رتبه 1 انگل شناسی شدم بخاطر شرایطم اهواز رو اولویت اول انتخاب کردم ای هم درصدام :
کرم شناسی 71
تک یاخته 82
میکروب شناسی 58
زیست 31.4
زبان 36
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک

نفس

New member
بچه ها کیا تو تکمیل ظرفیت قبول شدن؟؟؟؟

واقعا قبولی داشته؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا