رتبه ها و درصد هاي پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد سال 92-91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بزن کف قشنگه رو به افتخار مهتااااااااااااااااااااااااااااااااااااب جونم :applause:
مهتابی دیگه وقتشه لقب مادر علم تغذیه رو بهت بدیما
به همه بچه های قبول شده چه تک رقمی چه دو رقمی ها تبریک میگم ان شالله که همیشه موفق باشین

نه نگار جونم مادر علم تغذیه رتبه 1 امساله که 1 ترم از ما پایین تر بود و در حال انجام کارآموزی ارشد داد!!!!! جالبه که هم استعداد درخشان بدون آزمون بود و هم آزمون داد و آزمونشو اول شد با نمره حدود 360 یا 70. اسمش خانم تهرانیه و 1سال از من کوچیکتره.واقعا ترکونده.:thumbsupsmileyanim: همه 1 کف به افتخار این دوستم....:applause:

blue sky

New member
سلام با اجازه منم اومدم
:smiliess (4):
امروز کارناممو گرفتم گفتم بیام اطلاع رسانی کنم واسه کسایی که امسال می خوان کنکور بدن
ژنتیک:84.4
بیولوژی:82.2
بیوشیمی:86.6
زبان:70
رتبه در کل:1

mahnam

New member
سلام با اجازه منم اومدم
امروز کارناممو گرفتم گفتم بیام اطلاع رسانی کنم واسه کسایی که امسال می خوان کنکور بدن

چه خوب :applause:
عااااالی
لطفا تو تاپیک های ارشد ژنتیک بیاین ما به تجربه شما نیاز داریم و راهنمایی هاتون
ممنون

DNA.2013

New member
سلام با اجازه منم اومدم

وااااای جدددی میگید؟؟؟؟؟؟؟مو به تنم سیخ شد:))))))) میشه نمرتونم بگید واینکه از چه منابعی استفاده کردید؟؟

parisakh

New member
نه نگار جونم مادر علم تغذیه رتبه 1 امساله که 1 ترم از ما پایین تر بود و در حال انجام کارآموزی ارشد داد!!!!! جالبه که هم استعداد درخشان بدون آزمون بود و هم آزمون داد و آزمونشو اول شد با نمره حدود 360 یا 70. اسمش خانم تهرانیه و 1سال از من کوچیکتره.واقعا ترکونده.:thumbsupsmileyanim: همه 1 کف به افتخار این دوستم....:applause:

آفرین تبریک می گم نگار خانم :rose:

دوستان از سر كلاس بهتون سلام دوباره ميكنم.اينقد اين استاده مزخرف ميگه كه حوصلمون سر ميره،باز خدا خيرشون بده يه سيستم گذاشتن،وگرنه چيكار ميكرديم!!

آنیتا

New member
سلام بلو اسکای تبریک میگم میشه بگید سلولی مولکولی و زبان رو از روی چی خواندید ممنون میشم

vb2

New member
سلام منم اومدم
من بارداری 70
بهداشت 70
نوزاد 90.
جنین 100
زبان 58
داخلی 45
رتبه کل :3
نمره :306

آخرین ویرایش:

بارلی

New member
سلام .دوستان ارشدی امسال انستیتو و علوم میشه درصداشون ونمره هاشون رو بزارن . :smilies-azardl (181

biosta

Well-known member
سلام دوستان
خیلی متاسفم .عاشق امار زیستی هستم . نمرم شده 106.امانمره اخرین نفر قبول شده 112 بوده .مردود شدم:wacsmiley:

اگر این گونه که می گویی هست شک نکن که حتما با کمی مطالعه سال بعد قبول می شوی
حتما" برای سال بعد برنامه داشته باش چرا که برای رتبه عالی تلاش کنی حتی تک رقمی .
قانع نباش و کف انتظارت را بالا ببر .

lilinaz

New member
اناتومی

وای نمردیم ودیدیم اینجا یه نفر رشتش آناتومی باشه خیلی خیلی تبریک میگم متاسفانه من قبول نشدم ، هم سال اولم بود و هم اینکه رشته خودم نبود ولی انشاالله امسال قبولم . دست ما رو هم بگیر گلم:s

سلام عزیزم
من هم رشته اصلیم از گروه توانبخشی و غیر مرتبط بود همه چیز به پشتکار ادم بستگی داره.من 10 ماه درس خوندم با شرایطی که متاهلم و شاغل هم بودم فروردین و اردیبهشت هم نتونستم درس بخونم.عاشقش باش. اناتومی عاشقتم::heart::heart::heart::heart:راستی یکی از همکلاسی های منم بیولوژی خونده

آخرین ویرایش:

BEHNAM91

New member
وای نمردیم ودیدیم اینجا یه نفر رشتش آناتومی باشه خیلی خیلی تبریک میگم متاسفانه من قبول نشدم ، هم سال اولم بود و هم اینکه رشته خودم نبود ولی انشاالله امسال قبولم . دست ما رو هم بگیر گلم:s

سلام عزیزم
من هم رشته اصلیم از گروه توانبخشی و غیر مرتبط بود همه چیز به پشتکار ادم بستگی داره.من 10 ماه درس خوندم با شرایطی که متاهلم و شاغل هم بودم فروردین و اردیبهشت هم نتونستم درس بخونم.عاشقش باش. اناتومی عاشقتم::heart::heart::heart::heart:[/QUOTE

slm ishala sale baad qabul mishi.faqat say kon reference bekhoni

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا