راست یا دروغ ؟؟

دریا...

New member

این داستان 100% واقعیه!

نمی خواستم ریا بشه و لی اون پسره که قلبشو اهدا کرده بود من بودم!

البته بگم قلب هم نبود ، کلیه ها م بود ولی رسانه ها دیگه خیلی بزرگش کردند گفتند قلب بوده.(احیانا برای پیشگری از کامنتهای ددمشیانه ی دشمنان استکبار، بگم که نه مغزم نبوده!
)

واقعا؟؟؟؟؟؟:33:

اگه اینطور باشه واقعا باید به شما آفرین گفت

دریا...

New member
ممنونم،

البته هرکی شنیده آفرین گفته!

به خاطر همین که ریا نشه، نمی گفتم!

الانم که گفتم خیلی معذبم.

پس واقعا بهتون تبریک میگم بخاطر داشتن قلب مهربون
البته عشقتونم باید خیلی مهربون باشه که شما بخاطرش حاضر شدید به این کار
امیدوارم همیشه هر دوتون سالم و خوشبخت باشید

mj1919

New member
پس واقعا بهتون تبریک میگم بخاطر داشتن قلب مهربون
البته عشقتونم باید خیلی مهربون باشه که شما بخاطرش حاضر شدید به این کار
امیدوارم همیشه هر دوتون سالم و خوشبخت باشید

:smiliess (15):

just kidding!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

padideh

New member
mj19 منم ب نوبه ي خودم بهتون تبريك ميگم ايشالا خوشبختي رو حس كنيد در كنار همديگه :thanks::black_eyed:

fateme67

New member
حالا این اتفاق که حقیقت نداره ولی آدم خب وقتی 1 نفرو دوس خیلی داشته باشه حاضره از خود گذشتگی کنه...هرچند کمه تو این دوره زمونه ولی نمیشه گفت که اصلا وجود نداره..اون 1نفرم هر کسی میتونه باشه.پدر ،مادر، خواهر، برادر ،همسر، بچه

Taraa

Well-known member
میشه انسانی رو خیلی دوست داشت ولی اینکه بخاطرش بری زیر تیغ جراحی و به زندگیت خاتمه بدی محاله

اصلا کار درستیم نیست

اگه میدونستیم این فرصتی که بهمون داده شده چقـــــــــــــدر ارزشمنده هیچوقت این کار برامون زیبایی نداشت که بخوایم کسی رو بخاطر انجامش تحسین کنیم

دریا...

New member
میشه انسانی رو خیلی دوست داشت ولی اینکه بخاطرش بری زیر تیغ جراحی و به زندگیت خاتمه بدی محاله

اصلا کار درستیم نیست

اگه میدونستیم این فرصتی که بهمون داده شده چقـــــــــــــدر ارزشمنده هیچوقت این کار برامون زیبایی نداشت که بخوایم کسی رو بخاطر انجامش تحسین کنیم

خوب درسته در این داستان بزرگنمایی شده که بخاطر کسی که دوستش داری به زندگیت خاتمه بدی ولی اینکه بخاطر کسی که دوستش داری بری زیر تیغ جراحی حقیقت داره حالا این کسی که دوستش داری فقط عشقت نمی تونه باشه. خواهر، برادر و .... مثلا همین اهدا کلیه..... یکی از دوستای خودم یکی از کلیه هاش و به برادرش اهدا کرد و حالا هردو با یک کلیه زندگی میکنن....
به هر حال امیدوارم که همه عشقشون و کسانی که دوستشون دارن،انقدر براشون ارزش داشته باشه که خدای نکرده اگه مشکلی پیش اومد، همیشه درکنارشون و همراهشون باشن:rose::heart:

fateme67

New member
از خود گذشتگی حتما معنیش این نیس که بریم زیر تیغ جراحی تارا جان....:1dco2x0p1lilzhfpg1tاینکه میشه خودکشی اصلا...به هر حال زندگی پیچ و خم و پستی و بلندی داره و حتی تحمل 1سری مشکلات ب خاطر کسی ک دوسش داری و یا حتی اینکه اون رو با گفتن مشکلاتت ناراحت نکنی و خودت بار مشکلاتتو ب دوش بکشی 1جور از خود گذشتگیه...1بعدی ب قضیه نگاه نکنین.

najma

New member
به هرحال نمیشه منکر واژ ه ایی مثل عشق و از خودگذشتگی شد ...
ولی خوب وای به حال روزگاری که باید بگردی با ذره بین شاید یه ردپایی ازشون پیدا بکنی ...

MOHAMMAD.R

New member

من اگه جای اون خانم بودم ترجیح میدادم بمیرم خیلی بده بخای با قلب کسی که دوسش داری زندگی کنی اونم وقتی قراره خودش فدای زنده موندنت شه!!!!!!

بالا