راستـــــــــــــــــشوبگ ـــــــــــــــــــین!!!

Asoo

New member

سلام ........

اول از خودم شروع میکنم به نظر خودم بزرگترین ایرادم اینه که خیلی حرف می زنم ......

dilak

New member
خیلی زود می تونم مخمو بزنن و تصمیممو به کاری عوض کنن سست اراده ای

آتش سرد

New member
آدما رو همون جور که خودشون رو نشون میدن باور میکنم و زیادی دست و دلبازم
و خیلی هم خوب نیست...................:13:

Maryam.A

Well-known member
نه مثل قدیما که همه رو زودی باور می کردم نه به الان که به هیچکس اعتماد ندارم !

آتش سرد

New member
- - - Updated - - -

نه مثل قدیما که همه رو زودی باور می کردم نه به الان که به هیچکس اعتماد ندارم !

آره فک کنم منم یه روزی به دید شما برسم .....
کاش همه واقعا تو دنیای واقعیت ها خود واقعی شون رو نشون میدادن.....:sad:

آخرین ویرایش:

b.nafas

New member
من همیشه سریع تصمیم می گیرم و خیلی جاها به خاطر این مسئله اشتباه کردم ...

shima.sh

New member
یکم سست ارادم نظر دیگران خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی برام مهمه . یکمم نمیتونم به کسی اعتماد کنم ....... زیاد با نزدیکام درد و دل نمیکنم ...... البته من ممکنه اینا بخاطر این باشه که من هنوز نوجوان هستم :smiliess (3):

nava

New member
اعتماد به نفسم پایینه وحرفهای دیگران زود روم اثر میگذاره

هانیه

Well-known member
زود باوری.....گذشت بی نهایت

منم اینطوریم شیوا .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. سعی میکنم دیگه کمشون کنم

MRT

New member
والا من هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه.:21:
هیچ وقت سعی نکنید تا از خودتون ایرادی درست کنید.:sad:
همیشه سعی کنید که ایرادی پیدا کنید.:thumbsupsmileyanim:

shiva3322

New member
منم اینطوریم شیوا .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. سعی میکنم دیگه کمشون کنم

آره ...اینطوری باشی از اخلاقت سو استفاده میشه

بالا