*دیدار حضوری بچه های تبریزی انجمن علوم پزشکی-21 دی*

bioshimi@

Well-known member
داره کم کم خانم .......لو میره هاااااا:whistle:

عکس دسته جمعی لو رفته از دیدار حضوری بچه های تبریزی انجمن:
mocantina.gif

؟

th
................................................................................................... مشاهده فایل‌پیوست 4798آرزو ...وبیوشیمی!!!
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

آسمون

New member
بچه ها من وبهترین دوست زندگیم(مارلیک جونم)هم قراره چن ماه دیگه هموبرا اولین بار ببینیم...اردیبهشت منتظر تاپیکمون باشین!!!

marzi ba

Well-known member
سلام
به دور از همه ی شوخی های که کردم میخام بگم که خوشحالم دوستای خوبم که به همتون خوش گذشته خوشحالم که همتون انقد خوب بودین که نظر هیچ کدومتون به هم بد نشده بهتر شده که بدتر نشده
همین که بعد از مدتها یاد اون روز بیفیتن و خنده بیاد رو لباتون خودش یه دنیا ارزش داره
همین که این دیدارتون باعث شده دوستیاتون مستحکم تر بشه کلی ارزش داره[/SIZE][/B]
همیشه لباتون پر از خنده باشه

:applause::applause::riz304:راستی شما از همه تشکر کردین به غیر از ادمین این ادمین بوده که با راه اندازی این انجمن همه رو دور هم جمع کرده

پس بزن کف قشنگه رو به افتخار ادمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
مینو اون پشمکی که دستت موخوری وانیلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوفتت بشه............ چرا به من تعارف نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم له شی:p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

نه توت فرنگیه خخخ خوب اینم عکس لو رفته منه نوش جانم مگه تو از انارهات بمن تعارف کردی من بهت پشمکمو بدم

parnia

New member
:smilies:...یعنی از 21 دی تا الان 44 صفحه شده این تاپیک....ای ول...صفحه اولشو خوندم و اخرشو...خوبه که همدیگه رو دیدید...منم این تجربه رو با دوست گلم واریا داشتم....خییییییییییییییلی خوب بود...ی خاطره خیلی قشنگ شد برام ازین انجمن...:rolleyessmileyanim:

sepid71

New member
خو همه یه پست جدی گذاشتن ...خو پ منم بذارم خو دیه:dadad4:

منم خوشحالم ک همو دیدین و بهتون خوش گذشته
و امیدوارم بازم تکرار بشه این خوشیای هرچند کوچولو ولی دوس داشتنی ....( با منم باشه ک چ بهتر خخخ)
:riz304:

mahsa.

New member
:applause::applause::riz304:راستی شما از همه تشکر کردین به غیر از ادمین این ادمین بوده که با راه اندازی این انجمن همه رو دور هم جمع کرده

پس بزن کف قشنگه رو به افتخار ادمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

والا ادمین عزیز که افتخار نمیدن با کاربراشون باشن
ولی من قول میدم ادمین بگه من فلان روز تبریزم بچه های گل تبریزی انجمن و جمع کنم و برای ادمین عزیز ادمین پارتی بگیرممممممم.
حرفم دوتا نمیشه باور کنین .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

mbamari

Member
عذر میخوام جلسه بعدی میشه یه ارتباط تصویری برا ماه بفرستین ما هم ببینیم

:ph34r-smiley:

farzad.lab

مدیر بخش
ماشالا چقد پست گذاشتین ... منم دوس داشتم بیام اما هیف (حیف :tonguesmiley: ) اونجا نیستم ...

پست ها رو نخوندم ولی پیشنهاد ویدئو کنفرانس میدم کلا از اینجا باهاتون در ارتباط باشیم

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
مهسا پیام دوستی منو تایید کن من بتونم پ خ بدم بهت ، میگم بهت

محبوبیته و هزار دردسر دیگه ، مواظب خودت باش آجی

بچه ها من امروز یاسمین و دیدم .
قبلنم :
مهنا
اوا
ام دبیلیو آشل
رضا ان
پرستار تبریز

مناف دیتیل :)
رو دیدم .

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

یاسمن

New member
بچه ها من امروز یاسمین و دیدم .
قبلنم :
مهنا
اوا
ام دبیلیو آشل
رضا ان
پرستار تبریز
شیوا
مناف دیتیل :)
رو دیدم .

مهسا تو اولین نفر از بچه های انجمن بودی که من حضوری دیدم :riz304:

فقط حیف که هول هولکی شد

یاسمن

New member
364321_LaieA_028.gif
364321_LaieA_028.gif

چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خو تاپیک خودمونه دوس داشتم توش ورزش کنم............... اوووووووووووووووووووخی کت و کولم وا شد

تاپیک بالا اومدش........

دیوونه هم خودتونید
6021_LaieA_013.gif

من اینجارو می بینم خون به جیگرم میشه !!!

سالار تو مگه درس نداری همش اینجایی؟

بالا