آقا محسن اول یه چندتا نفس عمیق بکش....آها حالا دوباره فکر کن.مطمئنی؟؟دیگه نمیتونی زیر حرفت بزنیا؟؟:motat:
بله بله خودمو که میدونم خیلی لارجم.:motat:خدایه نکرده ایمنی میخونم
بچه های ایمنی خوب همه لارج اند دیگه
خودت میدونی که واریا
بله بله خودمو که میدونم خیلی لارجم.:motat:
مهسا جان اول یه چند تا نفس عمیق بکش...آها حالا دوباره فکر کن.مطمئنی؟:25r30wi:شما رو ارجاع میدم به صفحات قبلی و کیف پول و آلبوم عکس و اینا.بله بله خودمو که میدونم خیلی لارجم.:motat:
آقا محسن قرار شد من و تارا با هم میزبان باشیم هر کی هر چی خواست سفارش بده به حساب من :riz304:
مهسا جان اول یه چند تا نفس عمیق بکش...آها حالا دوباره فکر کن.مطمئنی؟:25r30wi:شما رو ارجاع میدم به صفحات قبلی و کیف پول و آلبوم عکس و اینا.![]()
بابا مگه همین صفحه ی قبل نگفتی همشو خودت حساب میکین؟؟چی شد پس؟؟:New (6):خوب خیالم راحت شد حالا که لارجی نصف نصف حساب میکنیم:28:
بچه ها این لارج که میگید دقیقا تعریفش چی میشه؟
میشه یکی دقیق دقیق برا من توضیح بده؟
بابا مگه همین صفحه ی قبل نگفتی همشو خودت حساب میکین؟؟چی شد پس؟؟:New (6):
اگر بخوام خیلی دقیق بگم معنی اش میشه لارج
اوکی![]()
هان؟؟آهان.نه دیگه من پولامو تو جیبم میذارم تا سریع بتونم حساب کنم..تو کیف پول باشه طول میکشه تا درش بیارممهسا جان اول یه چند تا نفس عمیق بکش...آها حالا دوباره فکر کن.مطمئنی؟:25r30wi:شما رو ارجاع میدم به صفحات قبلی و کیف پول و آلبوم عکس و اینا.![]()
این خیلی دقیق و کامل بود ، گیج شدم . میشه یه سامری ازش بگیری؟
بله ...چی شده ؟؟:33:مهسااااااا
بله بله.ما نیز باورمان شد:motat:هان؟؟آهان.نه دیگه من پولامو تو جیبم میذارم تا سریع بتونم حساب کنم..تو کیف پول باشه طول میکشه تا درش بیارم![]()
محسن جان واریا همون مهساس.اوکی؟بله ...چی شده ؟؟
خب خوبه.دیگه نیازی نیست اثباتش کنم:motat:بله بله.ما نیز باورمان شد:motat: