دوست داری واسه تفریح کجا بری!؟

ZOT

New member
بچه ها دوست دارید واسه تفریح کجا برید!!؟؟

ZOT

New member
اول خودم میگم

من عاشق شهربازی رفتنم!
370419_goldstar.gif

ولی خیلی وقته نرفتم!!!
408019_hanghead.gif

مگه این درسا میذارن!!؟
23519_frustratedf.gif

ali_ah

New member
همین الان از گیم نت اومدم خونه :ad54ad:

یه کانتر کثیف زدیم حالی داد

Artmis.a

New member
اتفاقاً منم عاشق شهر بازی ام خصوصاً ارم:smilies-azardl (113:28::rose::auizz3ffy9vla57584x

Artmis.a

New member
جاهایی که زیاد برف بیاد رو هم خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوست دارم
706919_freezinsmile1.gif
82519_sleighsmileyf[1].gif
4117_Laie_15.gif

برفففففففففففففففففففففففففف بازییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
424714_snowman.gif

akhbar

New member
من,بیشتر از مکان تفریح, آدمی که باهاش میرم تفریح, واسم مهمه

foroozan

New member
من عاشق مسافرتم.دوست دارم واسه تفریح یا زندگی حتی به یه کشور اروپایی یا امریکایی برم.الانم دلم شدیدا هوس یه مسافرت توپ و کرده ولی بااین وضع دلارو...کشورای آسیایی رو تقریبا همشو رفتم ولی اروپا وامریکا هنوز قسمت نشده:(40):
مسافرت علاوه بر ایتکه کلی به آدم انرژی میده کلی هم تجربه نصیب ادم میکنه(البته منظورم بیشتر سفرهای خارجی هستشا).عاااااااااااااشقشم

Artmis.a

New member
من عاشق مسافرتم.دوست دارم واسه تفریح یا زندگی حتی به یه کشور اروپایی یا امریکایی برم.الانم دلم شدیدا هوس یه مسافرت توپ و کرده ولی بااین وضع دلارو...کشورای آسیایی رو تقریبا همشو رفتم ولی اروپا وامریکا هنوز قسمت نشده:(40):
مسافرت علاوه بر ایتکه کلی به آدم انرژی میده کلی هم تجربه نصیب ادم میکنه(البته منظورم بیشتر سفرهای خارجی هستشا).عاااااااااااااشقشم

آره اینم خیلی خوبه

سفر رو هم خیلی دوست دارم:thanks:

s861276

New member
خیلی دوست دارم برم دبی
حالا اگه دبی نشد کیش هم خوبه
حالا اگه کیش هم نتونستم برم بوشهر هم خوبه
اگه بوشهر هم نتونستم برم میرم همین پارک نزدیک خونمون یه جایی داره شبیه رودخونه است خیلی قشنگه
اگر بازم نشد .......... :33:

antenyus

Active member
من خیلی دوس میدارم سوار بالن بشم ینی برم بالن سواری ...... فک کنم تفریح باحالی باشه ولی بابام نمیخره واسم....:image170:

قطب جنوب رو هم خیلی دوست دارم آخه من پنگوئن از نزدیک ندیدم تاحالا...

پارک ارم هم عشقمه آدم وقتی میره اونجا تخلیه هیجان میشه............

n.b.m

New member
وای دلم الان تفریح خواست. دوست داشتم الان میرفتم اسکی، قایق سواری، دوچرخه سواری، رالی یا اینکه دوست داشتم الان کوه بودم یا کنار دریا بودم با یه باروووووون شدید.

جایی هم که دوست دارم برم ببینم: مصر

ولی خوب بنابه دلایل درسی فعلا مجبوریم تفریحمونو به همین علوم پزشکی محدود کنیم البته اونم لابلای کارای درسی، یعنی یه نگات اینجاس یه نگاتم به تایپ و اسلایدات و سرچ و ...... !!!!!!!!!!!!! :sad:

آخرین ویرایش:
بالا