دوست دارید چی کادو بگیرید؟؟؟؟؟

nsj

New member
وقتی کسی من رو ببینه بهم لبخند بزنه و سلام کنه و بهم بگه : حالت چطوره .

فکر می کنم این به ادم یه انرژی مثبتی میده تا اینکه تو همیشه اول به دیگران سلام کنی و اونها هم با سردی جوابت رو بدن.

mw.ashel

New member
دوستان مواظب هر چیزی که به عنوان کادو میگیرید باشید؛چون ممکنه چیزی باشه که تو زندگی دوست نداشته باشید که اونو از کسی کادو بگیرید.

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
خوشبختانه خانوم ما مثل خودم عشق تکنولوژی هست و برای والنتاین براش یه تبلت کادو میگیرم! :rose::heart::black_eyed::rose:

parnian24

New member
من کادو گرفتم...از یه دوستم یه جفت گوشواره ی رشته ای مروارید ،از یه دوست دیگم هم یه رژ.از یکی دیگه هم که کوهنورده دو مشت شاه بلوط :motat:چون بی مناسبت بودن خیلی ذوق کردم!کادوهامو خیلی دوس دارم:28:

padideh

New member
من عاشق ساعتم ، به شدت علاقه ب ساعت دارم و حتما هم ب كسي كه دوستش دارم ساعت هديه ميدم

mw.ashel

New member
من هدیه دادن رو از هدیه گرفتن بیشتر دوست دارم چون اون خوشحالی و شادی که در طرف مقابلم میبینم خیلی واسم لذت بخشه چون همه کسایی که دوسشون دارم سلیقه هاشون و چیزایی که دوست دارن رو میدونم ، حتی اگه خودشونم ندونن و این برام لذت بخش و خوشحال کنندس.:4d564ad6:

شادیا

New member
منم مثل پدیده عاشق ساعتم تازه اونم فقط ساعتای عجیب غریب!!!! اما کلا میگن هر آن چه از دوست رسد نیکوست َ

شادیا

New member
واریا نظر هارو که میخوندم دیدم تو هم عاشق ساعتی دیدم چقدر تفاهم هامون جالبه:28::28::28:

mw.ashel

New member
یه هدیه خوبم تو این دنیا وجود داره که معنوی هستش که ممکنه غیر منتظره برای هر فرد باشه و اونم اینه که یه کاری برات پیش بیاد و یا بری مسافرت و به نت دسترسی نداشته باشی و وقتی برگشتی و ایمیلها و پروفایلتو باز کردی ببینی اونقدر پیام داری و کسایی هستن که نگرانت بودن و وجودت براشون مهم بوده و مدام سراغتو میگرفتن. خیلی باارزش و دوست داشتنیه.:heart::4d564ad6::rose:

leyla-h

New member
من عاشق کادو گرفتنم خیلی سورپرایز میشم فرقی نمیکنه توش چی باشه فقط کادو باشه خیلی خوشحالم میکنه:heart: ولی الان بیشتر از همه چیز یه ماشین بیشتر خوشحالم میکنه، وای چه کم توقع ام واقعا!!!!! خودم خجالت کشیدم:ph34r-smiley:

fateme67

New member
من دوس دارم یه پکیج کامل نقاشیای استاد فرشچیان رو کادو بگیرم:thanks: کلا دوس دارم کتاب کادو بگیرم....ساعتم دوس دارم.

بالا