دوستان امروز همکاران آینده

ali.esf

New member
سلام عموجون........مرسی میس بدجور مریض شدم صدام درنمیاد تب ولرزم دارم..... شماها خوبین؟چرا کم میاین دیگه؟

سلام آری خانم...روزگار به کام هست ان شاالله؟!
راستی حواستان باشد در این فصل به سلامتی خود بیشتر بیندیشید که بیماری بددردیست و دارو بس گران!:دی

dr ari

New member
سلام آری خانم...روزگار به کام هست ان شاالله؟!
راستی حواستان باشد در این فصل به سلامتی خود بیشتر بیندیشید که بیماری بددردیست و دارو بس گران!:دی

سلام علی اقا........ نگران سلامتی بنده هستین یا گرانی داروها؟:65d6a5d6s:

ali.esf

New member
ایشال ک درسارو خوب خونده باشین عزیزم

- - - Updated - - -

مرسی عموی خوبم

- - - Updated - - -

امشب هرکی دیرتر اومد رخ نمایی باید کنه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بنده دیرتر اومدم ولی تنبیهتون افاقه نمیکند زیرا خودم با آواتارم به پیشواز رفته ام!:دی

dr ari

New member
بنده دیرتر اومدم ولی تنبیهتون افاقه نمیکند زیرا خودم با آواتارم به پیشواز رفته ام!:دی

بدون عینک لطفا..........:rose:

- - - Updated - - -

یا امامزاده بهرنگ!!! مدیکااال؟!
سلام مدیکال جون...چیزی بگو حرفی بزن:)

مدیکال؟؟؟:smiliess (15)::dadad4::sadsmiley:

ali.esf

New member
سلام علی اقا........ نگران سلامتی بنده هستین یا گرانی داروها؟:65d6a5d6s:

قطعا سلامتی شما...اما خب به فکر بلوکه شدن داروها در گمرک و مشکلات آن در سطوح نقدینگی ناشی از این کالا نیز هستم!
اما خب سلامتی شما کجا و این مسائل اقتصادی بی ارزش کجا!! :ترس! :دی

ali.esf

New member

- - - Updated - - -

گفتم عینک دودی بزنم تا نامحرمان را سیاه برایم بنمایانند تا خدایی ناکرده اسیر زرق و برقشان نشوم!:دی
به روی چشم حتما...اما الان که کسی به غیر از ما اینجا نیست...بگذارم وقتی که جمعمان جمع شود بگذارم؟!:rose:

dr ari

New member
قطعا سلامتی شما...اما خب به فکر بلوکه شدن داروها در گمرک و مشکلات آن در سطوح نقدینگی ناشی از این کالا نیز هستم!
اما خب سلامتی شما کجا و این مسائل اقتصادی بی ارزش کجا!! :ترس! :دی

:(40):متشکرم.....میدونستم....چرا مدیکال حرف نمیزنه؟؟؟ میس عموووووو ناییییییککککککک:65d6a5d6s:

dr ari

New member

- - - Updated - - -

گفتم عینک دودی بزنم تا نامحرمان را سیاه برایم بنمایانند تا خدایی ناکرده اسیر زرق و برقشان نشوم!:دی
به روی چشم حتما...اما الان که کسی به غیر از ما اینجا نیست...بگذارم وقتی که جمعمان جمع شود بگذارم؟!:rose:
بله بله حتما:rose:.....منتظرمیمانیم.......... عمو ومیس هرچه سریعتر......:rose:

ali.esf

New member
بله بله حتما:rose:.....منتظرمیمانیم.......... عمو ومیس هرچه سریعتر......:rose:

بنده نیز امتنان خود را از لطف سرکار اعلام میدارم:(40):
باشد که میس و عمو امشب نیان(ولی فردا حتما همه بیایم) تا شما تا آن موقع یادتان برود به امید پروردگار باری تعالی!:پی

dr ari

New member
بنده نیز امتنان خود را از لطف سرکار اعلام میدارم:(40):
باشد که میس و عمو امشب نیان(ولی فردا حتما همه بیایم) تا شما تا آن موقع یادتان برود به امید پروردگار باری تعالی!:پی
باشد ک شما بدانید اگر عکس خود را قراردهید هیچگونه هزینه ای متحمل نخواهید شد و باشد ک بدانید من هیچگاه درخواستهایی ک ازدوستانم داشته ام را ب باد فراموشی و غفلت نمیسپارم.... باشد ک شما کمی حرف گوش کن شوید:New (6):

ali.esf

New member
باشد ک شما بدانید اگر عکس خود را قراردهید هیچگونه هزینه ای متحمل نخواهید شد و باشد ک بدانید من هیچگاه درخواستهایی ک ازدوستانم داشته ام را ب باد فراموشی و غفلت نمیسپارم.... باشد ک شما کمی حرف گوش کن شوید:New (6):

باشد که الان بگویم یاابرفرررررض و برای حفظ جانم خواسته ی به حق سرکار را لبیک بگویم، هرچند که آپلود عکس از قرار کیلوبایتی 21 ریال و 3زار و 7شاهی هزینه دارد...اما من این فشار مالی را بخاطر شما با روانی خشنود تحمل مینمایم:دی

dr ari

New member
باشد که الان بگویم یاابرفرررررض و برای حفظ جانم خواسته ی به حق سرکار را لبیک بگویم، هرچند که آپلود عکس از قرار کیلوبایتی 21 ریال و 3زار و 7شاهی هزینه دارد...اما من این فشار مالی را بخاطر شما با روانی خشنود تحمل مینمایم:دی

حالا شد......پس لطفا جهت رفاه حال چند عکس بگذارید تا این عدد ورقمی ک ذکرفرمودین رند شود........:)))

dr ari

New member
کـــم بــاش . . . اصلـا هـم نــگـران کـــم شـدنـت نـبــاش !
آنکس کـه اگـه کـم بـاشـی گــمـت کـنـد هـمانیست کـه اگــــر زیـاد بـاشـی حـیـفـت مـیـکـنـد...

dr ari

New member
دوتا مهمونی ک مارو میخونن کیا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

ali.esf

New member
آری خانم انگار کسی نمیخواد بیاد!
فکرکنم همه منتظر پنج شنبه هستن!کاش دیگه فردا که شب پنج شنبست همه بیان!:)

dr ari

New member
اره درسته.......من یکشنبه امتحان جراحی لغوشده دارم.....12ام هم امتحان غدد دارم..........امیدوارم فردا اگه اومدم همه باشن..........بریم کم کم بخوابیم ک منم تبم بالاتررفته دکتر.........شب بخیر علی اقا

ali.esf

New member
اره درسته.......من یکشنبه امتحان جراحی لغوشده دارم.....12ام هم امتحان غدد دارم..........امیدوارم فردا اگه اومدم همه باشن..........بریم کم کم بخوابیم ک منم تبم بالاتررفته دکتر.........شب بخیر علی اقا

ان شاالله که امتحاناتتون رو خوب میدید....موفق باشید
قرص(به تشخیص خودتون) میل نمایید و به خوابی دلچسب بروید که به امید خدا فردا سرحال و سلامت باشید:)
من که فرداشب میام حتما...پس به امید دیدار....شبتون خوش

بالا