سلام عموجون........مرسی میس بدجور مریض شدم صدام درنمیاد تب ولرزم دارم..... شماها خوبین؟چرا کم میاین دیگه؟
سلام آری خانم...روزگار به کام هست ان شاالله؟!
راستی حواستان باشد در این فصل به سلامتی خود بیشتر بیندیشید که بیماری بددردیست و دارو بس گران!:دی
ایشال ک درسارو خوب خونده باشین عزیزم
- - - Updated - - -
مرسی عموی خوبم
- - - Updated - - -
امشب هرکی دیرتر اومد رخ نمایی باید کنهt0837h0nn8zfqu8ult
مدیکاااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنده دیرتر اومدم ولی تنبیهتون افاقه نمیکند زیرا خودم با آواتارم به پیشواز رفته ام!:دی
یا امامزاده بهرنگ!!! مدیکااال؟!
سلام مدیکال جون...چیزی بگو حرفی بزن![]()
سلام علی اقا........ نگران سلامتی بنده هستین یا گرانی داروها؟:65d6a5d6s:
بدون عینک لطفا..........:rose:
- - - Updated - - -
گفتم عینک دودی بزنم تا نامحرمان را سیاه برایم بنمایانند تا خدایی ناکرده اسیر زرق و برقشان نشوم!:دی
به روی چشم حتما...اما الان که کسی به غیر از ما اینجا نیست...بگذارم وقتی که جمعمان جمع شود بگذارم؟!:rose:
قطعا سلامتی شما...اما خب به فکر بلوکه شدن داروها در گمرک و مشکلات آن در سطوح نقدینگی ناشی از این کالا نیز هستم!
اما خب سلامتی شما کجا و این مسائل اقتصادی بی ارزش کجا!! :ترس! :دی
بله بله حتما:rose:.....منتظرمیمانیم.......... عمو ومیس هرچه سریعتر......:rose:بدون عینک لطفا..........:rose:
- - - Updated - - -
گفتم عینک دودی بزنم تا نامحرمان را سیاه برایم بنمایانند تا خدایی ناکرده اسیر زرق و برقشان نشوم!:دی
به روی چشم حتما...اما الان که کسی به غیر از ما اینجا نیست...بگذارم وقتی که جمعمان جمع شود بگذارم؟!:rose:
بله بله حتما:rose:.....منتظرمیمانیم.......... عمو ومیس هرچه سریعتر......:rose:
بنده نیز امتنان خود را از لطف سرکار اعلام میدارم40):
باشد که میس و عمو امشب نیان(ولی فردا حتما همه بیایم) تا شما تا آن موقع یادتان برود به امید پروردگار باری تعالی!:پی
باشد ک شما بدانید اگر عکس خود را قراردهید هیچگونه هزینه ای متحمل نخواهید شد و باشد ک بدانید من هیچگاه درخواستهایی ک ازدوستانم داشته ام را ب باد فراموشی و غفلت نمیسپارم.... باشد ک شما کمی حرف گوش کن شوید:New (6):بنده نیز امتنان خود را از لطف سرکار اعلام میدارم40):
باشد که میس و عمو امشب نیان(ولی فردا حتما همه بیایم) تا شما تا آن موقع یادتان برود به امید پروردگار باری تعالی!:پی
باشد ک شما بدانید اگر عکس خود را قراردهید هیچگونه هزینه ای متحمل نخواهید شد و باشد ک بدانید من هیچگاه درخواستهایی ک ازدوستانم داشته ام را ب باد فراموشی و غفلت نمیسپارم.... باشد ک شما کمی حرف گوش کن شوید:New (6):
باشد که الان بگویم یاابرفرررررض و برای حفظ جانم خواسته ی به حق سرکار را لبیک بگویم، هرچند که آپلود عکس از قرار کیلوبایتی 21 ریال و 3زار و 7شاهی هزینه دارد...اما من این فشار مالی را بخاطر شما با روانی خشنود تحمل مینمایم:دی
باشد که الان بگویم یاابرفرررررض و برای حفظ جانم خواسته ی به حق سرکار را لبیک بگویم، هرچند که آپلود عکس از قرار کیلوبایتی 21 ریال و 3زار و 7شاهی هزینه دارد...اما من این فشار مالی را بخاطر شما با روانی خشنود تحمل مینمایم:دی
حالا شد......پس لطفا جهت رفاه حال چند عکس بگذارید تا این عدد ورقمی ک ذکرفرمودین رند شود........))
اره درسته.......من یکشنبه امتحان جراحی لغوشده دارم.....12ام هم امتحان غدد دارم..........امیدوارم فردا اگه اومدم همه باشن..........بریم کم کم بخوابیم ک منم تبم بالاتررفته دکتر.........شب بخیر علی اقا