به غیر از خودت!!!!
M M@RY@M New member 2014-01-09 #3 مامان جونم و بابا جونم كه ايشالله قربون هردوتاشون بشم!داداشيمم كه الهي فداش بشه آبجي دلسوزه ها!اصلا كل خانوادمون!!! :rolleyessmileyanim::a2d3:
مامان جونم و بابا جونم كه ايشالله قربون هردوتاشون بشم!داداشيمم كه الهي فداش بشه آبجي دلسوزه ها!اصلا كل خانوادمون!!! :rolleyessmileyanim::a2d3:
ROJO New member 2014-01-09 #5 دیگه من از خودم دلسوزتر نمیشناسم نمتونم کس دیگه ای رو بگم، اصن دلی نمونده که همش سوخت دود شد رف هوا ، والو بخوداainting:
دیگه من از خودم دلسوزتر نمیشناسم نمتونم کس دیگه ای رو بگم، اصن دلی نمونده که همش سوخت دود شد رف هوا ، والو بخوداainting:
nanaz New member 2014-01-10 #6 ROJO گفت: دیگه من از خودم دلسوزتر نمیشناسم نمتونم کس دیگه ای رو بگم، اصن دلی نمونده که همش سوخت دود شد رف هوا ، والو بخوداainting: کلیک کنید تا باز شود... :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ROJO گفت: دیگه من از خودم دلسوزتر نمیشناسم نمتونم کس دیگه ای رو بگم، اصن دلی نمونده که همش سوخت دود شد رف هوا ، والو بخوداainting: کلیک کنید تا باز شود... :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
fmmohammadi New member 2014-01-11 #8 :heart: یک کلام مادر (هرگز نمیر مادر خودم دربست نوکرشم جیگره جیگر.....)