دلت شماره چنده؟؟
biosta Well-known member 2014-02-07 #5 mexin گفت: کلیک کنید تا باز شود... 8. یکی هم دلش را کشته تا که دلی را نشکنه
TaTi مدیر بخش 2014-02-07 #10 منم که دلم شماره ی یک! خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مامان بابا همسر و دوستاممممممممممممممممممم................................... خداییش بیشتر از صدتا دل میشه ........... حالشو ندارم بشمارم......بیچاره دلم!:sadsmiley:
منم که دلم شماره ی یک! خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مامان بابا همسر و دوستاممممممممممممممممممم................................... خداییش بیشتر از صدتا دل میشه ........... حالشو ندارم بشمارم......بیچاره دلم!:sadsmiley:
N@RVIN Well-known member 2014-02-07 #12 کلا آدم مدل 2 و3 هستم اما در حال حاضر 4 و بی احساسی و دلمردگی
mexin Well-known member 2014-02-07 #13 bacillus.bs گفت: يكي هم اصلا دل نداره كه دل ببنده کلیک کنید تا باز شود... مگه میشه دل نداشت...:21::smiliess (15): شاعر می فرماید: دل بده قلوه بگیر...:motat:
bacillus.bs گفت: يكي هم اصلا دل نداره كه دل ببنده کلیک کنید تا باز شود... مگه میشه دل نداشت...:21::smiliess (15): شاعر می فرماید: دل بده قلوه بگیر...:motat:
mexin Well-known member 2014-02-07 #14 N@RVIN گفت: کلا آدم مدل 2 و3 هستم اما در حال حاضر 4 و بی احساسی و دلمردگی کلیک کنید تا باز شود... تازه اومدی ..2 شماره دیگه هم انتخاب کن ..:tonguesmiley:
N@RVIN گفت: کلا آدم مدل 2 و3 هستم اما در حال حاضر 4 و بی احساسی و دلمردگی کلیک کنید تا باز شود... تازه اومدی ..2 شماره دیگه هم انتخاب کن ..:tonguesmiley:
N@RVIN Well-known member 2014-02-07 #15 mexin گفت: تازه اومدی ..2 شماره دیگه هم انتخاب کن ..:tonguesmiley: کلیک کنید تا باز شود... خخخ فعلا همینا کافیه
mexin گفت: تازه اومدی ..2 شماره دیگه هم انتخاب کن ..:tonguesmiley: کلیک کنید تا باز شود... خخخ فعلا همینا کافیه