در زندگیتان به چقدر هیجان نیاز دارید؟

abtin13

New member

همه ی هیجان که اونا نیستن ..خب من ذاتا از ارتفاع میترسم اما از خیلی چیزای دیگه نمیترسم مثلا از سگ نمیترسم
:25r30wi:

و اگر جلوی خودم نگیرم در حد یک بمب انرژی زا بیده :) و هیجان دارم ..خب به نظرت پس این ویژگی اسمش چیه ؟:33:

ماژالا ماژالا.از سگ نمیترسه.تو رو خدا بیا و بترس.والا اون سگ بیچاره بیشتر از اونی که تو ازش بترسی اون ازت میترسه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
این فقط سرخوش بودنه.هیجان یعنی بخوای چیزای زیادی رو امتحان کنی حتی اگه ازشون بترسی جوری که آدرنالین از چشات بزنه بیرون

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

N@RVIN

Well-known member
ماژالا ماژالا.از سگ نمیترسه.تو رو خدا بیا و بترس.والا اون سگ بیچاره بیشتر از اونی که تو ازش بترسی اون ازت میترسه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
این فقط سرخوش بودنه.هیجان یعنی بخوای چیزای زیادی رو امتحان کنی حتی اگه ازشون بترسی

ایییش چی فکر کردی از سگ نترسیدن تو دخترا امتیاز خیلی بزرگی هس خخ انقد دوستامو اذیت کردم از این طریق میدونم که ملت میترسن
:riz481:

بعله ..مرسیجات منیزیم سرخوش بودن :| نمردیم و سرخوشم شدیم خخخ..امتحان میکنم بعضی چیزا رو ولی از ارتفاع میترسم :sad:

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
18......
باید از والدینم هم بگیرم ببینم اونا چند میشن

maxin

Well-known member
آخه فکر کن مکسین بشه 21 اونوقت من بشم 14 :| این اصلا ممکنه؟!!!!!!

عشخم بیا جلوی چشمم من به این تست اعتراض دارم خخ ..خو من از ارتفاع و آب میترسم یه سوالای دیگه می پرسیدی خو
تازه دخدرم بیشترم میشد یسری نکات مربوط به آدمای دوروبر کمش کرد.
یه روز استادمون گفت هر کدوم یه خاطره بگید تو کلاص: گفتم داشتم با دوست میرفتم کوه (منطقه حفاظت شده)یه نیم متری تا حدودا یک متری هم برف پایه کوه بود و بالاترش کمتر...... رفتیم بریم اونجا اسنو برد سواری(یه اسکیت برد داشتم خودم کرده بودمش اسنوبرد:tonguesmiley:) اونم دوتایی بودیم فقط ازجای ردپای گرگا یه مسیری رو رفتیم تا نیمه کوه(استاد |: )بعد دیگه هوچی اون روز سر نخوردیم برگشتیم.
استاد: خب چرا برگشتید. با اون همه زحمت.
من: آخه استاد یهو جاپنجه گله گرگا زیاد شد و تازه بنظر می رسید مام ترسیدیم برگشتیم.:sad:
استاد: والا فک کنم اون بدبختا از شما ترسیده بودن در رفتن |:
کلاص: :25r30wi:
ولی بجاش فرداش 3-4نفری رفتیم خعلی حال داد:a2d3:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

N@RVIN

Well-known member
تازه دخدرم بیشترم میشد یسری نکات مربوط به آدمای دوروبر کمش کرد.
یه روز استادمون گفت هر کدوم یه خاطره بگید تو کلاص: گفتم داشتم با دوست میرفتم کوه (منطقه حفاظت شده)یه نیم متری تا حدودا یک متری هم برف پایه کوه بود و بالاترش کمتر...... رفتیم بریم اونجا اسنو برد سواری(یه اسکیت برد داشتم خودم کرده بودمش اسنوبرد: اونم دوتایی بودیم فقط ازجای ردپای گرگا یه مسیری رو رفتیم تا نیمه کوه(استاد |: )بعد دیگه هوچی اون روز سر نخوردیم برگشتیم.
استاد: خب چرا برگشتید. با اون همه زحمت.
من: آخه استاد یهو جاپنجه گله گرگا زیاد شد و تازه بنظر می رسید مام ترسیدیم برگشتیم.::
استاد: والا فک کنم اون بدبختا از شما ترسیده بودن در رفتن |:
کلاص: :2:
ولی بجاش فرداش 3-4نفری رفتیم خعلی حال داد:

مکسین بهت نمیاد الکی نگوووووووووووووووووو خخ شایدم که اونجام رفتی به گرگا بگی آقا انقد اسپم نذارید :25r30wi:

نه آفرین خوبه باشه پس مستحق 21 هستی :)

ولی خب این برا پسرا و دخترا یکم فرق داره مسلما پسرا از دخترا نترس تر هستند و من از خیلی دخترای دیگه نترس تر خخ همون مثال سگ رو فعلا داشته باشید تا بعد
:black_eyed::motat:

TUMS

Well-known member

من که هیجانم تموم شده ولی فک کنم سازمان سنجش میدونسته بچه های ارشد 94 به هیجان نیاز داشتن کلآ یه تغییرات اساسی داده که بچه ها کمبود هیجان احساس نکنن

yara

New member

آتشین

Well-known member
این قضیه هیجان هم انگار معضل معذل معزل شده تو انجمن
خخخخخ

بالا