برای محاسبه امتیازات خود در این آزمون کافی است ببینید به چند مورد از جملات پاسخ «الف» داده اید، بعد تمام آنها را با یکدیگر جمع بزنید، حد میانه در این آزمون 17 است. اگر امتیازتان بالاتر از 17 است شما فردی هستید که از هیجان در زندگی لذت می برید و با سکون و آرامش میانه ای ندارید. معمولا این ویژگی در مردان بیشتر از زنان دیده می شود و مردان کمی بیشتر از زنان به دنبال فعالیت های پرهیجان می روند و از خطر کردن بیشتر لذت می برند.
روانشناسان بیش از 20 سال در مورد هیجانات و ارتباط آنها با شخصیت افراد تحقیق و بررسی کرده اند. به اعتقاد آنها تمایل افراد به هیجانات یکی از مهمترین ویژگی هایی است که افراد را از یکدیگر متمایز می کند.
همچنین آنها دریافته اند که این ویژگی تا حد زیادی ژنتیکی است درست مانند هوش، به این ترتیب والدینی که از هیجان لذت برده و خطر می کنند معمولا فرزندانی دارند که مشابه آنها می شوند و زندگی پرهیجان را دوست دارند. افرادی که در قسمت ماجراجویی امتیاز بالاتری به دست آورده اند.
معمولا دوست دارند فعالیت هایی داشته باشند که تا حدی ریسکی هستند مانند صخره نوردی، اسکی یا جت اسکی، همواره به دنبال کسب تجربیات جدید هستند و برایشان تفاوتی ندارد که این تجربیات، هیجان و خطر دارند یا نه.
به عنوان مثال ممکن است آنها داوطلبانه حاضر شوند تا کسی آنها را هیپنوتیزم کند یا به های مدیتیشن بروند فقط به این دلیل که می توانند کار جدیدی را تجربه کنند. این افراد دوست دارند هر سال به مکان هایی سفر کنند که قبلا آنها را ندیده اند حتی اگر سفر به مکان های قبلی برای آنها بسیار بهتر باشد، سفر به مکان های جدید صرفا به این دلیل که می تواند تجربه جدیدی بوده و هیجان انگیزتر باشد برای این افراد جذابتر است.
دوستان زیادی دارند چون می خواهند همواره افراد جدید را تجربه کنند. از تجربه کردن موقعیت های غیرقانونی ترسی ندارند هر چند که این تجربیات بسیاری اوقات برای آنها مشکل ساز می شود. این گروه افراد همانگونه که در تست هم دیدید از استعمال دخانیات لذت می برند. از اینکه همه چیز مطابق قانون باشد خسته می شوند اما برعکس آنها، شخصیت هایی هستندکه معمولا از تجربیات جدید استقبال نمی کنند، از برنامه های روزمره و ثابت به آرامش می رسند و موقعیت های پرهیجان و خطرناک را نمی توانند تحمل کنند.
ماجراجویی مزایا و معایب خود را دارد. افرادی مانند آرمسترانگ در این گروه جای دارند. آنها به دنبال ات جدید هستند و دوست دارند و زمین و آسمان ها را بشکافند. آنها از تجربه کردن امور جدید و متفاوت ترسی ندارند، از طرف دیگر اگر نتوانند در اجتماع به شأن قابل قبولی برسند به دلیل ویژگی ها و تمایلات خاصی که دارند با مشکلات جدی مواجه می شوند. از آنجا که این ویژگی معمولا در افراد ثابت است باید به گونه ای آموزش ببینند که بیاموزند در موقعیت های مختلف زندگی تصمیم های درستی بگیرند. به عنوان مثال هنگام انتخاب همسر باید کاملا مراقب باشند با افرادی مانند خودشان یا تا حد زیادی شبیه خودشان ازدواج کنند تا در زندگی مشترک به مشکل برنخورند.
انتخاب شغل نکته دومی است که باید هنگام تصمیم گیری ها در نظر داشته باشند، کسی که دوست دارد آرامش و ایمنی در زندگی داشته باشد معمولا مشاغلی مانند معلمی یا استادی دانشگاه را انتخاب می کند که هیجان چندانی ندارد اما کسی که در زندگی هیجان می طلبد چنین مشاغلی را خسته کننده می داند و حتی اگر در آنها مشغول به کار شود نمی تواند مدت زیادی دوام بیاورد.
زمانی که امتیازات خود را در این آزمون محاسبه کردید بهتر می توانید شخصیت واقعی خود را بشناسید و مطابق با آن در تصمیم گیری های زندگی دقت بیشتری داشته باشید.
ولی دیگه تو که میدونی من چقد هیجان انگیز ، هیجان برانگیز ، هیجان طلب خخ کلا هرچی مربوط به هیجان هس رو دارم ولی این بهم گفت تو هیجان نداری ..میدونی لحظه ی سختی بود خخ:25r30wi::dadad4:
آخه فکر کن مکسین بشه 21 اونوقت من بشم 14 :| این اصلا ممکنه؟!!!!!!:65d6a5d6s:7977cujr38iyymsu8:
عشخم بیا جلوی چشمم من به این تست اعتراض دارم خخ ..خو من از ارتفاع و آب میترسم یه سوالای دیگه می پرسیدی خو:dadad4::riz481:
آخه فکر کن مکسین بشه 21 اونوقت من بشم 14 :| این اصلا ممکنه؟!!!!!!:65d6a5d6s:7977cujr38iyymsu8:
عشخم بیا جلوی چشمم من به این تست اعتراض دارم خخ ..خو من از ارتفاع و آب میترسم یه سوالای دیگه می پرسیدی خو
اگه ارتفاع و آبی وجود نداشته باشه که هیجانی وجود نداره.هر وقت با بانجی جامپینگ پریدی وسوار رولر کوستر شدی و سکته نکردی اون وقت باید گفت هیجان انگیزی وگرنه جیغ و داد کردن که هیجان حساب نمیشه :motat:
اگه ارتفاع و آبی وجود نداشته باشه که هیجانی وجود نداره.هر وقت با بانجی جامپینگ پریدی وسوار رولر کوستر شدی و سکته نکردی اون وقت باید گفت هیجان انگیزی وگرنه جیغ و داد کردن که هیجان حساب نمیشه :motat: