دختری که بخاطر زیبایی به مدرسه نمی رود

BBT

New member
بابا یکی بیاد این بی بی تی رو از برق بکشه!!! کلا توهم زده! فکر کنم دوباره دلستر خوردیا!!!:25r30wi: راست گفتی این اعتماد به نفس تو، تو حلق من که هیچچچچچچچچ تو حلق کل بچه های انجمن هم جا نمیشه!!!

respect-011.gif

respect-011.gif

respect-011.gif

MAHSABANOO

New member
ک ب راست راستکی ناصر دلستر خورده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ طفلی تو فضاس فک کرده دختره دامنشو گرفته خخخخخخخخخخخخخخخ

آتشین

Well-known member
ناصر مگه نگفتم پا دختر مردمو نکش وسط

چرا به جا عکس خودت نشر اکاذیب کردی

konjkave

New member
پ منم دیگه دانشگاه نمیرم چون ماشالا ماشالا از زیبایی یه چیزی تو مایه های سیندرلام اصن سیندرلا و سفید برفی داستان زندگی منه .
به این بی بی تی هم گیر ندین بنده خدا رو مامان و باباش نمیذاشتن بره مدرسه من باهاشون صحبت کردم تا قبول کردن:sarma::25r30wi:

آتشین

Well-known member
منو کنجکاو با هم خانواده ناصرو راضی کردیم
واسه خودمون یه پا حامی حقوق بشر خوشگلا هستیم

آتشین

Well-known member
آره خووووووووووو منم حرفتونو تایید میکنم .چون از حقوق منم دفاع کردین :black_eyed:

وایییییییییی بهاری مردم از خنده

راستی میدونی چرا من حامی شدم؟
چون خودم از خوشگلیم خیلی ضربه خوردم
گفتم نزارم شماها هم زخم خورده تقدیر بشید

konjkave

New member
بهار تو خوشکلیت حرفی نیست ولی بی بی تی یه چیز دیگه بود اصن یه چیزی بودا آتشین یادش التماس مامان و باباش کردیم خداییشم حق داشتن من اولین بار که دیدمش داشتم پرتقال پوست میکندم دستم بریدم:25r30wi::25r30wi:

BBT

New member
بهار تو خوشکلیت حرفی نیست ولی بی بی تی یه چیز دیگه بود اصن یه چیزی بودا آتشین یادش التماس مامان و باباش کردیم خداییشم حق داشتن من اولین بار که دیدمش داشتم پرتقال پوست میکندم دستم بریدم:25r30wi::25r30wi:

:::::25r30wi::25r30wi:

darya63

New member
حالا این دختره کجاش خوشگل بود؟
همون یه ذره چشم وابروشم که پیدا بود گویای زیبایی نبود والله

bahar9368

New member

اگه اینطوره که رقیب جدیه یوزارسیفه :25r30wi:

bacillus.bs

New member
اين دختر با دختراي ايراني مقايسه نكنيد
با دختراي پاكستاني كه مقايسه كنيد خوشكله
چون أونا همشون سبزه هستند
البته فكر كنم اين دختره باباش پولدار بوده يكم پياز داغشو زياد كردند

bacillus.bs

New member
توي ايران كه اصلا زشت پيدا نميشه با اين همه عملو ارايشو لنزو و.............................. :(40):

economic

New member
حالا جالبیش اینه که این دختر به اصطلاح خوشگلشون رو به کسی نشون نمیدن چون میخوان بدنش به یه پاکستانی!!! خب چه کاریه؟!!! شوهر پاکستانی آخرش یه بمب میبنده به خودش منفجر میشه میره!!! دخترشون بیوه میشه!!! همون بدنش به یه ایتالیایی که بهتره!

حالا شما بگین ی پاکستانی با این طرز تفکر چرا سر از ایتالیا دراوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bacillus.bs

New member
به نظر من اين همش شايعست خودشون براي خودشون حرف در اوردند
حالا ايتاليايي ها همچين دختر نديدند
دختر ايرانيه توي بازي ايران ايتاليا كه خوشكلتر بود
92707519445981335020.jpg

بالا