BBT
New member
بابا یکی بیاد این بی بی تی رو از برق بکشه!!! کلا توهم زده! فکر کنم دوباره دلستر خوردیا!!!:25r30wi: راست گفتی این اعتماد به نفس تو، تو حلق من که هیچچچچچچچچ تو حلق کل بچه های انجمن هم جا نمیشه!!!
بابا یکی بیاد این بی بی تی رو از برق بکشه!!! کلا توهم زده! فکر کنم دوباره دلستر خوردیا!!!:25r30wi: راست گفتی این اعتماد به نفس تو، تو حلق من که هیچچچچچچچچ تو حلق کل بچه های انجمن هم جا نمیشه!!!
ک ب راست راستکی ناصر دلستر خورده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ طفلی تو فضاس فک کرده دختره دامنشو گرفته خخخخخخخخخخخخخخخ
منو کنجکاو با هم خانواده ناصرو راضی کردیم
واسه خودمون یه پا حامی حقوق بشر خوشگلا هستیم
آره خووووووووووو منم حرفتونو تایید میکنم .چون از حقوق منم دفاع کردین :black_eyed:
بهار تو خوشکلیت حرفی نیست ولی بی بی تی یه چیز دیگه بود اصن یه چیزی بودا آتشین یادش التماس مامان و باباش کردیم خداییشم حق داشتن من اولین بار که دیدمش داشتم پرتقال پوست میکندم دستم بریدم:25r30wi::25r30wi:
وایییییییییی بهاری مردم از خنده
راستی میدونی چرا من حامی شدم؟
چون خودم از خوشگلیم خیلی ضربه خوردم
گفتم نزارم شماها هم زخم خورده تقدیر بشید
بهار تو خوشکلیت حرفی نیست ولی بی بی تی یه چیز دیگه بود اصن یه چیزی بودا آتشین یادش التماس مامان و باباش کردیم خداییشم حق داشتن من اولین بار که دیدمش داشتم پرتقال پوست میکندم دستم بریدم:25r30wi::25r30wi:
خوشکلا که نه اعتماد به نفسا شناخته شدن!!!
حالا جالبیش اینه که این دختر به اصطلاح خوشگلشون رو به کسی نشون نمیدن چون میخوان بدنش به یه پاکستانی!!! خب چه کاریه؟!!! شوهر پاکستانی آخرش یه بمب میبنده به خودش منفجر میشه میره!!! دخترشون بیوه میشه!!! همون بدنش به یه ایتالیایی که بهتره!