![]()
این تصویر واقعی ترین تصویری است که تا کنون در دنیا از این موجودات گرفته شده و تو دوران خودش سروصدای زیادی به پا کرد و همچنین مورد تایید رهبران دینی دنیا هم بوده
نجما جان این جن های عزیز که افتخار نمیدن بیان آتلیه با هامون عکس بندازن. والا همین یدونه عکس معتبر تو دنیا از اینا وجود داره و به مابقی عکسها نمیشه اعتماد کرد. وگرنه عکس زیادهاپی جان حداقل چند تا عکس اپدیت بذار عزیز ، این که مال کلاس پنجم منه ....
انقدرگیر بدین به این حضرات تا بیان سراغتون!!!!!!!!!!ازمن گفتن بود:sdasdasd:
نجما جان این جن های عزیز که افتخار نمیدن بیان آتلیه با هامون عکس بندازن. والا همین یدونه عکس معتبر تو دنیا از اینا وجود داره و به مابقی عکسها نمیشه اعتماد کرد. وگرنه عکس زیاده
اسم اجنه هارو كجا ميشه پيدا كرد؟چون ي جاي خوندم اسم اجنه مورد نظر را ببريد نميدونم بايد چي گف
من با چندتاشون بودم زياد باهاشون حرف نميزدم
ولي بلد نبودم تسخير كنم
راهش چيه؟
صحتش رو نمی دونما شاید واقعی باشه و شاید با احتمال زیاد فتوشاب باشه. به هر حال عکسه جالبه![]()
اسم اجنه هارو كجا ميشه پيدا كرد؟چون ي جاي خوندم اسم اجنه مورد نظر را ببريد نميدونم بايد چي گف
من با چندتاشون بودم زياد باهاشون حرف نميزدم
ولي بلد نبودم تسخير كنم
راهش چيه؟
خدا وکیلی؟
چه شکلی بودن؟
میکروب جان گرفتی مارو؟
پست بعدی تونو خوندم. جواب دادید. ولی میشه توضیح بدید
راستی اینایی که شما گفتین جیوونای باغ وحشه، اجنه نیست!
واي بچه ها من ميترسم ، از وقتي تاپيك هاي جن و پري و اين چيزارو خوندم شبا تا برق. اتاقمو خاموش ميكنم احساس سكته بهم دست ميده حس ميكنم الان ي جن ظاهر ميشه ! خدايي تيك عصبي انگار گرفتم !
من نه كسي رو سركار گذاشتم ن دروغ گفتم/فقط خاستم اگه كسي اطلاعاتش زياده بهم كمك كنه و اطلاعاتم زياد بشه همين
ي مدت تو كار متافيزيك بودم
بعد اينكه چاكراه 6ومم تا حدودي باز شد ولي نه بطور كامل
موجودات ماورايي رو ميديدم/
برا اينكه باهام ارتباط برقرار كنن يا بهتر بگم دوست شم باهاشون حتي اطلاعاتي از اينده بهم ميدادن ك بيشترشون درس بود /ذهنم هميشه مشغول بود