دانستنی هایی در مورد جن و ارواح و موجوداته غیر قابل رویت

cheshmak

New member
انقدرگیر بدین به این حضرات تا بیان سراغتون!!!!!!!!!!ازمن گفتن بود:sdasdasd:

epi_info

New member
jenforgarmsarnews.jpg

این تصویر واقعی ترین تصویری است که تا کنون در دنیا از این موجودات گرفته شده و تو دوران خودش سروصدای زیادی به پا کرد و همچنین مورد تایید رهبران دینی دنیا هم بوده

najma

New member
jenforgarmsarnews.jpg

این تصویر واقعی ترین تصویری است که تا کنون در دنیا از این موجودات گرفته شده و تو دوران خودش سروصدای زیادی به پا کرد و همچنین مورد تایید رهبران دینی دنیا هم بوده

اپی جان حداقل چند تا عکس اپدیت بذار عزیز ، این که مال کلاس پنجم منه ....

epi_info

New member
جریان عکس بالا اینه:
اين عكس پس از تاييد رهبران ديني در كشور امارات در رسانه هاي مختلف چاپ و منتشر شد. يك جوان عرب در منطقه حليله امارات با شنيدن صداهاي عجيب در يكي از غارهاي اطراف اين منطقه دوربين خود را برداشته و به محل مي رود و در آنجا موجودي عجيب شبيه جن را مشاهده مي كند. فرد عكاس بر اثر سكته قلبي فوت مي شود و پليس با اعلام دوستان او و مراجعه به محل در كنار جسد وي دوربين عكاسي مي يابد و با ظهور فيلم داخل دوربين عكس جن را مشاهده مي كند. اين عكس و خبر در نشريات امارات به چاپ رسيده و از تلويزيون آن كشور نيز پخش شده است.

epi_info

New member
اپی جان حداقل چند تا عکس اپدیت بذار عزیز ، این که مال کلاس پنجم منه ....
نجما جان این جن های عزیز که افتخار نمیدن بیان آتلیه با هامون عکس بندازن. والا همین یدونه عکس معتبر تو دنیا از اینا وجود داره و به مابقی عکسها نمیشه اعتماد کرد. وگرنه عکس زیاده

najma

New member
انقدرگیر بدین به این حضرات تا بیان سراغتون!!!!!!!!!!ازمن گفتن بود:sdasdasd:

مگه ندیدی چی شد چشمک ؟
اونطرف رضا گیر داده بود به این حضرات ....
شب اومدن تهدیدش کردن
فرداش رضا اومد گفت بچه ها تاپیکو دیگه ادامه ندید ....:motat:

najma

New member
نجما جان این جن های عزیز که افتخار نمیدن بیان آتلیه با هامون عکس بندازن. والا همین یدونه عکس معتبر تو دنیا از اینا وجود داره و به مابقی عکسها نمیشه اعتماد کرد. وگرنه عکس زیاده

حالا اعتبارش که بمااااااااااااااااااااند ....:ph34r-smiley:

epi_info

New member
جن دارای حرکات بسیار سریع می‌باشد و به همین دلیل قبلاً می‌توانست در آسمان نفوذ و استراق سمع کند ولی با ظهور حضرت مسیح(علیه‌السلام) جلوی ورود و نفوذ آنها به آسمانها به صورت نسبی گرفته شد و با ظهور پیامبر گرانقدر اسلام حضرت خاتم الانبیاء(صلی‌الله‌علیه‌و آله‌وسلم) کاملاً از ورود آنها به آسمانها جلوگیری گردید. خلقت انسان بعد از خلقت جن روی زمین بوده است و جن‌ها هفت هزار سال پیش از انسان در کره زمین زندگی می‌کردند.

epi_info

New member
همانطور که انسانها پدری بنام آدم دارند که همه انسانها از نسل او هستند، اجنه نیز دارای

پدری هستند که اولین مخلوق می باشد ونام او شومان است.

در روایتی ، شخصی از حضرت علی پرسید پدر اجنه کیست؟ حضرت در جواب آن شخص

فرمودند: نام پدر اجنه شومان است.

اسم اجنه هارو كجا ميشه پيدا كرد؟چون ي جاي خوندم اسم اجنه مورد نظر را ببريد نميدونم بايد چي گف
من با چندتاشون بودم زياد باهاشون حرف نميزدم
ولي بلد نبودم تسخير كنم
راهش چيه؟

اونها ب اشكال مختلفين/بعضي ها سايه بعضي ها بلند ومشابه انسان و بعضي ها كوناه وترسناك
من اينا رو ديدم
بعضيهاشون شبيه سگن يا حيوناي ديگه

mj1919

New member
اسم اجنه هارو كجا ميشه پيدا كرد؟چون ي جاي خوندم اسم اجنه مورد نظر را ببريد نميدونم بايد چي گف
ولي بلد نبودم تسخير كنم
راهش چيه؟

خدا وکیلی؟
چه شکلی بودن؟
میکروب جان گرفتی مارو؟

پست بعدی تونو خوندم. جواب دادید. ولی میشه توضیح بدید

راستی اینایی که شما گفتین جیوونای باغ وحشه، اجنه نیست!

fateme67

New member
YB8zQQ6o4J.jpg
صحتش رو نمی دونما شاید واقعی باشه و شاید با احتمال زیاد فتوشاب باشه. به هر حال عکسه جالبه

یاد فیلم کینه افتادم این عکسو دیدم......آقا کینه3 رو ک دیدم شبا همه ش احساس میکردم اون بچه با اون چشاش الان بالا سرمه!!!!!!!!!!!!!!!!!

fateme67

New member
ولي بلد نبودم تسخير كنم
راهش چيه؟

یاااااااااااااا علی!!!!!!!!!!با جنا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacsmiley:

mikhak s

New member
اپي جان عكس نزار آفرين پسر خوب تا بازم بيام اينجا:dadad4::sadsmiley:

padideh

New member
واي بچه ها من ميترسم ، از وقتي تاپيك هاي جن و پري و اين چيزارو خوندم شبا تا برق. اتاقمو خاموش ميكنم احساس سكته بهم دست ميده حس ميكنم الان ي جن ظاهر ميشه ! خدايي تيك عصبي انگار گرفتم !

padideh

New member
يا حضرت زهرا!!!! تو رو خدا از اين عكسا نذار ، نذار عزيزم نذار!!!! من همينطوريش الان قاطي كردم ديگه چ برسه ب عكس !!

خدا وکیلی؟
چه شکلی بودن؟
میکروب جان گرفتی مارو؟

پست بعدی تونو خوندم. جواب دادید. ولی میشه توضیح بدید

راستی اینایی که شما گفتین جیوونای باغ وحشه، اجنه نیست!

من نه كسي رو سركار گذاشتم ن دروغ گفتم/فقط خاستم اگه كسي اطلاعاتش زياده بهم كمك كنه و اطلاعاتم زياد بشه همين
ي مدت تو كار متافيزيك بودم
بعد اينكه چاكراه 6ومم تا حدودي باز شد ولي نه بطور كامل
موجودات ماورايي رو ميديدم/

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
واي بچه ها من ميترسم ، از وقتي تاپيك هاي جن و پري و اين چيزارو خوندم شبا تا برق. اتاقمو خاموش ميكنم احساس سكته بهم دست ميده حس ميكنم الان ي جن ظاهر ميشه ! خدايي تيك عصبي انگار گرفتم !

وايييييييييييييييييييي من ديشب يه خواب خيلي خيلي بد ديدم. :sad: خواب ديدم توي حياط يه خونه اي چند تا بالش كنار هم گذاشته بودم (دقيقا مثل يه تخت شده بود)بعد يادم رفت برشون دارم اومدم تو خونه يه دفه صداهايي شنيدم رفتم تو حياط ديدم سه تا جن اومدن روي اون بالشا بخوابن فقط يادمه وقتي فهميدم جنه كه قيافشو ديدمو تا سر حد مرگ ترسيدمو رومو برگردوندم (الانم دستام يخ كرده دارم تعريف ميكنم)يه مردي( يادم نمياد آشنا بود يا نه) سه تاشون زد ظاهرا مرده بودن ولي بعدش مثل لالا اشاره كردم به يكيشون كه داشت از رو زمين بلند ميشد يه چاقو هم دستش بود اومد طرفمون........... بعدش يادم نمياد،‌:dadad4:وقتي از خواب پريدم جرات نداشتم اطرافمو نگاه كنم فقط خدارو شكر كردم خواب بودم:wacsmiley: اصلا به اين چيزا فكر نميكردم نميدونم چرا چنين خوابي ديدم:14:

fateme67

New member
من نه كسي رو سركار گذاشتم ن دروغ گفتم/فقط خاستم اگه كسي اطلاعاتش زياده بهم كمك كنه و اطلاعاتم زياد بشه همين
ي مدت تو كار متافيزيك بودم
بعد اينكه چاكراه 6ومم تا حدودي باز شد ولي نه بطور كامل
موجودات ماورايي رو ميديدم/
برا اينكه باهام ارتباط برقرار كنن يا بهتر بگم دوست شم باهاشون حتي اطلاعاتي از اينده بهم ميدادن ك بيشترشون درس بود /ذهنم هميشه مشغول بود

میکروب جان چطوری این کارو میکنیییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا