:25r30wi:بعضی سوالا خیلی بامزه بود ؛مشتاقم جواب ادمین رو بخونم.
(بعضیاش رو که میخوندم احساس میکردم طرف داره در مورد ادمین تحقیق میکنه -تحقیق خواستگاری :25r30wi
اما سوالای خودم:
1-چقدر توی فضاهای مجازی زندگی میکنید؟
2- من مجازی شما چقدر با من حقیقی تون فاصله داره؟(کیلومترها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)(یا مثلا به اندازه فاصله حرف تا عمل ،فاصله عقیده تا عملکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
3- از اون تیپ آدما هستین که عاشق ایران باستان و متنفر از هر لغت عربی و ....؟
4- چقدر به اطرافیانتون اهمیت میدن (خانواده-دوستان -همکاران) ؟
5- از اون آدمایی هستین که دیگران باید با شما هماهنگ بشن؟( مصادیق این افراد: هر وقت دلشون خواست جواب sms هاشون رو میدن ؛جواب بسیاری از تماس ها رو نمیدن و بعد میگن اگه کار داشته باشه خودش بعدا زنگ میزنه )
(چندتا سوال میشه پرسید)
6- تا حالا براتون پیش اومده رفتارتون باعث سوء تفاهم عشقی برای کسی بشه ؟ در مقابل ابراز احساسات اون چه رفتاری داشتین؟
7- تدریس کردن رو دوست دارین ؟ -دوست دارین استاد باشین-
8- آیا رفتارتون رو بر اساس محیط و متناسب با اون تغییر میدین یا ترجیح میدین محیطتون رو عوض کنید؟
9- آیا همیشه خانم ها مقدم هستن؟
10- آدم سیاسی هستین؟ -منظورم داشتن اطلاعات ودیدگاه سیاسی نیست
1- روزانه 3 ساعت (وبگردی + انجمن البته نه هر روز + سایتهای دیگه)
2- خداروشکر ترسی از مواجهه حضوری با افراد انجمن ندارم چون همینم که می بینید
3- فرهنگ ایران باستان رو دوست دارم. استفاده از لغات عربی در کلام فارسی رو دوست ندارم. ولی در حوزه خودش کتابهاب قرآن و احادیث و... دلیلی برای نشون دادن مخالفت وجود نداره
4- خیلی
5- راستش بعضی وقتا اینجوری پیش میاد که واقعا دست خود آدم نیست نه اینکه عمدا جواب ندم یا وقت نذارم
6- اگر بخوام شفاف بگم آره چندبار پیش اومده اونم بخاطر رفتار من نبود بلکه خود فرد نرمال نبوده - عکس العملم قطع رابطه بطور کامله (به دلایلی که برای خودم موجه هست)
7- آره دوست دارم
8- می رم مهمونی یا توی یک جمع هستم تبحر خاصی در ایجاد یک تاپیک! مورد توجه افراد دارم
9- همیشه نه (کسی که پتانسیل بالاتر توی اون موضوع داره مقدم هست)
10- خوشبختانه اطلاعات سیاسیم بالاست خیلی از افراد پشت صحنه احزاب رو می شناسم که اسامی اونها در رسانه ها نیست ولی همه کاره هستند... در کل دخالتی در سیاست ندارم