داستاخ خلقت زن اثری زیبا از زبان یک مرد

najma

New member
من اون اولین کامنتو برا اون متنی که زن رویایی توش توصیف شده بود دادم و هنوزم سر حرفم هست. متنهای بعدی درجه و شدت فوق العاده بودنش کمتر از متن اولیه

سر حرفتون باشید . اجباری برای لایک کردن در کار نیست .:4d564ad6:

mohana

Well-known member
انسانیت شاید تعییر نکرده ولی توقعات بی جای خانمها از آقایون رفته بالا که باعث شده این مشکلات پیش بیاد

:ph34r-smiley: عجـــــــــــــب......
ینی من زیادی خوشبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نکنم:smiliess (12):

najma

New member
: عجـــــــــــــب......
ینی من زیادی خوشبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نکنم:

نه عزیزم . اتفاقا نگاه شما درسته:riz304: بعضیا سر مسائل جنسیتی که میشه!!!! کلا همه چیز رو زیر سوال میبرن:ph34r-smiley::5:
خب اینم جزو طبیعتشون هست لابد :smiliess (12):

monika.6

New member
آخخخخییییییییییییییییییییی چقد دلم سووخت!!!! به قول باسیلوس همیشه هم اینجوری نیستااااااا.:motat: به نظر من خیلی هم افراط خوب نیستااااااااا:25r30wi:.ضمنا اگه کسی همچین شخصی رو در بین زنهای امروزی سراغ داره بگه از طلا بگیریمش ببریم بذاریم موزه. به نظرم من آقای استاین این متن رو وقتی نوشته که زنش قهر کرده بوده رفته خونه باباش.ایشونم که زیادی گشنه ش شده و نتونسته واسه خودش غذا تهیه کنه و از قضای آمده قند خونش اومده پایین اینارو نوشته:25r30wi:. یا خیلی زن ذلیل بوده زنه با جارو وایساده بوده بالا سرش گفته یا بنویس یا با این میزنم تو سرت. یا هم اگه مجرد بوده دختره بش جواب رد داده بود که استاین باید بره خدارو بخاطر اینکه هنوز مجرد بود شکر کنه نمیدونسته چه توفیق اجباری نصیبش شده بوده.:25r30wi:

چه بی انصاف تازه داشتم کلی ذوق میکردما که یهو!!

reza.n

New member
چرا سر همه چیز بحث و کل کل میکنین.بخونین لذت بردین لایک کنین.دوس نداشتین لایک نکنین.:smiliess (13):خسته شدیم اینقد کامنت اینطوری خوندیم.:riz303::sad:

TUMS

Well-known member
یه چیزی بگم کسی هم ناراحت نشه لطفآ
آره دخترای خوب هستن و واقعآ هم وجود دارن ولی دیده نمیشن و برعکسش پسر خوب هم . .. .
ولی به خدا نمیدونم بعضی ها بزرگ میشن ولی بزرگ نمیشوند
انصافآ مادران ما و پدرانمون واقعآ پدر و مادر بودن و همه ی اون ویژگی های خوبی که گفته شد را داشتن
ولی واقعآ کم کاری از ماست
بعضی روزا با خودم فکر میکنم یعنی میشه آینده این پسر یا این دختر نقش پدر و مادر را اصلآ میفهمه که بخواد اون نقش را ایفا کنه
یه کم خودمون را اصلاح کنیم لطفآ . . . .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Shaghaegh

ghazal26

New member
سلام دوستاي گلم كه توي اين روزاي آخر كنكور خسته شدن و دارن بهم گير ميدن! :image170:
نجما جونم بسيار متن زيبايي بود. خب اين نظر نويسنده بوده و بيشترشم درسته. به نظرم خدا همه آدمارو در ابتدا همينقدر زيبا آفريد (چه مرد چه زن) اما اين ما آدماييم كه بعضي غرايز زيبامونو كمرنگ ميكنيم(بازم چه زن چه مرد:sad:)
حالا باهم دوست باشيد و از زندگي لذت ببريد :thumbsupsmileyanim:

Mohammad gh

New member
انسانیت شاید تعییر نکرده ولی توقعات بی جای خانمها از آقایون رفته بالا که باعث شده این مشکلات پیش بیاد

در یک سری موارد موافقم مثل مشکلات اقتصادی که خب گاهی وقتا انتظارات نادرست هست اما یه سری موارد دیگه هم پذیرش بعضی خواسته هایی که در کشورهای مدرن دیگر دنیا خیلی هم عادی هست به خاطر جامعه ی تا حدودی سنتی ما غیر معقول شناخته میشه.

یه چیزی بگم کسی هم ناراحت نشه لطفآ
آره دخترای خوب هستن و واقعآ هم وجود دارن ولی دیده نمیشن و برعکسش پسر خوب هم . .. .
ولی به خدا نمیدونم بعضی ها بزرگ میشن ولی بزرگ نمیشوند
انصافآ مادران ما و پدرانمون واقعآ پدر و مادر بودن و همه ی اون ویژگی های خوبی که گفته شد را داشتن
ولی واقعآ کم کاری از ماست
بعضی روزا با خودم فکر میکنم یعنی میشه آینده این پسر یا این دختر نقش پدر و مادر را اصلآ میفهمه که بخواد اون نقش را ایفا کنه
یه کم خودمون را اصلاح کنیم لطفآ . . . .

این دیگه برمیگرده به تربیت اجتماعی و همون پدر و مادرای قدیم چون خانواده اصلی ترین جای رشد و تعالی فرزند و اماده کردن اون برای جامعه هست.در حال حاضر بعضی ارزش ها بنابر زمانه و یشرفت تکنولوژی تغییر کرده و باید این تغییرات رو بپذیریم
درست نیست که بگیم که پدرمادرای قدیم فرشته بودن و جدید ها نه!برای مثال در خانواده های امروزی بیشتر به ازادی و استعداد فرزند بها میدن و اجبارش نمیکنن که حتما باید بری پزشک بشی یا اگر بازیگر بشی کار بسیار بدی کردی در صورتی که در قدیم دنبال کردن شغل خانوادگی یا ازدواج اجباری یا حرف گوش کردن بلامنازع و غیره خیلی مرسوم تر بوده که متاسفانه هنوزم اثارش در جامعه باقیه.مگر اینکه بخواید عده ی اقلیتی رو مثال بزنید که اون زمون ها هم روشن فکرانه تر به فرزندان و خانواده نگاه میکردن که درین صورت استثنا و عده ای متفاوت از زمان خودشون,همیشه هستن.
به عقیده ی من اگر نظام حال حاضر خانواده در ااین روهای ایران سست تر از سابق شده به خاطر مشکلات عدیده ی اقتصادی و سیاسی و به دنبال اون مشکلات فرهنگی هست در واقع بهتر بگم بخاطر شدت بی سابقه ی مشکلات بوده چون مسائل سیاسی و اقتصادی همیشه گریبانگیر و عاملی بسیار منفی در رشد و پیشرفت مردم این سرزمین بوده

بالا