najma
New member
من اون اولین کامنتو برا اون متنی که زن رویایی توش توصیف شده بود دادم و هنوزم سر حرفم هست. متنهای بعدی درجه و شدت فوق العاده بودنش کمتر از متن اولیه
سر حرفتون باشید . اجباری برای لایک کردن در کار نیست .:4d564ad6:
من اون اولین کامنتو برا اون متنی که زن رویایی توش توصیف شده بود دادم و هنوزم سر حرفم هست. متنهای بعدی درجه و شدت فوق العاده بودنش کمتر از متن اولیه
سر حرفتون باشید . اجباری برای لایک کردن در کار نیست .:4d564ad6:
انسانیت شاید تعییر نکرده ولی توقعات بی جای خانمها از آقایون رفته بالا که باعث شده این مشکلات پیش بیاد
h34r-smiley: عجـــــــــــــب......
ینی من زیادی خوشبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نکنم:smiliess (12):
: عجـــــــــــــب......
ینی من زیادی خوشبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نکنم:
آخخخخییییییییییییییییییییی چقد دلم سووخت!!!! به قول باسیلوس همیشه هم اینجوری نیستااااااا.:motat: به نظر من خیلی هم افراط خوب نیستااااااااا:25r30wi:.ضمنا اگه کسی همچین شخصی رو در بین زنهای امروزی سراغ داره بگه از طلا بگیریمش ببریم بذاریم موزه. به نظرم من آقای استاین این متن رو وقتی نوشته که زنش قهر کرده بوده رفته خونه باباش.ایشونم که زیادی گشنه ش شده و نتونسته واسه خودش غذا تهیه کنه و از قضای آمده قند خونش اومده پایین اینارو نوشته:25r30wi:. یا خیلی زن ذلیل بوده زنه با جارو وایساده بوده بالا سرش گفته یا بنویس یا با این میزنم تو سرت. یا هم اگه مجرد بوده دختره بش جواب رد داده بود که استاین باید بره خدارو بخاطر اینکه هنوز مجرد بود شکر کنه نمیدونسته چه توفیق اجباری نصیبش شده بوده.:25r30wi:
نه عزیزم . اتفاقا نگاه شما درسته. بعضیا سر مسائل جنسیتی که میشه!!!! کلا همه چیز رو زیر سوال میبرن
خب اینم جزو طبیعتشون هست لابد
انسانیت شاید تعییر نکرده ولی توقعات بی جای خانمها از آقایون رفته بالا که باعث شده این مشکلات پیش بیاد
یه چیزی بگم کسی هم ناراحت نشه لطفآ
آره دخترای خوب هستن و واقعآ هم وجود دارن ولی دیده نمیشن و برعکسش پسر خوب هم . .. .
ولی به خدا نمیدونم بعضی ها بزرگ میشن ولی بزرگ نمیشوند
انصافآ مادران ما و پدرانمون واقعآ پدر و مادر بودن و همه ی اون ویژگی های خوبی که گفته شد را داشتن
ولی واقعآ کم کاری از ماست
بعضی روزا با خودم فکر میکنم یعنی میشه آینده این پسر یا این دختر نقش پدر و مادر را اصلآ میفهمه که بخواد اون نقش را ایفا کنه
یه کم خودمون را اصلاح کنیم لطفآ . . . .