خوش تیپ باشیم : راهنمای کاربردی رنگ‌ها برای ست کردن لباس

qom

New member
ینی شما حق انتخاب رنگ رو دارین؟ بابا خوش بحالتون . ما وقتی میخوایم لباس بپوشیم . اول باید دید کدوما شسته است . کدوم یک از شسته ها اتو شده است . کدوم مرتبط با فصله . که از این فیلتر ها که بگذره دیگه مگه میشه ست رنگ با هم کرد؟
نه جدا اینا رو میگین یا بابت مزاح و شوخی؟ اگه جدیه تغییراتی در شیوه زندگی خود بدم . زرد با مشکی رو خوشم میاد . عسلی و قهوه ای هم خوبه . مشکی و سورمه ای هم دوس دارم . مشکی و قرمز بیشتر تو تن خانوما میاد . قهوه ای کم رنگ و ذغالی رو هم دوس دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

'Reza'

New member
والا اینهمه رنگ میشمارین من اینهمه لباس ندارم
یعنی فقط طوسی میپوشم و سورمه ای و نارنجی و گاها زرشکی و نخودی و سیاه و یاسمنی و شطرنجی با رنگای روشن و ی پیرهن سبزو طوسیهم دارم ک همه مشتریشن بالاخص نوتر:tonguesmiley:
حالا اینارو چطوری ترکیب کنم حرف ق درسته با اتو بودن دم دست بودن فصلی بودن و اینا
هیچوقت ست نمیشم مگر اینکه طوسی و سیاه و سرمه ای باشه ک اکثرا میپوشم

ROJO

New member
ما ک رفتیم مشکی خریدیم واسه عیدمون، ما ازین رنگای سوسول مثه یاسی ک مد میشه نمیپوشیم:motat: ما :whistle:

yara

New member
:smilies-azardl (113توی این گرونی نمیشه خیلی به مد باشیم

همش مجبوریم رنگی بخریم که با بقیه لباس هامون بشه ست کرد.....والا...مثل مشکی که عمرا اگه از مد بره ....
:motat:

Taraa

Well-known member
ما اگه مشکی پوشیدیم بابابزرگه بهمون میگه کلاغ سیااااا آبرومونو میبرههههه :25r30wi:.. مشکی فقط برا وقتای استتار

یعنی فقط
طوسی میپوشم و سورمه ای و نارنجی و گاها زرشکی و نخودی و سیاه و یاسمنی و شطرنجی
با رنگای روشن و ی پیرهن سبزو طوسیهم دارم ک همه مشتریشن بالاخص نوتر

رضا تو اینهمه رنگ داری بعد تازه میگی من اینهمه لباس ندارم !

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
نمیدونم این بشر :)-/) چیکار کرده نقل قولاشم مث کامنتاش یه جور دیگه اس با بقیه فرق داره .. چرا اونجوری بریده بریده میشهههههههه؟ بهع

نوتر

New member
یعنی فقط طوسی میپوشم و سورمه ای و نارنجی و گاها زرشکی و نخودی و سیاه و یاسمنی و شطرنجی با رنگای روشن و ی پیرهن سبزو طوسیهم دارم ک همه مشتریشن بالاخص نوتر::
حالا اینارو چطوری ترکیب کنم حرف ق درسته با اتو بودن دم دست بودن فصلی بودن و اینا
هیچوقت ست نمیشم مگر اینکه طوسی و سیاه و سرمه ای باشه ک اکثرا میپوشم

اون پیرن(جلیقه) رضا دقیقا دقیقا عین اینه.

اون گوشه هاشم اونجوریه هااا. همونجور تریپ شیرفرهادیه:rolleyessmileyanim:
روز اول که دیدم گفتم یا خدااا رضااااا این چیه گرفتی؟؟
گفت گشتم گشتم گشتم از بهترین فروشگاههای تبریز گرفتم :motat:تو چی میدونی:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

leylii

New member
زرد و سفید خیلی شیکه ..( شلوار سفید + روسری سفید+ مانتو خردلی ) هر زردی نه هاااااااااااااااا زرد خوشگل
زرد و مشکی هم همین طور (روسری زرد+شلوارو مانتو مشکی) ....
مشکی و سفید هم قشنگه
مشکی و قرمز(مانتو + شلوار مشکی ...روسری قرمز )
:4d564ad6::thanks::riz304:

ROJO

New member
زرد و سفید خیلی شیکه ..( شلوار سفید + روسری سفید+ مانتو خردلی ) هر زردی نه هاااااااااااااااا زرد خوشگل
زرد و مشکی هم همین طور (روسری زرد+شلوارو مانتو مشکی) ....
مشکی و سفید هم قشنگه
مشکی و قرمز(مانتو + شلوار مشکی ...روسری قرمز )
:4d564ad6::thanks::riz304:

میبینم ک منو لیلی سلیقمون تقریبأ شبیهه:ad54ad:

بالا