خودمونی

ببین مامان من آدمی رو میشناسم که اصلا اهل خیانت و این چیزا نبود ولی خوب زنش با یکی دیگه دوست شده بود شوهرش سر همین توسط اون دوست پسره کشته شد

- - - Updated - - -

منکه نمیپذیرم ولی میگم چون این حرفا زیاد گفته میشه وزیاد اتفاق میوفته اکثرا تا یه اختلاف کوچولو پیش میاد میرن سمت یکی دیگه !حالا کی بیشتر مقصره خانم یا اقا؟
آره من باهات موافقم
ی جوریایی صبرمردم پایین اومده
سعی نمیکنن مشکلاتشون رو حل کنن سعی نمیکنن بشینن باهم درست صحبت کنن تا بفهمن اشکال از کجاست

دیانا126

New member
ببین مامان من آدمی رو میشناسم که اصلا اهل خیانت و این چیزا نبود ولی خوب زنش با یکی دیگه دوست شده بود شوهرش سر همین توسط اون دوست پسره کشته شد

- - - Updated - - -

منکه نمیپذیرم ولی میگم چون این حرفا زیاد گفته میشه وزیاد اتفاق میوفته اکثرا تا یه اختلاف کوچولو پیش میاد میرن سمت یکی دیگه !حالا کی بیشتر مقصره خانم یا اقا؟

به نظر من هردو چون مرغ همسایه غازه.

اکثرا کنجکاون!میخان بدونن اصلا جطوریه؟خوبه بده؟ مث مواد بعد کم کم دیگه ناموسشون واسشون اهمیت نداره
این هم بخاطر همونیه ک من گفتم توی سنین پایین اتفاق میفته
اونهایی ک سن مناسبی دارن اکثرا دانشگاه رفته ان ومیدونن چ جوری با جنس مخالف برخورد کنن

دیانا126

New member
این هم بخاطر همونیه ک من گفتم توی سنین پایین اتفاق میفته
اونهایی ک سن مناسبی دارن اکثرا دانشگاه رفته ان ومیدونن چ جوری با جنس مخالف برخورد کنن

نه مامان صرف دانشگاه رفتن باعث نمیشه طرف شعور و درکش بالا بره درسته تاثیر داره ولی این جور کارها تو ذات آدمهاست. /آدم کسایی رو میبینه که طرف فوق تخصص هستش بچه دانشگاهی داره ولی بیا دوست دخترم داره

بدتر از اینم میشه!
من ی اشنایی داشتم ک با زنش ب مشکل میخورد ووقتی باهم صحبت میکردن تا حلش کنن ب بحث ودعوا کشیده میشد
بعد اگه اون اقا میومد ی نفر دیگه همون حرفایی ک خانمش میزد رو بهش میکفت سریع قبول میکرد
مردم ی جورایی نمیدونن باهم چ جوری صحبت کنن

نه مامان صرف دانشگاه رفتن باعث نمیشه طرف شعور و درکش بالا بره درسته تاثیر داره ولی این جور کارها تو ذات آدمهاست. /آدم کسایی رو میبینه که طرف فوق تخصص هستش بچه دانشگاهی داره ولی بیا دوست دخترم داره
اون دیگه ی جورایی شعور نداره
احیانااین فرد خانمش تحصیلاتش پایین نیس؟

دیانا126

New member
یه خورده هم پوشش تو جامعه بد شده. طرف خودشو انقدر فجیع آرایش میکنه که اصلا نمیشناسیش، لباسای آنچنانی میپوشه من بعضی وقتها به مردها حق میدم فقط بعضی وقتها
دکتر انوشه حرف جالبی میزنه میگه:
دخترها از راه گوش عاشق میشن و پسرها از راه چشم
البته الان عش که نمیشه گفت

دیانا126

New member
اون دیگه ی جورایی شعور نداره
احیانااین فرد خانمش تحصیلاتش پایین نیس؟

طرف زنش هم دکتر بود
مامان این فقط یه موردش خیلی ها هستن که هر دو تحصیل کرده ان ولی بازم ازین موردها دارن
تو هر طبقه ای از اجتماع میتونه بروز کنه

- - - Updated - - -

اره خب هر دو مقصرن !من دوستم بهش کفتن نامزدت رفیق داره!
گفت فقط یکی؟
گفتن اره
گفت یکی هم خوب بیشتر نباشه

ینی بنظر من کاریش نمیشه کرد

یاس با این جور آدما نگرد والااااااااااااااااااااااااااااا

یه خورده هم پوشش تو جامعه بد شده. طرف خودشو انقدر فجیع آرایش میکنه که اصلا نمیشناسیش، لباسای آنچنانی میپوشه من بعضی وقتها به مردها حق میدم فقط بعضی وقتها
دکتر انوشه حرف جالبی میزنه میگه:
دخترها از راه گوش عاشق میشن و پسرها از راه چشم
البته الان عش که نمیشه گفت
همین مشکلات جامعه باعث شده ک پسر امروزی بگه سیرت مهمتر از صورته نه؟

yas126

Member
مردم کلا دنبال کار و پول هستن وقتی یه کسی شب وروز سر کاه چطور انتظار داره همسرش راضی باشه از هم دیگه زده میشن
پووووووووووول دراوردن خوبه ولی باید جوری باشه که ادم به خونوادشم برسه!

دیانا126

New member
مردم کلا دنبال کار و پول هستن وقتی یه کسی شب وروز سر کاه چطور انتظار داره همسرش راضی باشه از هم دیگه زده میشن

درسته قبول دارم
بعضی وقته ها فکر میکنم چقدر والدین ما صادقانه با هم زندگی کردن با وجود اون همه مشکلی که تو قدیم بود

yas126

Member
طرف زنش هم دکتر بود
مامان این فقط یه موردش خیلی ها هستن که هر دو تحصیل کرده ان ولی بازم ازین موردها دارن

- - - Updated - - -

یاس با این جور آدما نگرد والااااااااااااااااااااااااااااا
خب چکار کنه بنظرت؟خودکشی کنه؟

دقیقا
من فک میکنم این مشکلات بیشتر توی رشته های پیراپزشکی اتفاق میفته
من دوستام ک زن وشوهر هردو پرستارن یه طرف نمیره سر کار چون میگه هیچ وقتی واسه همدیگه ندارن

دیانا126

New member
طرف زنش هم دکتر بود

- - - Updated - - -

خب چکار کنه بنظرت؟خودکشی کنه؟

خودکشی نه ولی غیرتش کجا رفته بابا دست خوش

بالا