خودمونی

helma22

New member
میگم چرا اینطوری میشه؟!!!
اینجا کسی سوالارو سانسورم میکنه؟!!!

نه جدی گفتم
این که هرکدوم از یه جا هستیم و اختلافی با هم نداریم...
به نطرم واقعا نکته ظریفیه...
آهان
اما برام جالب بود ک ی نفر اونهم بارشته ای متفاوت وارد این تایپیک بشه وبرای بچه های این تایپیک مشکل ایجاد کنه
ب حق چیزای ندیده ونشنیده

دیانا126

New member
من یکی ک کودک بیمار اصن نخوندم وکودک سالمم فقط ی درسنامه خوندمnvp
نوزدان هم فقط ی بارخوندم
اما بقیه رو واقعا خوندم وانتظار نداشتم اونقد بد بدم

من داخلی رو drs خوندم واقعا خلاصه ومفید بود 52 زدم
ویژه هم یه کتاب تست خوندم با پاسخ های کاملا تشریحی48 زدم
روان اصلا نخوندم ولی 62 زدم
زبان فقط504 خوندم که گند زدم شد10درصد
چون سرکار میرفتم فقط تونستم اینارو بخونم

yas126

Member
ان و پ کودکان خلاصه مارلوووووووووووووووووووووووه ونگ خوبه سالهای قبل 70 درصد کادراش می اومدن

آخرین ویرایش:

yas126

Member
هبهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه میکشمت!!!!!!!!!!!!!

ان و پ کودکان خلاصه مارلوووووووووووووووووووووووه ونگ خوبه سال 70 درصد کادراش می اومدن
بنظرمن اصن کودکان ونوزادان ارزش نداشت بخونی چون ضریباشون 1بود
یکی از دوستام کلی روی کودک وقت گذاشت اخرسر35درصدشد فک کن!
راستی یاس کجا بودی نبودی؟!

دیانا126

New member
هبهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه میکشمت!!!!!!!!!!!!!

بازم میخوای کیو بکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یاس بشین سرجات بچه بیش فعال شدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بالا