خودت را در این لحظه فرض بکن چیکار میکنی

mexin

Well-known member
[SIZE=2]من پامیشم تشکرمیکنم میخوابم چون این بلا رو سر تقریباهمه اوردم انتظار تلافی رو دارم......................[/SIZE]:bunnyearsmiley:

بذار رویا جون من یه بار بیام یه پارچ آب روت بریزم ببینم چجوریه .ممنون میشما.تشکر هم نکردی مشکلی نیستا.!:smiliess (3):

cheshmak

New member
من تجربه ش كردمممممممممممممم............. همون لحظه فكر ميكني انداختنت تو استخر آب سررررد................
396320_shout.gif
.............بعدم جيغغغغغ

آخرین ویرایش:

royaaaaa

New member
بذار رویا جون من یه بار بیام یه پارچ آب روت بریزم ببینم چجوریه .ممنون میشما.تشکر هم نکردی مشکلی نیستا.!:smiliess (3):

نه بابا مکسین جان اگه تشکر نکنی مزه نمیده ولی حس خوبیه روت آب بریزن و آب بریزی اونم تو خوابو موقع عبور از زیر پنجره با لباس تروتمیز:ad54ad:

آخرین ویرایش:

biologisst

New member
قطعا پا میشم با بهت طرف رو نگاه میکنم یه چند لحظه. و چون میدونم اون کسی که با من اونجوری شوخی کرده قطعا فرد نزدیک من هستش بش میخندم و میگم باشه یکی طلبت...:black_eyed:

آی تو چقدررر خونسردی!!!
من که اصلا نباید تو خواب باهام شوخی کرد مخصوصا اگه خسته باشم و خوابیده باشم. اگه اینکارو بکنن،بیدار میشم می پرم یه پارچ آب میریزم روش...بعدشم هوااآر می کشم که من میخوام بخوابم ،کاریم نداشته باشین.بگین خب؟!ا:ph34r-smiley:

mikhak s

New member

با داد بیدار میشم اطرافمو نگاه میکنم مثل دیوونه ها :shocked:ببینم کی بوده واس چی بوده ،مطمئنا کسی بوده که باهاش شوخی داشتم بهش میگم آزار داری؟ خودت شروع کردی پس منتظر باش:smiliess (3):

mehrsan

New member
[جیییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ.بعدش هرجی اومد دستم پرت میکنم سمتش

padide

New member
من 100 درصد گریه میکنم چون کار دیگه ای از دستم برنمیاد.

mahsa.

New member
منم بلند میشم یه پارچ پر میکنم و اب بازی هورااااااااااااا

بالا