خوابی که دیدی !

taksetareh

New member
من دیشب خواب می دیدم امتحان دارم نخوندم صبح که مامانم صدام میکرد هی میگفتم مامان بذار درسمو بخونم امتحان دارماااا

hosseini

New member
من دیشبشبکار بودم
یه نیروی کمکی تو بخش داشتیم که چند بار آنژیو کرده
منم خواب دیدم بد حاله و داریم براش کد می زنیم
منم جیغ و دادی را انداخته بودم که نگو
تا اینکه از جا پریدمو یه نفس راحت کشیدم

jojo1991

New member
من که خواب دیدم گربه ها میخوان منو بخورن . . . . . . آدم خوار بودن :sadsmiley: هرجا من میرفتم اون گربه ها هم بودن
از خواب پریدم آخراش
خیلی وحشتناک بود:sadsmiley:

jojo1991

New member
من که خواب دیدم گربه ها میخوان منو بخورن . . . . . . آدم خوار بودن :sadsmiley: هرجا من میرفتم اون گربه ها هم بودن
از خواب پریدم آخراش

biosta

Well-known member
دو شب قبل خواب دیدم درس اختیاری ترم سه ارشد رو اون درسی گذاشتن که دوست دارم یعنی " ناپارامتری" هوراااااااااااااا

biosta

Well-known member
روشهایی وجود دارد که میتوانید مشخص کنید برای خودتان که چه چیزی را خواب ببینید ...

حالا که بحث خوابه جالبه اگر نمی دانید به اطلاعاتتان اضافه بشود که هر شب همه ی انسان ها خواب می بینند و اگر خواب نبینند میمیرند
این یک مطلب علمی هست منتها این که خوابتان یادتان نمی آید یا نه برمیگرده به این که در چه فرایندی از سیکل خواب بیدار میشوید و چگونه بیدار میشوید چون خواب در حافظه ی کوتاه مدت هست .
اتفاقاتی که در طی زمان خواب برای انسان اتفاق میافتد بسیار جالب هست امید وارم در این مورد اطلاعاتتان را بالا ببرید در این صورت به مطالب بسیار بسیار جالبی پی خواهید برد
مثلا" این که متوسط ( بستگی به طول زمان خوابیدن دارد ) انسان در شب که حدود 8 ساعت بخوابد 7 بار در هفت سیکل خواب , خواب می بیند و...

patris

New member
من همیشه تو خواب میفتم تو جوب واز خواب میپرم اه
من از پله زیاد میفتم یعنی زیر پام یهو خالی میشه از خواب میپرم
میگن اون لحظه روح داره از بدن جدا میشه که به خواب عمیق بریم ولی در این مواقع انگار بدن رضایت نمیده:smiliess (3):

taksetareh

New member
از خواب پریدم آخراش
میگن تعبیر گربه دشمن هست مواظب خودت باش عزیزم

محسن ن ک

New member
پست قبلی ویرایش شد...
احسنت پسر کوچولو هیچی رو باور نکن... دنبالش هم نباش که باورت بشه...

موفق باشی

اگه با این نوع کلام قصد ناراحت کردنمو داری باید بگم که نتونستی..بیشتر سعی کن....هیچ دختری سن خودشو بالا نمیبره و اگرم سنش بالا باشه تن به همچین لقبی نمیده...تو غیر این جمله عمل می کنی..پ یه جای کار می لنگه:thumbsdownsmileyani

amirreza

New member
منکه همش تو خواب کفشمو گم میکنم هی دنبال لنگه کفش میگردم نمیدونمم تعبیرش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:

حسان

Well-known member
اگه با این نوع کلام قصد ناراحت کردنمو داری باید بگم که نتونستی..بیشتر سعی کن....هیچ دختری سن خودشو بالا نمیبره و اگرم سنش بالا باشه تن به همچین لقبی نمیده...تو غیر این جمله عمل می کنی..پ یه جای کار می لنگه:thumbsdownsmileyani

نه اصلا نمیخوام هیچکی ناراحت بشه...
دختر شناسیت ضعیفه ها.....

در هر حال من رکورد دار دادن کنکور ارشد هستم...

fatalist

New member
من همیشه خواب میبینم تصادف میکنم میمیرم:dadad4: آخی گناه دارما:sadsmiley:

محسن ن ک

New member
نه اصلا نمیخوام هیچکی ناراحت بشه...
دختر شناسیت ضعیفه ها.....

در هر حال من رکورد دار دادن کنکور ارشد هستم...

ارشدو دختر شناسی شرکت می کنم...این جملمم به عنوان تحقیق ارائه میدم تا اثبات بشه...تو رو هم شاید واسه نمونه ی تحقیق ببرم

بالا