بچه بودم فک میکردم گوزنا شوهر آهوا هستن!!(طنز)
دختره داشت به دوست پسرش آدرس خونشون رو میداد: میای از در ورودی آپارتمان، داخل میشی، میری سمت آسانسور ... دکمه طبقه نهم آسانسور رو با آرنج میزنی ... وقتی اومدی بالا از آسانسور که بیای بیرون سمت چپ خونه منه ... با آرنج در میزنی و منم در رو باز میکنم ... پسره میگه: به نظر آسون میاد ولی چرا باید با آرنج در بزنم؟؟؟ دختره میگه: چی؟؟؟؟ یعنی دست خالی اومدی دیدنم؟؟؟!!
* به دلیل معلوم نبودن اینکه بستنی عروسکی های امسال بابا بستنی دخترن یا پسر، تا اطلاع ثانوی لیس زدنشان حرام می باشد!!!
* پجر!! پجر!! من اومجم!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(پسرشجاع وقتی پدرشو صدا میکرد)
* پس از راه اندازی اینترنت حلال، یا همون اینترانت ملی:
Firefox = ذوالجناح آتشین
Google = گل محمد
Facebook = صحیفه ی نور
Poke = التماس دعا
yahoo = یا حق
Internet explorer = سیر و سفر
Search engine = اجوبه الاستفتاءات
My Space = فضای معنوی
eBay = بازار شام
ebay = سمساریه مش پیریار
در هنگام زدن دکمه ادد؛ مستقیم به دفاتر رسمی صیغه و ازدواج وصل میشوید!
* فقط توی ایرانه که داوطلبان با نگاه کردن به جلد دفترچه کنکور روی زمین فک می کنن شاید بتونن چیزی از سوالات دستگیرشون بشه!
* میگن تو بهشت نیم ساعت که درس خوندی مامانت میاد با یه لیوان چایی و یه کیک شکلاتی میگه عزیزم خسته شدی دیگه بسه برو فیسبوکت رو چک کن…
* بچه بودم فک میکردم گوزنا شوهر آهوا هستن!!
* آخرش ما نفهمیدیم تو رو بوسی کردن باید دوتا بوس کنیم یا سه تا لامصب خیلی شرایط سختیه یهو میخوای سه تا بوس کنی طرفو ، اون دوتا بوس میکنه جا خالی میده وسط جمع ضایع میشی!
* دو تا دختر یکی خیلی خوشگل یکی خیلی زشت میرن تو یه شرکت واسه مصاحبه که اونجا یکی شون استخدام بشه. مدیر شرکت یه نگاه بهشون میندازه و میگه قیافه اصلا برای من مهم نیست مهم فرهنگ و علم شماست. از خوشگله میپرسه که جمعیت ایران چند نفره؟ میگه هفتاد میلیون. مدیر میگه آفرین درست جواب دادی. رو میکنه به زشته میپرسه خوب این هفتاد میلیون رو یکی یکی نام ببر!
زنم اس ام اس داده شب با پیتزا میای خونه, وگرنه میخوام 100 سال سیاه نیای!!! البته اصل جمله کمی ادبیاتش عاشقانه تره, اما خب معنیش همین میشه که گفتم!!!!
* نشستیم تو تاکسی، راننده می پرسه: کجا تشریف میبرین؟
دختر عموم میگه میریم شال بخریم!!
فک و فامیله داریم؟