پسر داییم تو کنکور صد تا مونده به آخر شده
بعد داییم شیرینی گرفته پخش می کنه !
به داییم می گم : چرا خوشحالی حالا ؟
می گه : آخه فک نمی کردم صد نفر از این خنگ تر تو دنیا باشن !
زیر بـــارون تـــنـــد یـــا بـــاید چـــاقـــو خورد یا بـــاید بـــالـا سر کســـى که چـــاقو خــورده بشـــینـــى و بگـــى خـــــــــــــــدااااااااااااا
وگـــرنـــه همیـــنجـــورى اصـــلــا فـــایـــده نـــداره …
قوانین دیدن فوتبال
نکته های با مزه وحکمت آموز
اگه همه ی بازی رو ببینین, ۰-۰ میشه!
اگه بازی رو نبینی, بالای ۲ گل داره
اگه وسطش بری دستشویی, همون لحظه گل میزنن
به راننده آزانس میگم چقد شده؟؟ میگه 4700. میگم خوب 5000 میکردی که رند بشه........... میگه فکر اونجاشو هم کردم ....................5000 تومنی رو گرفت بعدش سه ادامس بهم داد....گفت این هم 300 اقیماندش...........
پ.ن:: واقعی واقعی.............. باز گلی به جنال این رانندهههه ............. 300 رو برگشت داده.................
رفتم داروخانه یه بسته استامینوفن گرفتم .............. 1000 دادم ................ طرف بقیشو بهم چسب زخم داد ............... یه بسته استامینوفن و کلی چسب زخم........ بهش گفتم: تمام چسب زخمهایت را هم که بخرم نه حرص تو تمام می شود و نه سردرد من ........... باد یه فکری بحال سینوزیتم کنم ................
صدا و سیما که قربونش برم مثل خاله رقیه که تونمیدونم تو عرض 4 سال 5 شکم زاییده یا تو عرض 5 سال 4 شکم، تو عرض یکسال 21 شبکه دیجیتال زایدده،، ببخشید ایجاد کرده .. یه شیکه درست کرده تماشا ............ امشب فیلم تنگ سزپر رو نشون میداده .......... یه سکانس جالبی داشته ..............
غیبیش به یارو میگه: مث بازیهای بچگانه نیست؟
یارو میگه:: سیاست همینه دیگه .... فقط یه کم جدی تر .....................
راست هم میگه ها ..................
بحث سیاسی شد ............... بچه ها فرار کنیم الان صاحبش میاد